Biri arkadaşı diğeri aşkı

Bir süre önce Selhan Aloğlu ile çocukluk arkadaşı Derin Mermerci arasında aşk dedikoduları çıkmıştı.

İkili, önceki akşam çıktıkları gece turunda, bu haberlerin asılsız olduğunu gözler önüne serdi. Aloğlu, gerçek sevgilisi Hilal Kosif ile arkadaşı Mermerci’yi yanına alarak, Beyoğlu’ndaki Wanna adlı kulübe gitti. Çıkışta hep birlikte objektiflere yansıyan grup, böylece aşk bilmecesini çözdü.

Boşanmayacağız

Oyuncu Lale Mansur, bir süredir ayrı yaşadığı Akbank Oda Orkestrası Şefi eşi Cem Mansur ile barıştı. Çift önceki akşam kol kola İstiklal Caddesi’nde dolaşırken objektiflere takıldı. ‘Eşimle çok mutluyum, boşanmayacağım’ diyen Lale Mansur, yeni film projeleri olup olmadığı sorusuna da ‘Sürekli film teklifleri geliyor. Ama ince eleyip sık dokuyor, bana uygun rolü bulmaya çalışıyorum’ diye cevap verdi.

Varsa yoksa kızı

Ebru İpekçi de geçtiğimiz akşam Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın Conrad Otel’deki 10. yıl balosuna katılanlar arasındaydı... Baloya arkadaşları Serra Merzeci ve Caroline Koç’la gelen Ebru Hanım, karşılaştığı dostlarına artık zamanının büyük bölümünü kızına ayırdığını anlattı. İpekçi, boşandığı eşi Serdar Bilgili’den olan kızı Lal’le zaman geçirmekten ne kadar büyük keyif aldığını anlata anlata bitiremedi.

İkincisi erkek

Lal adında bir kızları olan Ahu-Can Has çifti, ikinci bebeklerini yaklaşık iki ay sonra kucaklarına alacaklar. İkinci çocuğun erkek olacağını öğrenen Has çifti, ‘İlki kızdı, ikincisinin erkek olması tabii ki bizi mutlu etti. Ama en önemlisi sağlıklı olması’ diyor.

Boyner yorulmak bilmiyor

Ümit Boyner’in enerjisine hayran kalmamak mümkün değil. Geride bıraktığımız 10 gün içinde önce Ankara, ardından Mısır-Kahire’deki Beymen mağazalarının açılışında boy gösteren Boyner, dört gün önce ise eşi Cem Boyner’in Ankara’daki fotoğraf sergisi açılışına katıldı. Ümit Hanım, bu koşturmaya rağmen son derece dinç görünüyordu.

Evlilik zamanı geldi

Gülbin Simitçioğlu’nun kızı Tuğba Peksayar, geçtiğimiz akşam Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın 10’uncu kuruluş yılı nedeniyle Conrad Otel’de düzenlenen balosuna katıldı. Konukların 1930 ve 40’lı yılların çizgisini taşıyan kıyafetlerle katıldığı baloda yakın dostlarıyla sohbet etme fırsatı bulan Peksayar, artık evlenme zamanının geldiğini söyleyenlere ise gülümsemekle yetindi.

Hálá objektiflere alışamadı

Deniz Akkaya ile yaşadığı aşkla adını duyuran Ali Rıza Özderici, bu ilişkinin ardından Selin Toktay ile birlikte olmaya başlamıştı. Önceleri bu aşkı gizlemeye çalışan Özderici ile Toktay, birkaç kez objektiflere yakalanınca inkardan vazgeçti. Ve Toktay, geçtiğimiz aylarda da sevgilisinin Baltalimanı’ndaki yalı dairesine taşındı. Çift, önceki gece de Beyoğlu’ndaydı. Ancak flaşların patlaması, Ali Rıza Özderici’yi huzursuz etti. Ali Rıza Bey, gazetecileri fark eder etmez ünlü mankeni ardında bırakarak hızlı adımlarla oradan uzaklaşmaya çalışırken, Toktay’sa ağır ağır otoparka doğru yürümeye devam etti.
Yazarın Tüm Yazıları