Beyoğlu’nda maskeli balo

İtalya’nın kanalları ve gondollarıyla ünlü kenti Venedik’te her yıl düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından binlerce insanın katıldığı geleneksel Venedik Karnavalı, önceki akşam İstanbul’a taşındı.

Haberin Devamı

İtalya’nın İstanbul Başkonsolosu Gianluca Alberini’nin ev sahipliğinde Beyoğlu’ndaki Venedik Sarayı’nda düzenlenen maskeli baloya, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Birbirinden ilginç kostümlerin yer aldığı ve renkli görüntülerin yaşandığı maskeli baloda, davetliler geç saatlere kadar kaldı.

Atkı düştü aşk göründü

Belkıs-Erdal Aksoy çiftinin oğulları Batu Aksoy, geçen ay Beyoğlu’nda sarışın bir güzelle görüntülenmişti. Gazetecileri fark edince atkıyla yüzünü gizlemeye çalışan Aksoy, önceki gün Asmalımescit’te yine aynı güzelle objektife takıldı. Sevgilisiyle bu kez el ele görüntülenen Aksoy, muhabirlere “Siz nereden çıktınız!” dedi.

Bekarlığa veda

Erkek giyim markası Sarar’ın veliahtlarından Gözde Sarar, 23 Şubat’ta Çırağan Sarayı’nda milli binici Sencer Can ile evleniyor. Şimdiye kadar adını aşk dedikodularından uzak tutan Gözde Sarar, yaz başından beri flört ettiği Sencer Can ile geçtiğimiz hafta sonu My Pavyon’daydı. Bekarlığa veda etmeye hazırlanan sevgililer, Oya Aydoğan’ın şarkıları eşliğinde eğlendi. Sarar, 19 Şubat’ta yine My Pavyon’da kına gecesi yapacak.

 

Yazarın Tüm Yazıları