Ayak sesi duyurma zamanı

Avrupa'dan ligimize baktığımızda bayram haftasında iki takımın keyfi yerinde gözüküyor; Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray...

Haberin Devamı

Hem ligde hem Avrupa’da zorlu rakipleri yendiler. Bu hafta da çok zorlu konukları var; Barcelona ve Olympiakos... Malaga’yı Pire’de sıkı bir maç sonrası aşan Olympiakos, Galatasaray için İstanbul’a geliyor.
300 bin dolarlık Matthew Lojeski ile Harlem Top Cambazları’ndan devşirilme Brent Petway’le transferi 12’den vurmuşlar. Petway’i keyifle izlerken bir sakata uğramayalım. Bizimkiler avuç dolusu para harcıyorlar, onlarsa şampiyon oluyor. Bu işteki garabet yıllardır çözülemedi. Arada buharlaşan paralar var. Olympiakos sonrası Malaga deplasmanına gidecek Cimbom önemli bir virajda...

Kanarya vitese taktı

Koç takım uyumu giderek artan Fenerbahçe, grubunun zorlu takımı Barcelona’yı burda yenmeyi kovalayacaktır. Partizan’a karşı evlerinde zorlandılar ama Katalanların çok güçlü kadroları var. Daha sonra CSKA’yı evinde ağırlayacak Fenerbahçe Ülker için ev galibiyetleri grupta yer belirleme bakımından çok önemli. Ev maçlarını kazanmak Euroleague’in altın kuralıdır. İki maç arasında Beşiktaş’la oynayacak Kanarya’yı zorlu maraton bekliyor.

‘Kartal ruhu’ lazım

Armani’yi yenerken olumlu gelişmeler gösterir gibi olan Anadolu Efes farklı Fenerbahçe yenilgisiyle ‘Oktay Mahmuti etkisi’nden sıyrılamadığını gösterdi. Strasbourg deplasmanında umarım kendilerini toparlarlar.
Beşiktaş’ta ise Ahmet Kandemir ve cengaverleri için; Lige konsantre olarak alttan zorlayacak Karşıyaka, Banvit gibi takımların üst kabuğu delmemesini sağlamak ‘doğru hedef’ olarak gözüküyor. Ülkemizin Partizanı’nın keyifli ve hırslı basketbolu çok güzel. ‘Kartal ruhu’ her eve/takıma lazım.

Yazarın Tüm Yazıları