Birinci ayı kutladılar

Süreyya Yalçın ve sevgilisi Tugay Gökkaya, tanışmalarının birinci ayını kutladı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz gece Longtable’da baş başa yemek yiyen sevgililerin birbirlerine sürpriz hediyeleri de vardı. Gecenin ilerleyen saatlerinde alkolün de etkisiyle samimiyeti ilerleten ve mekândakilere aldırmadan sarmaş dolaş olan ikili, geceyi Longtable’ın da içinde bulunduğu Sofa Hotel’de geçirdi.

Galliano parfümü
Moda dünyasının sıra dışı tasarımcılarından John Galliano, yeni parfümü “Parfum Number One”ı piyasaya sürdü. Parfüm için önceki gece Tepebaşı’ndaki Büyük Londra Oteli’nde bir tanıtım daveti düzenlendi. Organizasyonunu Ayşe Azizoğlu’nun yaptığı davete Melisa Çakarlar, Ece Sükan, Eda Taşpınar, Deniz Berdan, Tuba Ünsal ve sevgilisi Murat Pilevneli gibi tanınmış simalar katıldı.

Wanna açıldı
2008 yılında Kanyon’da açılan Uzakdoğu restoranı Hakkasan’ı devralan ıstanbul Door’s Group, mekânı Wanna’ya çevirdi. Doors Group’un sahipleri Rıza ve Levent Büyükuğur kardeşler ile Berk Ekşioğlu, yine bir Uzakdoğu restoranı olan Wanna’nın açılışını önceki gece yaptı. Açılış davetine katılan Tansa Mermerci Ekşioğlu ve Verda Penso, mekânı ve konseptini çok beğendiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Ferrari’li mimar
Önceki gece Büyük Londra Oteli’ndeki parfüm tanıtımına katılanlar arasında ünlü mimar Naim Arnas da vardı. Naim Bey, geceye kırmızı renkli Ferrari’si ile geldi. Galliano’nun yeni kokusunu çok beğenen Arnas, Sevgililer Günü’nde eşi Güler Arnas’a hediye etmek için iki şişe birden sipariş verdi.

Çatıdaki eğlence
Taksim Cartoon Hotel’in çatı katındaki Moon of Lebanon adlı restoran, kapılarını geçtiğimiz gece açtı. Organizasyonunu Feza Fırat’ın yaptığı açılış davetine, Reyhan Funda ve Deniz And ev sahipliği yaptı. şef Jean Nassar’ın Lübnan mutfağından lezzetler sunduğu gece, dansözün kıvrak şovuyla renklendi. Asuman-Erkan Yolaç çiftinin masasında göbek atan dansözü alkışlayanlar arasında Anta-Misak Toros çifti, modacı Ahmet Eraslan ve Ayşe Akça da vardı.

Sarhoş kahvaltısı
Tüm dünyada salgın haline gelen ‘Sarhoş Kahvaltı Kulübü’nü Türkiye’de ilk kez Joke College uyguluyor. Mekan, Sevgililer Günü’nde sarhoş yatıp, tekrar sarhoş kalkmak isteyenlere özel bir gündüz macerası sunuyor. Çapamarka ekibi, kahvaltı için erken rezervasyon yaptıranlara “dır dır yastıkları” ile Voodoo bebeklerinden oluşan hediyeler sunacak...

Haberin Devamı

Aşkın lezzeti
Bağdat Caddesi ve Cevahir Alışveriş Merkezi’nde hizmet veren Krispy Kreme, Sevgililer Günü’nde konuklarını güne özel lezzetler ile ağırlayacak. Mekân, en sevilen üç doughnut’unu 14 şubat için kalp şeklinde hazırladı.

Yazarın Tüm Yazıları