MasterChef Berker kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef All Star Berker Başmanav hangi yıl yarıştı, şimdi ne yapıyor?

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Berker kimdir, kaç yaşında, nereli MasterChef All Star Berker Başmanav hangi yıl yarıştı, şimdi ne yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2023 16:34

MasterChef All Star Türkiye 2023 yılında ana kadro mücadeleleriyle başladı. Eski yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği MasterChef All Star kadrosunda geçmiş dönemin sevilen isimlerinden Berker Başmanav da yer alıyor. İzleyici tarafından farklı tarzı ve lezzetli tabaklarıyla bilinen MasterChef Berker merak konusu oldu. Peki, MasterChef Berker kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef All Star Berker Başmanav hangi yıl yarıştı, şimdi ne yapıyor? İşte merak edilenler...

Haberin Devamı

Yeni sezonunun yarışmacılarından MasterChef Berker Başmanav, Masterchef All Star ana kadroya girmek için mücadele veriyor. İddialı isimlerden olan MasterChef Berker günümüzde de şef olarak kariyerine devam ediyor. Peki, MasterChef Berker kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Berker Başmanav şimdi ne yapıyor, nerede çalışıyor?

MASTERCHEF BERKER BAŞMANAV KİMDİR?

MasterChef 2020 kadrosunda yedeklerden dahil olan Berker Başmanav, sezonda tabaklarıyla çok konuşulmuştu. MasterChef ana kadro için mücadele veren Berker 27 yaşında ve yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Aslen Sakarya Hendekli olan Berker’in profesyonel aşçılık geçmişi bulunuyor. Yarışmacı aynı zamanda evde butik pastalar yaptığını da aktardı. MasterChef Berker yarışmadan sonra restoranda şeflik kariyerine devam ediyor.