Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Terazi ve yükselen Terazi burcu 2023

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Terazi ve yükselen Terazi burcu 2023
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2022 13:41

Yeni yıl aşk ve sosyal hayat açısından şanslı başlıyor.

Haberin Devamı

Davetlere, nikahlara, sizi mutlu edecek aktivitelere katılabilir; yalnızsanız yeni birileriyle tanışabilirsiniz.

Martta Satürn’ün Balık burcundaki yolculuğu başlayacak, bu da size sağlığınıza özen göstermeyi ve hayatınıza bir çeki düzen vermeyi öğretecek.

İş hayatında olgunlaşmanızı sağlayacak bir dizi deneyim yaşayabilirsiniz, sizi çok fazla çalışacağınız bir dönem bekliyor.

2023’te Plüton’un Kova burcuna geçişi, hayatınızda köklü değişimlere neden olacak. Sanatın bir koluyla ilgilenmeye başlamanız, borsaya atılmanız, çocuk sahibi olmanız ya da hayatınıza aşkın girmesi olası...

Mayıs ayındaysa terfi alabilir, iş kurabilir veya iş arıyorsanız iş bulabilirsiniz. Her şekilde daha çok para kazanmanıza yardımcı olacak gelişmeler söz konusu.

Yılın sonu finansal riskler almak için uygun bir dönem değil. Gereksiz borçların altına girmeyin. Bakalım, 2023’ün diğer ayrıntılarında sizleri daha neler bekliyor…

OCAK

Haberin Devamı

7 Ocak’ta Yengeç burcunda geri hareketteki Merkür’ün etkili olduğu bir dolunay yaşanacak.

Kariyerinizle ilgili konular gündeminizde. Hem bu açıdan hem de ailevi konularda kafanız karışabilir; duygularınızla mantığınız arasında gidip gelebilirsiniz. Mecbur değilseniz önemli kararlarınızı daha sonraya bırakmanızı öneririm.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Terazi ve yükselen Terazi burcu 2023

Evinizdeki elektrik tesisatında veya teknolojik aletlerde sıkıntılar meydana gelebilir. Aile içinde yanlış anlaşılmalardan doğan stresler söz konusu... Diğer yandan bu yeniaya Neptün’ün sert bir etkileşimi olacak. İş konusunda ilham dolu ve yaratıcı olabileceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu bir çalışma düzeni içindesiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz iş koşulları gündeme gelebilir.

Özel hayatınızda sorumluluklarınız artabilir, ciddi ilişkilerin peşine düşebilirsiniz.

1 Ocak’ta 1 derece Kova burcundaki yeniayda gündem bu sefer aşk, çocuklar, yatırımlar ve keyif veren konular... Yalnızsanız yeni birileriyle tanışabilir ve flört edebilirsiniz. Yaratıcı işler yapmak için de şahane bir zaman. Yatırımlar gündeme gelebilir, özel hayatınızda sorumluluklarınız artabilir, ciddi ilişkilerin peşine daha fazla düşebilirsiniz. Öte yandan kısıtlanmalara da pek gelemeyeceksiniz gibi görünüyor.

ŞUBAT

Haberin Devamı

5 Şubat’ta Aslan burcundaki dolunaya Uranüs’ün sert bir etkileşimi var.

Sosyal ilişkiler, dostluklar ve arkadaşlıklar ön plana çıkıyor. Sizleri dışa dönük, eğlenceli zamanlar bekliyor. Organizasyonlar yapabilir; davetlere, nikahlara, sizi mutlu edecek aktivitelere katılabilirsiniz.

Yalnız Uranüs’ün sert etkileşimiyle beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir. Bu harcamalar sağlığa veya bozulan birtakım eşyalara yapılabilir. Ya da beklediğiniz bir krediniz onay almayabilir. Sosyal planlarınızdaki anlık değişimler sizi huzursuz edebilir.

İş koşullarınızda yardımlaşma teması ön plana çıkıyor.

20 Şubat’ta Balık burcundaki yeniayda odak noktanız gündelik işler, sağlık ve iş koşulları... Zaman zaman organize olmakta zorlanabilir ya da tembellik yapmak isteyebilirsiniz, bu yüzden de işleriniz aksayabilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Terazi ve yükselen Terazi burcu 2023

Sağlığınıza, özellikle ayaklarınıza ve bağışıklık sisteminize biraz daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. Alerjiler ya da zehirlenmeler de söz konusu olabilir. Gerçi bu yeniayın kötü bir etkileşimi yok, o yüzden çok olumsuz bir taraftan çalışacağını düşünmüyorum. Diyete başlayabilirsiniz, iş koşullarınızdaysa yardımlaşma teması ön plana çıkıyor. Belki de yardıma ihtiyacı olan bir arkadaşınıza destek vereceksiniz.

MART

Haberin Devamı

7 Mart’ta 16 derece Başak burcundaki dolunaya Uranüs’ün desteği, Mars’ın da sert etkileşimi olacak.

Dengenizi bulmak için biraz yalnız kalmak isteyebilirsiniz, dinlenme ihtiyacınız artabilir. Ruhsal açıdan size iyi gelecek konulara yönelebilirsiniz. İçsel anlamda kendinizi çokça sorguladığınız bir süreç geçirebilirsiniz. Uranüs’ün desteğiyle yatırım fırsatları elde edebilir, kredi arayışlarına girebilir, sağlıkla ilgili sürpriz bir destek alabilir veya çözümle karşılaşabilirsiniz. Yalnız Mars’ın sert etkileşimi nedeniyle eğitim, haberleşme, satış, reklam, medya, yurtdışı, yabancılarla ilgili işler ve hukuksal konularda gerginlikler meydana gelebilir. 

Haberin Devamı

7 Mart’ta ‘karmanın lordu’, öğretici, büyütücü, ‘sıkıştırıcı’ gezegen Satürn, Balık burcuna geçecek ve 25 Mayıs 2025’e kadar burada seyahat edecek. Satürn öğretmendir, siz de bu dönem günlük yaşamınıza bir çekidüzen vermeyi veya sağlığınıza özen göstermeyi öğreneceksiniz. İşin içinde Balık olduğu için ruh sağlığınız, ayaklarınız ve bağışıklık sisteminiz gibi konular ön plana çıkacaktır. Çalışma ortamınızı düzenleyebilirsiniz; iş hayatında olgunlaşmanızı sağlayacak bir dizi deneyim yaşamanız da mümkün.

Ne yazık ki sizi çok fazla çalışacağınız bir dönem bekliyor.

Bu dönem farklı bir iş alanında uzmanlaşmaya karar verebilirsiniz ama bu sürecin zorlu geçeceğini unutmayın. Bu arada eğer böyle bir karar verirseniz, bunun arkasında durmanız ve gerçekçi adımlar atmanız önem kazanacak. Boş hayallerin peşinde koşma zamanı değil! Hangi işi yaparsanız yapın, ne yazık ki köle gibi çalışacağınız bir dönem bekliyor sizi. Çalışmıyorsanız da günlük angarya işleriniz öyle bir artacak ki, kendinize zaman ayırmanız zorlaşacak. Eğer işveren pozisyonundaysanız, çalıştığınız kişilere iş yaptırmayı öğrenmeniz gerekecek. Belki de iyi iş yapan birini bulmakta zorlanacaksınız.

Haberin Devamı

21 Mart’ta da 0 derece Koç burcundaki Merküryen yeniay sırasında ilişkilerde neyi nasıl söylediğinize dikkat etmelisiniz. Önemsiz sandığınız bir kelime karşınızdakini çok kırabilir. Ortağınız, partneriniz hakkında yeni bilgiler edinebilirsiniz. Yine anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Ortaklıklar, ilişkiler, iş birlikleri konusunda hızlı kararlar alacağınız bir yeniay bekliyor sizleri.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Terazi ve yükselen Terazi burcu 2023
23 Mart’ta Plüton Kova burcuna geçecek ve 9 Mart 2043’e kadar burada seyahat edecek. Plüton yavaş hareket ettiğinden, etkileri de zaman içinde ortaya çıkar. Genel olarak yok eden, yeni bir sistem kuran, güç kazandıran, psikolojik üstünlük ve tatmin isteyen bir gezegendir. 5’inci evinize giren Plüton yıllar içinde hayatınızda büyük değişimlere neden olacak. Bu değişim sanatın bir koluyla ilgilenmeye başlamanız, borsaya atılmanız, çocuk sahibi olmanız ya da hayatınız girecek bir aşk olabilir. Aşkı ve cinselliği yaşama, flört etme şekliniz değişebilir.

NİSAN

6 Nisan’da Terazi burcunun 16’ncı derecesinde Jüpiter etkili bir dolunay var.

Daha çok kendinize odaklanmak isteyeceğiniz, kişisel iş ve projelerin peşinde koşacağınız, fiziksel olarak nasıl göründüğünüzü daha fazla önemseyeceğiniz bir dolunay süreci... Jüpiter’in etkili olmasından dolayı ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, iş birlikleri gibi konularda zaman zaman abartılı, hatta fanatik davranışlarınız olabilir. Olayları çok büyütmemek yerinde olur. Diğer yandan ilişki ve ortaklıklardan yana bazı şanslar da elde edebilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatların peşinden koşun, önemseyin. Belki yabancılarla iş birlikleri yapar ya da evlenme teklifi alırsınız; kim bilir.

Bu tutulmada ne kadar net olursanız o kadar kazançlı çıkarsınız.

20 Nisan’da 29 derece Koç burcunda Jüpiteryen bir Güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulma oldukça şanslı etkilere sahip. Özellikle evlilik, ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar ve danışmanlık işleri konusunda… Eğer ki danışmanlık veriyorsanız müşterileriniz hızla artabilir. Size harika faydalar sağlayacak yeni ortaklıkların adımlarını atabilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Terazi ve yükselen Terazi burcu 2023

Evleneceğiniz kişiyle tanışabilir veya evlenmeye karar verebilirsiniz. Ortaklığınızda veya evliliğinizde şanslı bir dönem... Partnerinizle birlikte para kazanabileceğiniz işlere girişebilirsiniz. Buraya kadar her şey şahane ama bu tutulmanın derecesi önemli. 29’uncu derece arada kalmayı, bir şeyi sona erdirip bir sonraki faza geçmek için gereken çabayı anlatır. Bu yüzden bu saydığım konularda iki arada bir derede kalabilirsiniz. Ya da bu saydıklarıma ancak bir şeyleri bitirerek ulaşabilirsiniz. Bu tutulmada ne kadar net olursanız o kadar kazançlı çıkarsınız.

21 Nisan’la 15 Mayıs arası Merkür, Boğa burcunda geri hareket edecek. Kredi kartları, banka, muhasebe işleri veya vergi konularında birtakım hatalarla, gecikmelerle uğraşmanız gerekebilir. Güvenilir olmayan hiçbir yerden çevrimiçi alışveriş yapmayın!

MAYIS

5 Mayıs’ta 14 derece Akrep burcundaki Ay tutulmasına geri hareketteki Merkür’ün sert bir açısı, Yengeç burcundaki Mars’ın güzel bir desteği olacak.

Maddi konularda önemli bir krizi yönetmeniz gerekebilir. Kendinize daha fazla değer vermeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz. Bu tutulmada dikkat etmeniz gereken ana konular şöyle: Borçlar, krediler, faizler, vergiler, ortak kazançlar ve hesap hataları... Bankacılık işlerinde hatalar ortaya çıkabilir, özellikle şifre gibi güvenlikle ilgili konularda daha hassas davranmalısınız. Gözden kaçırdığınız bir fatura ya da bir vergi ödemesi de karşınıza çıkabilir. Ancak Mars’ın güzel desteğiyle kariyer konusunda güvenilir ve hızlı gelişmeler kaydedebilirsiniz. Terfi alabilir, iş kurabilir, iş arıyorsanız iş bulabilirsiniz. Her şekilde daha çok para kazanmanıza yardımcı olacak gelişmeler söz konusu.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Terazi ve yükselen Terazi burcu 2023
16 Mayıs’ta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter, Boğa burcuna geçecek ve 26 Mayıs 2024’e kadar burada seyahat edecek. 8’inci evinize giriş yapan Jüpiter öncelikle ortaklaşa kazanımlar, miras, nafaka gibi konularda önemli fırsatlar elde etmenize yardımcı olabilir. Başkalarının paraları veya imkânlarından çok daha rahat şekilde yararlanabilirsiniz. İhtiyacınız olan finansal kaynaklara kolayca ulaşabileceksiniz. Bu kredi, borç ya da zamanında yaptığınız bir yatırımla ilgili olabilir.

Beklediğiniz bir para meselesi varsa, bu konuda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bir süredir sizi rahatsız eden ruhsal veya fiziksel sorunlardan kurtulmak için, önümüzdeki 12 ay içinde profesyonel destek alabilirsiniz. Öğrenciler kolaylıkla burs bulabilir, sponsorluk arayanlar kaynaklara rahat ulaşabilir. Ortaklıklardan elde edilen gelirlerde de artışlar var. Eşinizin finansal kazançları artacak. Hatta belki de bir süredir sizi sıkan borçları ödemenin kolay yollarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte kendinizi ruhsal anlamda geliştirebilirsiniz. Ölüm, öldükten sonraki hayat gibi konularda derin araştırmalar yapabilirsiniz. Gizli ilimlere, ökült (doğa üstü) konulara ilginiz, merakınız artabilir.

19 Mayıs’ta 28 derece Boğa burcundaki yeniaydaysa krediler, borçlar, nafaka, prim, burs gibi konular gündeminizi meşgul etmeye devam edecek. Bu konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Boyun ve boğaz bölgenize özen gösterin, sağlık harcamalarınız artabilir. Öte yandan kredi başvurunuz onaylanabilir, beklediğiniz bir para varsa, güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

21 Mayıs haftasında Mars’la Plüton arasında gergin bir görünüm var. Aile içinde minik bir sağlık sorunu atlatılabilir. Kariyerinizi ilgilendiren konularda baskı altında hissedebilirsiniz, çok daha fazla çaba sarf etmeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir. Hayatınızda birçok şeyi aynı anda kontrol altına almaya çalışmaktan yorulabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konulardaki gerginlik, ikili ilişkilerinize yansıyabilir. Özgürlük ihtiyacınız artarken risk almaya çok daha meyilli olabilirsiniz. Kariyer, ev, aile, ortaklık, evlilikle ilgili konular stres altında, beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

HAZİRAN

4 Haziran’da 13 derece Yay burcunda bir dolunay meydana gelecek.

Yakın çevre, kardeşler, eğitim, iletişimle ilgili konular ön planda olacak. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilir, internet sitesi açabilir, bir yerlere seyahat organize edebilir, eğitim verebilir, seminerlere katılabilirsiniz. Reklam, satış, pazarlamayla ilgili konularla, resmi işlerle uğraşmanız gerekebilir.

Yurtdışı, eğitim, resmi işler ve hukuksal konularda yeni koşullar oluşabilir.

18 Haziran’da 26 derece İkizler burcundaki yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert bir etkileşimi olacak. Yurtdışı, eğitim, resmi işler ve hukuksal konularda yeni koşullar oluşabilir. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilir, yurtdışında bir yerlere gidebilir, medya konusunda yeni bağlantılar kurabilir, satış ve pazarlama alanında destekler alabilir, yeni hukuki bilgiler edinebilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Terazi ve yükselen Terazi burcu 2023

Neptün’ün sert etkileşimi nedeniyle sağlığınıza daha fazla özen göstermenizi öneririm. Zehirlenmelere karşı; kullandığınız ilaçlara, yediklerinize, içtiklerinize aman dikkat! Bununla birlikte çalıştığınız kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. İş, yurtdışı ve yabancılarla ilgili konularda koşullar belirsiz hale gelebilir. Ani kararlar almak için uygun bir dönem değil.

TEMMUZ

3 Temmuz’da 11 derece Oğlak burcundaki Merkür etkili bir dolunay meydana gelecek.

Bu dolunaya Boğa burcunda seyahat eden Jüpiter’in güzel bir desteği olacak. Ev, yuva, aile, yerleşime ait konular gündemde. Taşınma, yer değiştirme durumu olabilir, aradığınız özellikteki evi bulabilirsiniz. Aile içindeki bir konu çözüme kavuşabilir. Ancak üstlerinizle, işinizle ilgili fikir birliğine varmakta zorlanabilirsiniz, iletişimde karışıklıklar, hatalı bilgi akışı sözkonusu. İyi haber: Jüpiter’in güzel desteği sayesinde iyi yatırım fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz, maddi anlamda eliniz güçlenebilir, ortaklaşa kazançlarınız artabilir. Uygun koşullarda kredi veya borç da bulabilirsiniz.

Uzun süredir görüşmediğiniz eski arkadaşlarınızdan haberler alabilirsiniz.

17 Temmuz’da 24 derece Yengeç burcunda bir yeniay meydana gelecek. Bu yeniaya Plüton’un sert bir açısı, Balık burcundaki Neptün’ün desteği olacak. Kariyerinizde yeni başlangıçlar, yeni projeler gündemde. İş bulabilirsiniz veya işinizle ilgili önemli koşullar oluşabilir. Yalnız Plüton’un sert etkileşimi nedeniyle iş ve aile arasındaki dengeyi kurmanız zorlaşabilir. Ailevi konularda sert, hatta belki biraz takıntılı davranabilirsiniz, yıkıcı olmamaya bakın. Neptün’ün güzel desteği sayesindeyse iş arkadaşlarınızdan manevi destekler alabilir, günlük işlerinizi büyük bir rahatlıkla halledebilir, bir evcil hayvan sahiplenebilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Terazi ve yükselen Terazi burcu 2023

23 Temmuz-4 Eylül arasında Venüs, Aslan burcunda geri hareket edecek. Sosyal ilişkileriniz, işten kazandığınız gelir, ödüller ve primler odağınızda olacak. Uzun süredir görüşmediğiniz eski arkadaşlarınızdan haberler alabilir, onlarla bir araya gelebilirsiniz. Dostlarınızla aranızda zaman zaman egosal veya finansal sorunlar meydana gelebilir. Beklediğiniz prim, ödül gibi şeyler varsa gecikmeler söz konusu olabilir. Belki hiç aklınıza gelmeyecek bir arkadaşınız size ilanı aşk edebilir.

AĞUSTOS

1 Ağustos’ta 9 derece Kova burcundaki dolunaya Boğa burcundaki Jüpiter’in sert bir etkileşimi olacak.

Özel hayatınız, çocuklarla ilişkiler, yatırım, hobi, eğlence bu dolunayın ana konuları. Bunlarla ilgili bir süredir gündeminizi meşgul eden meselelerin sonuna gelebilirsiniz. Yeni aşklar heyecan verici ve özgürleştirici olurken varsa çocuklarınızla daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Riskli yatırımlara yönelebilirsiniz. Yalnız ödemeler, borçlar, krediler gibi konularda gereksiz riskler almayın, abartılı hareketlerden kaçının.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Terazi ve yükselen Terazi burcu 2023

16 Ağustos’ta 23 derece Aslan burcundaki yeniaya Boğa burcunda seyahat eden Uranüs’ün sert bir etkileşimi olacak. Sosyal ilişkiler, dostluklar ve arkadaşlıklar bu yeniayla ön plana çıkacak. Sizleri sosyal açıdan dışa dönük, eğlenceli zamanlar bekliyor. Organizasyonlar yapabilir ya da davetlere, nikahlara, sizi mutlu edecek aktivitelere katılabilirsiniz. Yalnız Uranüs’ün sert etkileşimi beraberinde beklenmedik harcamalar getirebilir. 

Sağlık, iş ortamı, gündelik işler ana gündeminiz olabilir.

23 Ağustos-15 Eylül arası Merkür, Başak burcunda geri hareket edecek. Her duyduğunuza inanmayın, yanlış bilgilendirilmeden dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz. Kullandığınız elektronik aletlerde arıza da çıkabilir.

31 Ağustos’ta Balık burcunun 7’nci derecesinde Satürnyen bir dolunay meydana gelecek. Bu biraz sert bir dolunay çünkü Satürn’ün olduğu yerde kısıtlanma vardır, kendinize çekidüzen vermeniz ve sorumluluk almanız gerekir. Sağlık, iş ortamı, gündelik angarya işler ana gündeminiz olabilir. Özellikle zehirlenmelere ve bağışıklık sisteminize dikkat etmelisiniz. Hastalıklara açık olduğunuz zamanlar... Yani hem gündelik hayatınıza hem sağlığınıza hem de iş ortamınıza çekidüzen vermeniz gerekebilir. Diyete başlamak içinse uygun bir dönem.

EYLÜL

15 Eylül’de 21 derece Başak burcundaki yeniaya Neptün’ün sert; Uranüs ve Plüton’un destekleyici etkileri olacak.

Yeniay 12’nci evinizde yani korkular, arkanızdan dönen işler, hastalıklar, bilinçaltı ve psikolojiyi ilgilendiren alanda gerçekleşecek. Ruh sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir yeniay dönemi... Terapilere veya size içsel olarak iyi gelecek uygulamalara başlayabilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Terazi ve yükselen Terazi burcu 2023
Sağlığınıza, özellikle zehirlenmelere, alerjilere ve bağışıklık sisteminize dikkat! İş ortamınızda rahatsız edici belirsizlikler yaşanabilir veya iş arkadaşlarınız hayal kırıklığı yaratabilir. Bu yeniay yatırım yapmak, ev ya da toprak almak, taşınmak, araba almak, evinizde yenilikler yapmak, ortaklaşa kazançlarınızı arttırmak için uygun bir dönem...

Eğer bir imza veya anlaşma peşinde koşuyorsanız işi bağlayabilirsiniz.

29 Eylül’de 6 derece Koç burcunda dolunay meydana gelecek. Odak noktanız ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar ve iş birlikleri olacak. Bu alanlarda bir süredir uğraştığınız konuların sonuna gelebilirsiniz. İlişkilerinizde veya ortaklığınızdaki sorunlar bitebilir. Bir imza veya anlaşma peşinde koşuyorsanız işi bağlayabilirsiniz. Elbette işin içinde Koç olduğundan şartlar hızlı hatta biraz gergin olabilir. Bu yüzden karşınızdaki kişilerle ilişkilerinizi minimum gerginlikle yürütmenizi tavsiye ederim.

EKİM

14 Ekim’de 21 derece Terazi burcunda Merküryen bir Güneş tutulması var.

Tutulmaya Plüton’un sert bir etkisi olacak... Burcunuzdaki bu tutulmayla daha çok okuyacak, daha çok öğrenecek, daha çok bilgi sahibi olacaksınız. Çok önemli sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Teknolojiyle ilgili projeler gündeme gelebilir. Hayatınızı değiştirecek bir eğitime başlayabilir ya da bir seyahate çıkabilirsiniz. Satış, pazarlama, reklam gibi işlere odaklanabilir, ticari ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Aileyle ilgili bazı sırlar ortaya çıkabilir.

Ancak dikkat etmeniz gereken bir konu var: İşin içinde Plüton olduğundan, takıntılı düşüncelere teslim olmamalısınız. Aile içinde iletişim krizleri meydana gelebilir, ev içinde elektronik aletlerde, elektrik aksamında sorunlar çıkabilir. Ailenize küsmeyin, sonradan üzüleceğiniz sert bir iletişim dili kullanmamaya özen gösterin. Aileyle ilgili bazı sırlar da ortaya çıkabilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Terazi ve yükselen Terazi burcu 2023

28 Ekim’de 5 derece Boğa burcunda Mars ve Jüpiter’in karşı karşıya olacağı bir Ay tutulması meydana gelecek. Gündem, para olacak. Fakat kazançlar ve kayıplar bir arada... Aşırı harcamalar ve olayların abartılması söz konusu. İnatçı davranmanız sizi maddi açıdan zora sokabilir; risk almak ya da blöf yapmak için uygun bir dönem değil. Ticari ya da yasal konularda dikkatli adımlar atmalı, gereksiz borçların altına girmemeli, vergi meselelerinde temkinli davranmalısınız. Bu tutulma size çokça para harcatabilir veya kaybettirebilir.

KASIM

13 Kasım’da, 20 derece Akrep burcunda Mars ve Uranüs’ün etkin olacağı bir yeniay yaşanacak.

Bu yeniaya Balık burcundaki Neptün’den güzel bir destek var. Maddi konular hayatınızın büyük bir stres noktası haline dönüşebilir ve bir krizi idare etmeniz gerekebilir, hatta birileriyle kavga bile edebilirsiniz. Beklenmedik harcamalar da gündemde… Sağlık açısındansa genital bölge, üreme organları ve boşaltım sistemine bu dönem daha çok dikkat etmeniz gerek.

Ancak Neptün’ün güzel desteği sayesinde iş ve sağlık konularında nispeten yumuşak etkiler altında olacaksınız. İşinizde çok daha yaratıcı olabilirsiniz. Sağlık açısından ruhsal olarak sizi rahatlatacak durumlar meydana gelebilir. İş konularında kabule geçmek, sorunları büyütmeden sakince yönetmek daha kolay olacaktır.

Teknoloji ve internetle ilgili işlerde güvenlik sorunları meydana gelebilir.

27 Kasım’da 4 derece İkizler burcunda Mars etkili bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün sert bir açısı olacak. Eğitim, yayıncılık ve hukuki konularda stresli durumlar meydana gelebilir. Bu konularda oldukça sabırsız ve düşüncesizce davranabilirsiniz.

Bu dönem diğer insanlarla aynı fikirde buluşmak kolay olmayabilir. Çıkacağınız seyahatlerde sizi sinirlendirecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. İletişim dilinize ve şeklinize dikkat etmenizde, başka insanların fikirlerine hoşgörüyle yaklaşmanızda fayda var. Özellikle de kuzenler, kardeşler ve komşularla ilişkilerde...

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Terazi ve yükselen Terazi burcu 2023

Teknoloji ve internetle ilgili işlerde de güvenlik sorunları meydana gelebilir. Satürn’ün sert etkisi nedeniyle çıkacağınız seyahatlerde, araba kullanırken dikkatli olmalı, kimseyle tartışmamalısınız. Hatta iş ortamınızda, birlikte çalıştığınız kişilere karşıda daha kibar olmanız iyi olur. Müşterilerle ilişkilerde de daha sabırlı olmalısınız. Bu dönem sağlığınıza, özellikle dişler, kemikler ve ayaklarınıza dikkat! Belki ufak bir operasyon gündeme gelebilir.

ARALIK

12 Aralık’ta, Merkür’ün Oğlak burcundaki geri hareketi başlayacak ve yıl sonuna kadar devam edecek.

Evdeki elektronik aletlerde sorunlar meydana gelebilir. Aile için karar almaya çalışırken stresli durumlar oluşabilir. Bu dönem taşınmak, yer değiştirmek için uygun olmayabilir. Taşınırken eşyalar kırılır, kaybolur…

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Terazi ve yükselen Terazi burcu 2023

13 Aralık’ta, 20 derece Yay burcunda bir yeniay meydana gelecek. Bu yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert bir etkileşimi olacak. Yeniay burcunuzun 3’üncü evinde gerçekleşiyor. Eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler, yakın yerlere seyahatler, birinci dereceden akrabalar, her türlü iletişim bu yeniayın odak noktaları. Bu konularda yeni gelişmeler yaşayabilir, yeni adımlar atabilir, başlangıçlar yapabilirsiniz.

İşle ilgili kararlar almadan önce etraflıca düşünün.

Yalnız Neptün’ün sert etkisi sebebiyle kafanız karışabilir, sisli bir yolda yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Özellikle bu kafa karışıklığını gündelik işlerinizi yaparken ya da iş ortamınızda daha çok hissedebilirsiniz. Bu yüzden işle ilgili kararlar almadan önce etraflıca düşünün. Sağlık açısından olası bir durumda belki iki ayrı doktor görüşü almakta fayda olabilir. Bu dönem bağışıklığınızı güçlü tutun.

27 Aralık’ta 4 derece Yengeç burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün destekleyici bir etkisi var. Odağınız daha çok kariyerinizi ilgilendiren konulara kayacak. İş kurmak, iş bulmak, iş konusunda yeni sorumluluklar yüklenmek için ideal bir zaman. Bu sorumlulukların üstesinden gelebileceksiniz. Mesleki anlamda kendinizi geliştirmek için adımlar da atabilirsiniz.

DİĞER BURÇLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!