MasterChef Ayaz kimdir, nereli, kaç yaşında? MasterChef'te potanın son ismi Ayaz Geçer oldu

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Ayaz kimdir, nereli, kaç yaşında MasterChefte potanın son ismi Ayaz Geçer oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2022 01:52

MasterChef Ayaz'ın hayatı, yarışmanın son bölümüyle gündeme geldi. 2022 sezonu heyecanına devam eden MasterChef Türkiye'de eleme potasına giren son isim Ayaz Geçer oldu. Bu hafta kırmızı takımda yer alan yarışmanın sempatik isimlerinden olan MasterChef Ayaz, ilk eleme turunda mutfaklarda bulaşıkçı olarak çalıştığını söylemişti. Ankara'da bir restoranda çalışan MasterChef yarışmacısı Ayaz ağabeyinin desteği ile mesleğe atılmış. Peki, MasterChef Ayaz kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, MasterChef yarışmacısı Ayaz Geçer'in hayatı ve biyografisi hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

MasterChef Ayaz kimdir, sorusu ekran başındakiler tarafından merak konusu oldu. Sevilen yarışmada çarşamba günü eleme adayı Ayaz olarak seçildi. Sessiz kişiliği ile dikkat çeken MasterChef Ayaz mesleğe alaylı olarak başlamış. 23 yaşında olan yarışmacı ilk turda üç evet alarak bir üst tura çıkmıştı.

MASTERCHEF AYAZ KİMDİR?

23 yaşında olan Ayaz Geçer aslen Siirtli. Şırnak Silopi’de dünyaya gelen Ayaz alaylı olarak mesleğe başlamış. Bulaşıkçı olarak mesleğe başlayan yarışmacı şu anda Ankara’da iyi restoranlarda çalıştığını dile getirdi.

Ayaz Geçer ilk turda üç evet alarak bir üst tura çıkmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası: