Bu ilişki ciddi

Ahmet Bayer’in eski eşi Sinem Yıldırım ile Seren Serengil’in 1,5 yıl önce boşandığı Musa Aytun arasındaki yakınlaşmayı ilk kez bu köşede okumuştunuz.

Haberin Devamı

İlk kez Hello’nun Akaretler’deki sokak partisinde gördüğüm ikilinin tedirgin hallerinden şüphelenmiştim. Hislerim beni yanıltmadı. Son günlerde sık sık İstanbul gecelerinde boy gösteren ikili, yeni bir aşka yelken açmış. Son olarak Şamdan’da eğlenen sevgililer, birbirlerini tanıma aşamasındaymış...

En güzel hediye

İşadamı Moris Kohen, 2010’un mayıs ayında Merve Kotil’le evlenmişti. Anne-baba olmak için vakit kaybetmek istemeyen çift, 2011’in son günlerinde ilk bebeklerini kucakladı. 2012’yi Cem adını verdikleri oğullarıyla karşılayan Kohen çifti, mutluluklarını “En güzel yeni yıl hediyemizi aldık” sözleriyle dile getirdi.

İstanbul’un yıldızı

UNICEF Türkiye işbirliğiyle, çocukların eğitimine destek olmak amacıyla düzenlenen “Stars of İstanbul” adlı etkinlik, bugün yapılacak müzayede ile sona eriyor. Müzayedenin favori yıldızlarından biri de, Bebek RedCat’in sahibi, dövme sanatçısı M. Emrah Çakın’ın imzasını taşıyan “Çocuk Kalbi” adlı eser.

Haberin Devamı

Napoli lezzetleri

İstanbul’un Anadolu yakasının güzel yerlerinden Göztepe’de hizmet veren Rossopomodoro, misafirlerine Napoli bölgesinin geleneksel tatlarını sunuyor. Mekân, geleneksel pişirme yöntemleriyle hazırlanan lezzetlerin yanında, şaraplarıyla da iddialı.

Şarkılı kutlama

Sexyy-S Mayoları’nın sahibi Seval Birinci, yeni yaşını Kalamata’da kutladı. Yılmaz Morgül ve Seda Üren’in şarkı-ları eşliğinde kutlama yapan Birinci’ye özel efektlerle hazırlanan fotoğrafı hediye edildi.

Başkana tebrik

Yılbaşı gecesi için Nişantaşı caddelerini gelin gibi süsleyen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, önceki gün Beymen Brasserie’de Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç’la buluştu. Tahire Demircan’ın da eşlik ettiği Koç, Nişantaşı’na yaptığı katkılardan dolayı Sarıgül’ü tebrik etti. Sarıgül ve Koç, yılbaşı ağacının altında hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Perşembe eğlencesi

Nişantaşı’nın popüler mekânı Hardal, yemeklerinin yanı sıra müzikleriyle de iddialı. DJ Murat Tokuz, soulful house ve house ağırlıklı müziklerle perşembe akşamları Hardal’ın lezzetlerine eşlik ediyor.

Yazarın Tüm Yazıları