Ayrılık kısa sürdü

Dört ay sonra çocuk sahibi olacak olan Nevbahar-Ali Koç çifti, geçtiğimiz hafta zorunlu bir ayrılık yaşadı.

Ali Bey, Koç ile Ford’un işbirliğinin 50. yılı nedeniyle New York St. Regis Otel’de düzenlenen geceye katılmak üzere Amerika’ya giderken, Nevbahar Hanım onun yanında olamadı. O günlerde Nevbahar Hanım’a AÇEV’in organize ettiği davette rastladım. Lounge Cafe’de düzenlenen ve Günseli Kato’nun eserlerinin satışa çıkarıldığı bu yardım davetinden AÇEV için 50 bin dolar gelir elde edildiğini de belirteyim.

Emniyetin başmankeni/images/100/0x0/55ea16a6f018fbb8f86a8b18

Türk erkek modasına yön veren ünlü modacı Faruk Saraç bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Şimdiye kadar hazırladığı koleksiyonlarda Türk tarihini belgesel niteliği ile podyumlara taşıyan modacı, bu kez de Türk polis teşkilatının 161. yıldönümü kutlamaları kapsamında, Türk polisinin tarihi kıyafetlerini bir defileyle kamuoyuna tanıtacak. Defile, 11 Nisan akşamı Çırağan Sarayı’nda yapılacak. Gecenin başmankeni olarak podyuma Atilla Saral çıkacak.

Saraç, yılların deneyimli ismi Saral’ın bunu hak ettiğini söylüyor. Atilla Saral ise, yurtdışından gelen teklifleri dizi çekimlerinden dolayı geri çevirmek zorunda kaldığını, Faruk Saraç’ın defilesinde podyuma başmanken olarak çıkmanın gurur verici olduğunu belirtiyor.

Blackk’te sıcak saatler

Murat Aşık ile Tuğba Özerk’in iki yıl süren ilişkileri, geçtiğimiz aylarda beklenmedik şekilde son bulmuştu. Bu ayrılığın ardından Murat Bey çok geçmeden Türkiye güzellerinden Nur Gümüşdoğrayan’la aşk yaşamaya başladı. Aşık ile Gümüşdoğrayan’a geçtiğimiz akşam da Ortaköy Blackk’te rastladım. Samimiyetlerine diyecek yoktu; gece boyunca sarmaş dolaş eğlendiler.

Gönüllü model

10’uncu yılını yeni adresinde kutlayan DKNY İstanbul, Mim Kemal Öke Caddesi’nde verdiği muhteşem açılış partisinde önemli müşterilerini ağırladı. 10 yıldır New York’un metropol havasını İstanbul sokaklarına taşıyan mağazanın bu renkli partisinde Eda Taşpınar da gönüllü mankenlik yaptı. Taşpınar, saçları ve makyajı tamamlandıktan sonra da objektif karşısına geçerek poz verdi.

Ayrılık rüzgarları

Tarkan Sulap geçtiğimiz ay büyük tartışma yaşadığı sevgilisi Çiğdem Kayalı ile 10 gün önce New York’a gitmişti. Sualp ve Kayalı’nın yeniden barışmak adına düzenledikleri bu geziden ayrı ayrı döndüklerini öğrendim. Sevgililerin ilişkilerinin bu sefer kesin bittiği konuşuluyor.

Barlas’ın torunu

Gazeteci-Yazar Canan-Mehmet Barlas çiftinin kızları Ela Anter’i, geçtiğimiz gün Bebek Parkı’nda gördüm. Oğlu Faruk’la dolaşıyordu. Minik Faruk’un sevimli ve canayakın tavırları, parktaki diğer insanların da dikkatini çekti. Hatta pek çoğu, onu sevmek için dayanamayıp yanına bile gitti.

Sultanahmet’te sergi açıyor

Türk Tezhib sanatının önde gelen sanatçılarından Mimar Sinan Üniversitesi Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü öğretim üyesi Dr. Münevver Üçer, 30’a yakın eseri ile sanatseverlerin karşısına çıkıyor. Sultanahmet’teki Türk İslam Eserleri Müzesi’nde yarın saat 17.00’de açılacak sergi, 4 Mayıs’a kadar ziyarete açık olacak.

Yeniden İstanbul’da

İstanbul Jazz Center, beş ay aradan sonra yeniden Mike Stern’i ağırlıyor. Aralık ayı başında İstanbul Jazz Center’ın açılışı için ülkemize gelen günümüzün en önemli caz gitaristlerinden Mike Stern, yoğun istek üzerine 11-15 Nisan tarihleri arasında bu mekanda müzikseverlerle buluşacak.

Gecelerden soğudu

Davet ve açılışlarda görünmez olan İnci Aksoy, artık zamanının çoğunu kurucusu olduğu Büyükdere Caddesi No: 163’deki EKAV Sanat Galerisi’nde geçiriyor. Özel davetler dışında akşamları pek dışarı çıkmayan Aksoy’a, geçtiğimiz gün ENKA tesislerinde rastladım. Eski büyükelçilerimizden Rahmi Gümrükçüoğlu’nun ölümünün 8. yılında gerçekleştirilen anma törenine katılmıştı.

Ayakkabıya doymuyor

Rita Fink de birçok hemcinsi gibi ayakkabı tutkunu... Alışveriş turları sırasında zamanının çoğunu ayakkabı mağazalarında geçiriyor, beğendiği parçayı almadan asla eve dönmüyor. Ona geçtiğimiz gün Akmerkez’de rastladım. Erkek arkadaşıyla Nine West’ten çıkıyordu ve tabii oradan da bir çift ayakkabı almadan ayrılmamıştı. Çift aynı akşam Bebek’teki Lucca Bar’daydı ve geç saatlere kadar eğlendi.
Yazarın Tüm Yazıları