Biraz deniz biraz kar

Emine-Tuncay Özilhan çiftinin kızı İpek, geçtiğimiz hafta Dubai’ye gitti.

Efes Bira Grubu’nda strateji ve iş geliştirme uzmanı olarak çalışan İpek Hanım, tatil dönüşü arkadaşlarıyla Nişantaşı Beymen Brasserie’de buluştu. Öğle yemeğinde bir araya geldiği dostlarına Dubai günlerini anlatan İpek Hanım, orada hem denizin hem de karın tadını çıkardığını söyledi. Suni kar kayağı merkezinde kayak keyfi yapan, deniz kıyısında geçirdiği saatlerde de bronz bir tene kavuşan Özilhan, yemeğin sonunda geçen yıl babasının doğum gününde hediye ettiği Porsche CarreraS otomobiliyle mekandan ayrıldı.

Sezonu Antalya’da açtılar

Nurettin Hasman ile sevgilisi Eda Taşpınar, geçtiğimiz hafta Antalya’daydı. Yaz aylarını genellikle Bodrum-Türkbükü’nde geçiren sevgililer, bu yıl güneşli günlere Antalya’da merhaba dedi. İlk gün havanın güneşli olmasına sevinen Hasman ile Taşpınar, tatilin ikinci günü kapayan havaya da aldırış etmedi ve yılın ilk sıcak günlerinin tadını çıkardı.

Sıkıntılı günler bitti

Esin Moralıoğlu ile eşi İshak Cerit’e önceki akşam Reina’da rastladım. Moralıoğlu, yedi yıl önce rol aldığı "Romantik" adlı filmin geçtiğimiz ay vizyona girmesi ve sevişme sahnelerinin yıllar sonra yeniden gündeme gelmesi nedeniyle canının biraz sıkıldığını anlattı. Geçen yıl nikah masasına oturduğu İshak Bey’in anlayış ve desteği sayesinde bu sıkıntıyı çabuk üzerinden attığını belirten Esin Hanım, "O sahneler sanat içindi. Yönetmenimiz Sinan Çetin istedi, ben de yaptım" dedi.

Form için göbek atıyor

Sinan Gürsoy’un eşi Esra Gürsoy, bir yıldır ünlü bir dansözden dans dersleri alıyormuş. Formda kalmasını bu derslere borçlu olduğunu söyleyen Esra Hanım, geçtiğimiz hafta katıldığı bir davette dostlarına birkaç figür göstererek dikkatleri üzerine çekti. Bu arada Esra Gürsoy, önümüzdeki hafta çocuklarıyla birlikte tatil için Bodrum’a gidecek.

Monaco Prensesi’nin çocuklarıyla yüzmüş

Monaco Prensi Albert, geçtiğimiz hafta İstanbul’daydı... İstanbul seyahati sırasında, bir akşam Cahide-Variete’ye gitti. O gece aynı mekanda ünlü takı tasarımcısı Cem Lokmanhekim de vardı. Prensi görünce hemen yanına giden Cem Bey, ona geçen yıl kız kardeşi Prenses Stephanie ve çocuklarıyla Mauritus’daki bir otelde tanıştıklarını, havuzda hep beraber yüzdüklerini anlattı. Prens Albert da kız kardeşi ve yeğenlerinin bu tatillerinden haberdar olduğunu, Stephanie’nin kendisine centilmen bir Türk erkeğiyle tanıştığını anlattığını söyledi.

Bodrum’a ilgi arttı

Lüks turizminin önde gelen temsilcilerinden Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, 23 Nisan tatil rezervasyonlarında bir önceki yıla oranla büyük artış sağladı. Kempinski Hotel Barbaros Bay Genel Müdürü Michael Sorgenfrey, "Bu yıla kadar, Bodrum’da sezon açılışı hep 19 Mayıs’ta olurdu. Bu yıl ise bu tarih nisan ayına çekildi. Bodrum’da turizm sezonunun 12 aya çıkması artık hayal değil" dedi.

Yazı erken karşılayacak

İki sezon önce Ortaköy-Kuruçeşme eğlence hattı üzerinde hizmet vermeye başlayan Sortie, yaz sezonuna erken girmeye karar verdi. Mayıs ayının ikinci haftasında açılması planlanan Sortie, sezonu önemli bir yenilikle açıyor. Mekanın sahibi Erol Kaynar, "Sortie bu yaz iki ayrı giriş kapısıyla hizmet verecek. Otoparkın olduğu yerden, havalimanlarında olduğu gibi CIP kapısı uygulaması başlatılıyor. CIP karta sahip olanlar Sortie’ye hiç beklemeden, sadece kartlarını okutarak girebilecek. Otopark ücreti ödemeyecek ve kendilerine rezervasyonda öncelik tanınacak" dedi.

Rio hatırası

Eran Tapan, Özben Çağdaş ve Sevda Eren, şubat ayında Brezilya’ya gitmiş, tatilleri sırasında Rio Karnavalı’nı da izlemişlerdi. Üç arkadaş İstanbul’a ilginç tatil fotoğraflarıyla döndü. Grup, başlarında şapka, yüzlerinde maskelerle çektirdikleri bu fotoğrafta da hayli muzip ve bir o kadar neşeli görünmüyor mu sizce?

Gümüşoğlu’ndan ilginç sergi

Çalışmalarını dört yıldır İstanbul Fenerbahçe’deki kendi plastik sanatlar atölyesinde sürdüren heykeltıraş Serap Gümüşoğlu, yeni sergisini bugün saat 17.00’de Fenerbahçe’deki Ares Sanat Evi’nde açıyor. Sanatçı, genellikle modern şehirlerin gettolarındaki sokak çocuklarının içine itildiği yalnızlığı, sahipsizliği, korkuları ve sevgi açlığını, sokak kedilerinin iç dünyalarını yansıtan heykelleri aracılığıyla anlatıyor. Gümüşoğlu’nun sergisi, 1 Mayıs’a kadar gezilebilir.

Oğulları için buluştular

Varol Kaynar, boşandığı eşi Pelin Akad’la geçtiğimiz hafta bir araya geldi. Oğulları Emre’yi de yanlarına alan çift, Antalya’daki Su Otel’de tatil yaptı.

Yeni ürün adada tanıtıldı

Kinerase Cilt Bakım Serisi’nin yeni ürünü olan Kinerase SPF 30 Cilt Bakım Kremi’nin Türkiye tanıtımı, 12 Nisan akşamı SuAda Lounge’da yapıldı. Aynı zamanda Türkiye’de birinci yaşını kutlayan Kinerase’nin bu özel gecesine, dünyanın en ünlü üç dermatoloğundan biri olan ve cilt kanseri konusundaki çalışmalarıyla tanınan Prof. Dr. Leon Kırcık’ın yanı sıra Prof. Dr. Osman Müftüoğlu ve sanatçı Deniz Seki de katıldı. Konuklar, gece boyunca uzman isimlerin cilt bakımı konusundaki önerilerini dinleme fırsatı buldular.

Otobüsçüler Kumkapı’da

Geçtiğimiz hafta İstanbul’da düzenlenen ikinci el otobüs fuarına ev sahipliği yapan Varan Turizm’in patronu Enis Pekuysal, önceki akşam Kumkapı’daydı... Enis Bey, arkadaşları Kemal Taşören, John Clases ve Horst Gasman’a Kumkapı’da keyifli bir gece yaşattı.
Yazarın Tüm Yazıları