Steam yaz indirimleri ne zaman başlıyor? 2023 Steam yaz indirimleri ve tarih bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Steam yaz indirimleri ne zaman başlıyor 2023 Steam yaz indirimleri ve tarih bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2023 17:52

Steam yaz indirim tarihleri için geri sayım başladı. Oyun tutkunlarının ilgisini çeken Steam yaz indirimlerinin ne zaman başlayacağı gündemde yer almaya devam ediyor. Oyun tutkunları tarafından merakla beklenen yaz indirimlerinin başlayacağı ve biteceği tarih netleşti. 2 hafta boyunca sürecek olan bu indirim döneminde birçok oyun indirimli olarak satışa sunulacak. Peki Steam yaz indirimleri ne zaman başlıyor? Steam yaz indirimi başladı mı? İşte, 2023 Steam yaz indirimleri tarihi ve konu hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

Steam yaz indirimlerinin ne zaman başlayacağı, son gelişmeler ile takip ediliyor. Her sene uygulanan yaz Steam indirimleri 2 hafta boyunca devam edecek. Bu süreçte birçok oyunun indirimlerle satışa sunulması bekleniyor. Yaz indirimleri ile eşdeğer büyüklükte yapılan kış indirimlerinde oyunlarda büyük indirimlerin oyunculara sunulması bekleniyor. Peki Steam yaz indirimleri ne zaman başlıyor? İşte ayrıntılar...

STEAM YAZ İNDİRİMLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Steam yaz indirimleri takvimi belli oldu. Popüler oyun platformu Steam’in yaz indirimleriyle yeni gişe rekorları kıran oyunların fiyatlarında ciddi düşüşler oluyor.

Steam yaz indirimleri takvimi belli oldu. Popüler oyun platformu Steam’in yaz indirimleriyle yeni gişe rekorları kıran oyunların fiyatlarında ciddi düşüşler oluyor.

Haberin Devamı

Steam'in yeni indirim dönemi 29 Haziran'da başlayacak ve 13 Temmuz'da sona erecek.

Her sene belli tarih aralıklarında oyunlar Steam üzerinden indirimli olarak satılıyor. Böylece kullanıcılar oyunlara daha uygun fiyattan sahip olabiliyor.

STEAM İNDİRİM TAKVİMİ

Gizlilik Festivali: 24-31 Temmuz

Görsel Roman Festivali: 7-14 Ağustos

Strateji Festivali: 28 Ağustos - 4 Eylül

SHMUP Festivali: 25 Eylül - 2 Ekim