Bir nemfomanın itirafları

Bu mektup, bir nemfomanın sorunlarını dile getiriyor.

Haberin Devamı

Nemfomani, sadece kadınlarda görülen ve sosyal yaşamın darmadağın olmasına neden olan bir hastalıktır. Doyumsuz bir cinsel açlık olarak tanımlanır.
Nemfoman, çoğu kez sosyal baskılar ve yasaları hiçe sayar. Onun için tek bir amaç vardır; bir erkekle cinsel birleşme. Kendi kişiliğiyle aynı düzeyde olmasa bile her sınıftan erkeğe “evet” diyebilir.
İşte sürekli kendini suçlayan bir genç kadının itirafları...
Onun durumunda pek çok genç kadın var. Kendilerindeki bu dürtüyü belki de tahlil edemiyorlar.
Bu sorun elbette iyi bir psikiyatrik tedavi ile giderilebilir.

Erkeklerin ilgisini hissettikçe tutkuların esiri olmaya başladım

Sevgili Güzin Abla, aslında sana yazanlara hep kızardım “Hiç tanımadığınız biri size nasıl yardım edebilir ki” diye...
“İnsanın dertlerine derman olabilecek kimse yoktur, herkes kendi sonunu bilir” derdim. Ama işte şimdi ben de sana yazıyorum...
Ben 20 yaşındayım ve özel bir şirkette muhasebeciyim.
Ta lise yıllarında başladım kendimi bitirmeye. Çocukluk işte; popülarite ve ilgi sevdasıyla ne yaptığının farkında olmuyor insan.
O yaşlarda herkesten ilgi görmek istiyor.
İnsanların ve özellikle erkeklerin ilgisini üzerimde hissettikçe yavaş yavaş tutkularımın esiri olmaya başladım ben de.
Üzerimde sürekli baskı oluşturan ailemin de bunda etkisi oldu mu bilmiyorum ama dış dünya hep ışıl ışıl geldi bana, hep daha cazipti.

ARKADAŞIMLA NİŞANLANDI

Haberin Devamı

Zamanla birlikte olduğum iyi niyetli insanları değil de, nedense hep art niyetli insanları seçmeye başladım yanlış olduğunu bile bile. Hep bir heyecan arayışı içindeydim.
Göz göre göre atladım hep yanlışa. Bile bile gittim, hayatımda ilk kez “seviyorum” dediğim erkekle bir eve. Daha 17 yaşındaydım. Ve asla geri kazanamayacağım değerleri kaybettim farkında bile olmadan, daha ne demek olduğunu bile bilmeden...
Zamanla her şey daha da bayağılaştı onunla. Neredeyse üç yıl sürdü birlikteliğim. Sonra dört yıllık yakın dostuma yenik düştü sevgilim. Onu seviyordu artık.
Çünkü o, sevgilim için hiçbir şeyi feda etmemişti. Hep daha ağırdı ve en yakın arkadaşına ihanet etmesine rağmen o bir hanımefendiydi gözünde.
Bütün arkadaşlarım onların mutluluğunu kıskanmaya başlamıştı. Yıllar sonra nişanlandılar.
Tabii bu arada benim hatalarım devam etti. Bana zarar verenlerin mutluluğunu gördükçe tutkularım ağır basıyordu. Nedenini bilmediğim bir şey beni günah işlemeye itiyordu sürekli.
Yanlış zamanlarda yanlış insanlarla yanlış ilişkiler kurmaya devam ettim. Evime gidip yatağıma uzandığımda kendimden iğreniyor ama yine de kendime engel olamıyordum.

BEN NASIL EVLENECEĞİM

Haberin Devamı

Hiçbir şeyden haberi olmayan ailem, bana zarar vermek ve beni elde etmek isteyen insanların eve yolladıkları iğrenç mektuplara bile aldırış etmeyip hep beni savundu. Bu durum daha çok vicdanımı sızlatıyor. Yanımda oluşları ve bana kurdukları baskı daha da çok günaha itiyor beni.
Bu yaşıma geldim, hâlâ kopamadım hatalardan. Hâlâ birileri uğraşıyor benimle, bilgisayarıma virüsler yollanıyor, tehditler alıyorum...
Çevremdeki birçok kişi sırlarımı bilmiyor ve beni hep hareketli, cıvıl cıvıl, gözlerinin içi parlayan bir genç kız olarak tanımlıyor. Ama ben rol yapmaktan sıkıldım.
Artık gözümün içi gülerken yüreğim de gülsün istiyorum. Beynim ve bedenim tertemiz olsun istiyorum.
Ben nasıl evleneceğim? Kocamın yüzüne nasıl bakacağım? Ya yaşadıklarım ortaya çıkarsa? Nasıl bakarım insanların yüzüne...
Bir gün tövbe edip hayata dönerken, üç gün sonra kendimi yine yanlış bir yerde buluyorum. Nasıl kurtulacağım bilmiyorum...
Çözüme ihtiyacım var benim, yardıma ihtiyacım var. Günlük yaşantım hiç etkilenmedi ama içim artık tükenmek üzere...
Güçlü biri gibi görünmekten, tertemiz biri gibi görünmekten sıkıldım artık. Ne maddi ne de manevi bir desteğim var.
Kimseye de bir şey anlatamam zaten. Nasıl olacak bilmiyorum ama yardımınızı bekliyorum.
Rumuz: Günahkar

Yazarın Tüm Yazıları