Beni dövmesi dışında hiçbir kötülüğü olmadı

4-5 yıl önce birinden hoşlandım ve çıkmaya başladık. Ancak ikinci gün ‘ben yapamayacağım’ diyerek benden ayrıldı. Üstelik hiçbir sebep yokken beni dövdü.

Haberin Devamı

Merhaba, ben 4-5 yıl önce birinden hoşlandım. O da benden hoşlandığını söyledi ve çıkmaya karar verdik. İkinci günden sonra “ben yapamayacağım” diye mesaj attı.
Hemen onu aradım, karşısına çıktım ama kâr etmedi.
Bu arada o evliydi. Bir gün birden sinirlenip beni dövdü. Üstelik hak etmiyordum. Sonra tekrar buluştuk, “beni çok mu seviyorsun?” dedi. “Hayır” dedim ve her şey bitti.
Aradan üç yıl geçti, tekrar karşılaştık. Hiçbir şey olmamış gibi davrandı. Şimdi normal iki arkadaş gibi konuşuyoruz. Ama ben yine ondan hoşlanmaya başladım.
Numarasını telefonumdan silmiştim, yeniden buldum ve onu aradım. Bana “eski yaşananları biliyorsun, aynı şeyler yaşansın istemiyorum” dedi ve yüzüme kapattı telefonu.
Sonra bir an, daha önce yaşadıklarım aklıma geldi; “Bana çıkma teklif eden sendin, bana babam bile dayak atmazken sen kim oluyorsun ki?” diye mesaj attım. Cevap yok!
O mesajdan 1 hafta sonra cep telefonumu gizli bir numara aramaya başladı. Ben de karşısına çıktım, “bu ne böyle, adam gibi ara, konuş” dedim. Bana o zaman karısını hiç aldatmadığını, ama benim için günlerce uyuyamadığını, uykularının kaçtığını söyledi. Hâlâ da bence aklında ben varım. Ne yapmam lazım? Şimdi azarlıyorum, yüzüne bile bakmıyorum ama aklımdan çıkaramıyorum.
O bir otobüs şirketinde muavin. Şimdiye kadar dayak atmasının dışında bana hiçbir kötülüğü olmadı. Bana yardımcı olun, ama unut demezseniz sevinirim.
Rumuz: Selen

Haberin Devamı

Mektubunu yanlış bir yorum yapmamak için birkaç kez okudum kızım. Ancak bu ilişki dediğin şeyin elle tutulur bir tarafı olmadığına karar verdim.
Sen bence boş bir hayalin peşine takılmış gidiyorsun. Bu adam evliymiş ve seninle tanıştığının ikinci günü bunu sürdürmek istemediğini söylemiş sana. Sen ise sürekli üstüne üstüne gitmişsin. Onun evli olduğu aklına bile gelmeden görüşmek için ısrarcı olmuşsun.
Adam belki senden hoşlanmıştır ama sonra evli olduğunu düşünüp böyle bir ilişkiye girmekten kaçınmış olabilir. İyi de yapmış. Ama sen illa bu aslında var olmayan beraberliğe kafanı takmış, kendini küçük düşürüyorsun.
Üstelik de adamdan dayak yemişsin ama bunu hiç önemsemiyorsun. Belki de adam yakasını kurtarmak için sana dayak attı. Aman kızım, neden bu kadar küçültüyorsun kendini, bir genç kıza yakışıyor mu bu yaptıkların. Bir de “sakın bana unut deme” diyorsun. Ya ne diyeyim, hem ortada yaşanmış ne var ki, unutamayacaksın?

Haberin Devamı

Cinsellik hakkında ciddi bir kitap

Merhaba Güzin Abla, ben 25 yaşında genç bir kadınım. “Aşık bir adam” rumuzlu beyin yazdıklarını görünce inanamadım. Utanmadan sevgilisini yatakta mutlu etmek için sizden yardım istiyor.
Bu kişinin sorusuna cevap olarak değil ama diğer okurlarınıza ışık olması açısından benim de size bir kitap tavsiyem olacak. Aslında böyle bir taraftan eşini ve çocuklarını mutsuz ederken, bir taraftan da sevgilisi ve kendisini düşünerek çare arayan bir kişiye yardımcı olmayı hiç istemiyorum.
Ama yine de doğal olarak eşleriyle mutlu bir cinsellik yaşamak isteyenler için paylaşmayı düşündüm.
Prof. Dr. Ali İhsan Taşçı’nın “Cinsel Eğitim” isimli kitabı, cinsellik hakkında birçok konuda ışık tutan ciddi bir kitap.
Rumuz: Dolunay

Haberin Devamı

Cinsel eğitime hiç önem verilmeyen bizimki gibi bir ülkede elbette bu alanda ciddi ve bilimsel kitaplara çok fazla ihtiyaç var.
Kitabını bilmiyorum ama, Prof. Taşçı’nın başarılı bir ürolog olduğunu araştırıp öğrendim.

Yazarın Tüm Yazıları