Boğa burcunda dolunay

Boğa burcunda gerçekleşecek dolunay, tamamlanma veya sonlanma enerjisi içeriyor.

Haberin Devamı

Uzun süredir üzerinde yoğunlaştığımız işler sonuçlanabilir veya bazı sonlanmalar yaşanabilir.
Günün ilerleyen saatlerinde meydana gelecek Güneş-Ay karşıtlığı, olumsuz olayları gündemimize taşıyabilir.
Çok büyütülecek bir şey olduğunu sanmıyorum.
Yine de uzun vadeli düşünürken bizi tedirgin eden ya da sıkıntı veren noktalar varsa, görmezden gelerek hareket etmemekte ve fikirlerimizi açıkça dile getirmemizde fayda var.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...


KOÇ 21 Mart-19 Nisan

Maddi konularda sonuç alabileceğiniz günlerdesiniz. Ödemeler veya alacak tahsilleri söz konusu olabilir. Maddi konularda sıkıntı yaşanıyorsa, ortalık yatışmadan harekete geçmemenizde fayda var.

BOĞA 20 Nisan-20 Mayıs

Önceliklerinizi, ortaya çıkan gerçeklere göre belirlemeniz gerekiyor. Seyahatler veya ortam değişiklikleri söz konusu olabilir. İlişkilerde bağlayıcı sözler verilebilir ya da sonlanmalar yaşanabilir.

İKİZLER 21 Mayıs-21 Haziran

Haberin Devamı

Tecrübe sahibi olmanıza rağmen bazen insanların ne kadar yanıltıcı, kötü niyetli veya kararsız olabileceğini unutuyorsunuz! Sağlığınızla ilgili konuları daha fazla ciddiye almalısınız.

YENGEÇ 22 Haziran-22 Temmuz

Sözünü tutmayan kişiler sıkıntı yaratabilir. İlişkilerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Seyahatler, sosyal aktiviteler ve aşk hayatınız, moralinizi yerine getirebilir.

ASLAN 23 Temmuz-22 Ağustos

Sosyal açıdan hareketli günlerdesiniz. Kutlamalar veya tam tersi ilişkilerde (evde veya sosyal gruplarda) gerilim söz konusu olabilir. Kimlerle birlikte olmak isteyip istemediğinize karar vereceğiniz günler.

BAŞAK 23 Ağustos-22 Eylül

Başkalarını yatıştırmak veya onlara kendilerini iyi hissettirmekle uğraşmak, gereğinden fazla zaman alıyor olabilir. Biraz da kendinize ve kendi ihtiyaçlarınıza zaman ayırmalısınız.

TERAZİ 23 Eylül-22 Ekim

Ortak kaynak kullanımı gerektiren işler, işbirlikleri ve duygu dünyanız ön planda. Ev alım-satımı gibi konularla meşgul olabilir ve bu tür konuları olumlu ya da olumsuz sonuçlandırabilirsiniz.

AKREP 23 Ekim-21 Kasım

Haberin Devamı

İşbirliği içinde olduğunuz kişiler, bazı konularda şansını zorluyor ya da net kararlar vermenizi bekliyor olabilirler. Her ne şekilde adım atacak olursanız olun, ani hareket etmemeniz gerekli, dikkat!

YAY 22 Kasım-21 Aralık

Kariyerinizi ilgilendiren konularda şansınız çok açık. Son derece enerjik hissettiğiniz ve harekete geçme arzusu duyduğunuz bu dönemde, kaplumbağa hızıyla ilerleyen kişiler sıkıtı yaratabilir.

OĞLAK 22 Aralık-19 Ocak

Bazı kişilere karşı net olmak veya acil durum bildirerek hareket etmek istiyorsunuz. Ancak işleri biraz ağırdan almanızda fayda var. İlişkiler ciddiye biniyor ve bağlayıcı sözler veriliyor.

KOVA 20 Ocak-18 Şubat

Haberin Devamı

İşinizi, sosyal yaşamınızı, okulunuzu, evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda kararlar alabilirsiniz. Bu alanlarda dengeyi sağlamak için çok uğraşmanız gerekebilir.

BALIK 19 Şubat- 20 Mart

Bazı kişiler konuşmaktan kaçınıyor veya demagoji yaparak zaman kazanmaya çalışıyor olabilir. Olayları büyütmenin zamanı değil. Maddi konular ön planda. Yaratıcılığınız size şans getirecek.

Yazarın Tüm Yazıları