Temmuz 2023 dolunay hangi tarihte, bugün mü, saat kaçta? Temmuz ayı dolunay tarihi ve saati 2023!

Güncelleme Tarihi:

Temmuz 2023 dolunay hangi tarihte, bugün mü, saat kaçta Temmuz ayı dolunay tarihi ve saati 2023
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2023 01:52

Temmuz ayı dolunay tarihi 3 Temmuz Pazartesi günü itibarıyla merak edilip araştırılmaya başlandı. Astrolojiyle yakından ilgilenenler temmuz ayı dolunayı ile ilgili araştırmalarını hızlandırdı. Dolunay, Ay ile Güneş'in jeosentrik zahir (ekliptik) boylamlarının farkı 180 derece olduğunda gerçekleşir. Bu durumda Ay, Dünya'ya göre Güneş ile ters noktalardadır. Temmuz ayı dolunay ne zaman? sorusu da bu bağlamda merak edilip araştırılıyor. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Dolunay dönemleri ve tarihleri özellikle astrolojiye meraklı kişiler tarafından takip ediliyor. Temmuz ayının da başlamasıyla birlikte temmuz ayı dolunay tarihi gündeme geldi. Peki, Temmuz ayı dolunayı ne zaman, saat kaçta gerçekleşecek? İşte detaylar ve etkileri..

TEMMUZ AYI DOLUNAY 2023 NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Temmuz ayı dolunayı 3 Temmuz Pazartesi günü saat 14.38’de gerçekleşecek. Bu dolunayın etkisi 13 Temmuz’a kadar en devam edecek. 3 Temmuz Pazartesi günü Oğlak burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dolunaya Yengeç burcundaki Merkür’ün sert, Boğa burcunda seyahat eden Jüpiter’inse olumlu kontağı olacak. Bu dönemde hedeflerimize odaklanabiliriz, liderlik rolü üstlenme şansımız olabilir. Yeni fırsatlar da ortaya çıkabilir.