Ay Tutulması kimleri etkiliyor

Bugün Ay Tutulması meydana geliyor. Türkiye saatiyle 21:42’de meydana gelen Ay Tutulması tam tutulma olmadığı için etkisi çok kuvvetli değil.

Fakat Uranüs’ü tetikliyor ve Uranüs’ün sembolize ettiği özgürlük, yenilik, teknoloji, isyan, devrim ve benzeri özellikler belirgin hale geliyor.

Bugün tetiklenen olayların açığa çıkması yaklaşık üç aylık bir süreci kapsıyor. Bu nedenle bugün yeni başlangıçlar yapmak için pek uygun değil. Ayrıca meydana gelen olaylar karşısında duygusal tepkileri kontrol etmek gerekiyor. Aslında iyimser duyguları açığa çıkarmak ve olumlu davranmak mümkün. Böylece hem sorunlar aşılabilir, hem de sorunları fırsata dönüştürmek mümkün olabilir.

Ay ve Güneş Tutulmaları kitleler üzerinde etki meydana getiren önemli fenomenler. Astrolojik açıdan tutulmalar kitlenin değişim zamanı geldiğini işaret ediyor. Halkın çok arzu ettiği halde bilinçli olarak gerçekleştiremediği değişiklikler, meydana gelen olaylar aracılığı ile gerçekleşiyor. Ancak istendiği halde bilinçli olarak yapılamayan değişiklikler için zorlayıcı olaylara ihtiyaç var. Ve tutulmalar bu olayların açığa çıkacağı zamanları işaret ediyor.

Şimdi Türkiye için böyle bir zamanın geldiğini gösteren gökyüzünün konumu bilinçaltında birikmiş arzuların bilinç düzeyine yükseleceğini işaret ediyor. Üstelik Jüpiter’in koruyucu etkisi yaşanacak sıkıntılı durumları fırsata dönüştürecek.

Balık burcunun 15 derecesinde meydana gelen Ay Tutulmasından en fazla 4, 5, 6, 7, 8 Mart günleri doğan Balıklar ile 5, 6, 7, 8, 9 Eylül günleri doğan Başaklar etkileniyorlar.

Ayrıca doğum anında Yükselen, gökyüzü tepe noktası, Ay ve kişisel gezegenleri yani Merkür, Venüs ve Mars, Balık ve Başak burçlarının 15 derecesinde duranlar da etkilenecekler. Ve etki alanlar için çok önemli bir değişim zamanı geldiğini söyleyebilirim.

Bu nedenle duygularınızı denetim altına almalı ve iyimser açıdan yaklaşarak kendinizle ilgili istediğiniz değişikliği gerçekleştirmek için bu zamanı doğru kullanmalısınız.

Bunu bir fırsat olarak değerlendirin ve açığa çıkan kozmik enerjiyi kendinizi istediğiniz biçime dönüştürmek için kullanın.

Duygularınızı denetleyin

Bugün duygularınızı denetlemek için özen gösterin. Geriliminizi çevrenize yansıtmayın. Yeni girişimlerde bulunmak ve bir işe başlamak için bugün pek uygun zaman değil. Bilinçaltını tetikleyen olayların açığa çıkacağını işaret eden gökyüzünün konumu sürprizlerin olabileceğini ve skandal sayılabilecek durumların ortaya çıkabileceğini işaret ediyor. Kötü gibi görünen bazı olaylar fırsata dönüşebilir ve saygın kişilerin desteği olayların yönünü değiştirebilir.
Yazarın Tüm Yazıları