MasterChef Esra kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef All Star Esra Tokelli hangi yıl yarıştı, şimdi ne yapıyor?

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Esra kimdir, kaç yaşında, nereli MasterChef All Star Esra Tokelli hangi yıl yarıştı, şimdi ne yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2023 16:09

MasterChef All Star Türkiye 2023 yılında ana kadro mücadeleleriyle başladı. Eski yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği MasterChef All Star kadrosunda geçmiş dönemin sevilen isimlerinden Esra tokelli de yer alıyor. İzleyici tarafından farklı tarzı ve lezzetli tabaklarıyla bilinen MasterChef Esra merak konusu oldu. Peki, MasterChef Esra kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef All Star Esra Tokelli hangi yıl yarıştı, şimdi ne yapıyor? İşte merak edilenler...

Haberin Devamı

MasterChef Esra Tokelli, yeni sezonda da Masterchef ana kadroya girmek için mücadele veriyor. İddialı isimlerden olan MasterChef Esra günümüzde de şef olarak kariyerine devam ediyor. Peki, MasterChef Esra kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Esra Tokelli şimdi ne yapıyor, nerede çalışıyor?

MASTERCHEF ESRA KİMDİR?

Esra Tokelli , MasterChef 2020 sezonunda yarıştı. Programda hazırladığı yemeklerle dikkat çeken eski yarışmacı İstanbul doğumlu.

Aşçılıkla ilgilenen Esra Tokelli, Seda Sayan’ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasına da katıldı ve birinci oldu.

Yemek yapmayı ve vaktinin çoğunu mutfakta geçirdiğini belirten Esra Tokelli, MasterChef'e bu yüzden katıldığını ifade etmişti. MasterChef Esra yarışmadan ayrıldıktan sonra kendine ait bir restoran açtı ve yemeklerini sosyal medyasından paylaşmaya devam ediyor.

BAKMADAN GEÇME!