Bir demet mutluluk

Tiyatro sanatçısı Ayten Gökçer’in kızı Aslı Gökçer’den üç yıl önce boşanan Zeki Zorlu, Demet isimli sevgilisiyle İstanbul gecelerinde görünmekten çekinmiyor.

Yaz aylarını Bodrum-Türkbükü’nde geçiren Demet Hanım’ın sahilde mini bir hediyelik eşya mağazası var. Zeki Zorlu ve Demet Hanım’a geçtiğimiz gece Akaretler’deki W Otel’de rastladım. Çifte yakın çevreler bu ilişkinin yakında nikáh masasına taşınacağını fısıldıyorlar. Zeki Zorlu’nun eski eşi Aslı Gökçer’in de geçtiğimiz yıl sonu hayatını Dialog Turizm’in sahibi Kerem Oba ile birleştirdiğini belirteyim.

Hoş geldin Kaya bebek

Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı Başkanı Prof. Dr. Gündüz Gedikoğlu, torun sahibi oldu. Sevgi-Gündüz Gedikoğlu çiftinin oğulları Yaman’ın eşi Zeynep Ayşe Pala, geçtiğimiz hafta New York’ta çocuğunu dünyaya getirdi. Bir erkek çocuk sahibi olan çift, bebeklerine Kaya adını verdi. Yaman Bey’in kardeşi Aslı Başar, hala olmanın heyecanını yeğeninin yanında, New York’ta yaşadı. Sevgi-Gündüz Gedikoğlu çifti ise önceki gün İstanbul’a döndü. Zeynep Ayşe Pala’nın Galatasaraylı efsane futbolcu Metin Oktay’ın torunu olduğunu da belirteyim.

Koç, Verchenova’nın takım arkadaşı oldu

Antalya-Belek’teki Calista Luxury Resort, geçtiğimiz hafta Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası’na (Ladies European Tournament-LET) ev sahipliği yaptı. Türkiye’de ilk defa düzenlenen turnuva, Calista Luxury Resort’un sponsorluğunda, Özdoğan Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özdoğan ile Calista Luxury Resort Genel Müdürü Ali Kızıldağ’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. 34 ülkeden, dünyanın en iyi 126 kadın golfçüsünün katıldığı turnuvaya ilgi büyüktü.

Rahmi Koç, Mustafa Koç, Uğur Ekşioğlu, Fikret Ünlü ve Ahmet Ağaoğlu gibi golf tutkunu ünlü simalar da turnuvaya katılan isimler arasındaydı. Rahmi Koç, dünyaca ünlü Rus golfçü Maria Verchenova’nın takım arkadaşı oldu. İsveçli Lotta Wahlin’in şampiyon olduğu turnuvanın ardından Calista’da gala gecesi düzenlendi.

Hem üşüdü hem acıktı

Geçtiğimiz gece Suada’da verilen bir davette Esra-Sinan Gürsoy çiftine rastladım. Davetin ilerleyen saatlerinde hava serinleyince üşüyen çift, örtünmek için görevlilerden şal istedi. Karnı acıkan Sinan Gürsoy ise servisin başlamasını beklemeden masadan aldığı ekmeklerle karnını doyurdu.

Yoğun tempo

Yoğun bir iş temposu ile yaz sezonuna giren Tülin Şahin, geçtiğimiz gece Ankara Swissotel’de düzenlenen bir defilede podyuma çıktı. Podyumda OHT Peptide 3 dermokozmetik ürün serisini tanıtan ünlü manken, gerek yurtdışı, gerekse yurtiçindeki çekimlerinden dolayı hiç boş vakti kalmadığını söyledi. Şahin, yarın da Kuzey Avrupa’yı dolaşacağı bir iş seyahatine çıkacak.

Kampanyaya destek

Türkiye Meme Vakfı’nın (MEVA) "Farkındayım Korkmuyorum" kampanyası kapsamındaki "Pembe Düşün" projesine ilk destek, Argento Mayo’dan geldi. Firma, meme sağlığı konusunda yürütülen bilinçlendirme çalışmalarına destek için katalog çekimi yaptı. Çekimleri, Gencer Bavbek gerçekleştirdi. Genç manken Lara Şengül Surol da projeye destek vermek amacıyla poz verdi.
Yazarın Tüm Yazıları