Ayrılık yok

Selin Fadıllıoğlu, Andrea Bocelli’nin pazartesi akşamı Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda verdiği konseri izlemeye yeğeni Emir Ozan’la gitmişti.

Yanında sevgilisi yerine yeğenini görenler de, onun Mehmet Çolakoğlu ile ilişkisini bitirdiğini sanmışlardı. Ancak öyle olmadığı anlaşıldı. Fadıllıoğlu, "Çılgın Dersane" filminin önceki akşam Discorium’da düzenlenen galasına Çolakoğlu ile katılarak aşklarının sürdüğünü, herhangi bir sorun yaşanmadığını gösterdi./images/100/0x0/55eab0fbf018fbb8f8908f7e

Personel gecesinde ben de vardım

Önceki gün Kosifler Oto’nun geleneksel personel gecesini yazmış, Kosif Ailesi’nin genç üyesi Hilal Kosif’in ise bu yemeğe katılmadığını belirtmiştim. Personel gecesi yerine arkadaşlarıyla Taksim’de bir bara gittiğini duyduğum Hilal Hanım, beni arayarak "Bir yanlış anlama olmalı, çünkü ben o gece babam Hasan Kosif’le oradaydım" dedi.

Karaoke geceleri sürüyor

Levent’teki Camelot Bar’da perşembe günleri düzenlenen karaoke geceleri büyük ilgi görüyor. Animatörler ve ünlü konuklar, söyledikleri şarkılarla hem eğleniyor hem de eğlendiriyorlar. Geçtiğimiz hafta Doğa Bekleriz’in de uğradığı mekanın işletmecileri Zeki Eroğlu, Kaan Vondina, Iraz Gökçeören ve Uğur Şallı, perşembe geceleri için önceden rezervasyon yaptırmanın daha iyi olacağını söylüyorlar.

Cumartesi açılıyor

Çağdaş Türk resminin yaşayan en önemli isimlerinden Ömer Uluç, "Dönemler-Dönüşümler" adlı son sergisi ile sanatseverlerin karşısında... Uluç’un, 37 yıllık sanat yaşamının tüm dönemlerinden seçkin örnekleri bir araya getirdiği sergi, Mac Art Gallery’de 27 Ocak’ta açılacak. Sanatçının Ayşegül Sönmez ile birlikte gerçekleştireceği söyleşiye, sanatseverler aynı gün saat 15:00’ten itibaren katılabilecekler. Mac Art Gallery: Mim Kemal Öke Cad. Lal Apt. No:23/3-4 Nişantaşı

İşte o mekan

İstanbul’da dönem dönem farklı mekanların yıldızları parlıyor, ünlüler kulaktan kulağa yayılan bu adresleri mesken tutuyor. Şimdilerde rota Dans Bar’ı gösteriyor. Bazılarının adından emin olamadığı, köşelerinde Şans Bar diye yazdığı mekanın böylesine kısa sürede geniş bir müdavim kitlesi edinmesinde, kuşkusuz patronlar Ender Sanal ve Lal Dedeoğlu’nun geniş çevresinin büyük etkisi var. Tabii Dans’ın işletmeciliğini üstlenen Tolga Sezgin’in tecrübesi ve arkadaş çevresi ile mimar Mahmut Anlar’ın müthiş dekorasyonunun da payı inkar edilemez.

Dans Bar, locaları, dans pisti ve etkileyici aydınlatması ile geçmişin disko eğlencesiyle günümüz eğlencesini birleştiriyor. Sadece cuma ve cumartesi geceleri açık olan 700 kişi kapasiteli bar, 23.00-05.00 saatleri hizmet veriyor.

Yangın nişanlandı

WMC GROUP Başkanı Hakan Yangın ile HaberTürk’te cumartesi günleri yayınlanan "Habertürk Weekend" adlı programı hazırlayıp sunan Oylum Talu nişanlandı. Nişan yüzüklerini geçtiğimiz gün aile arasında düzenlenen sade bir törenle takan çift, nikah masasına oturmak için fazla beklemeyecek. Yangın ile Talu’nun önümüzdeki yaz evlenmeyi planladıkları konuşuluyor.

Türkiye’de yeni bir marka

Avrupa’da dokuz ülkede faaliyet gösteren İngiliz Kesa Electricals plc. grubunun beyaz eşya ve elektronik markası Darty, artık Türkiye’de... Darty’nin Türkiye’de hizmet vermeye başlaması nedeniyle geçtiğimiz gün bir de açılış daveti düzenlendi. Profilo Alışveriş Merkezi karşısında hizmete giren mağazanın açılış kurdelasını Darty Türkiye mağazalarının CEO’su ve Kesa Türkiye’nin ortağı Nedim Esgin, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Profilo Holding Yönetim Kurulu Başkanı Jack Kamhi, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Azize Taylan birlikte kesti.

Ödül de AÇEV’e bağışlandı

Mynet, AÇEV (Anne Çocuk Eğitim Vakfı) ve Açık Kapı Derneği’nin ortaklaşa yürüttüğü sosyal sorumluluk projesinin tanıtımı için önceki gün Les Ottomans’da bir davet verildi. Davette, projeye destek vermek isteyenlerin Mynet oyun sayfasından indirecekleri ve abone olacakları her "Boonty" oyunu bedeli üzerinden 1 YTL’lerinin AÇEV ve Açık Kapı Derneği’ne bağışlanacağı açıklandı. Nevbahar Koç, Emre Kurttepeli, Ayla Göçer ve Tiuboult Viord’un konuşma yaptığı organizasyonda, bir de minik puzzle yarışması düzenlendi. Yarışmayı kazanan isme 10 bin YTL’lik ödül verilirken, bu ödül yine AÇEV’e bağışlandı.

Akmerkez’de mağaza açıyor

Bugüne kadar müşterilerini sadece Teşvikiye’deki atölyesinde ağırlayan Cengiz Abazoğlu, sonunda Akmerkez’de bir mağaza açmaya karar verdi. Müşterilerinin kendisinden houte couture dışında da hizmet vermesini beklediklerini, o nedenle böyle bir adım attığını söyleyen ünlü modacı, şubat ayının sonunda yeni mağazasının kapılarını açacak. Abazoğlu, Akmerkez’de mağaza açma konusundaki en büyük desteği Deniz Akkaya’dan görüyor.

Önce konfor

Kaya Çilingiroğlu, 43’üncü yaşını geçtiğimiz akşam arkadaşlarıyla kutladı. Etiler Şamdan ve Papermoon’un dolaşıldığı kutlama gecesinde, Çilingiroğlu kıyafetiyle dikkat çekti. Çünkü kendi doğum günü kutlamasında bile rahatlığından taviz vermemiş, o gece için yırtık bir pantolon seçmişti.
Yazarın Tüm Yazıları