Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Terazi Eylül 2023: Ruh sağlığınıza dikkat!

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Terazi Eylül 2023: Ruh sağlığınıza dikkat
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2022 15:07

15 Eylül’de 21 derece Başak burcundaki yeniaya Neptün’ün sert; Uranüs ve Plüton’un destekleyici etkileri olacak.

Haberin Devamı

Yeniay 12’nci evinizde yani korkular, arkanızdan dönen işler, hastalıklar, bilinçaltı ve psikolojiyi ilgilendiren alanda gerçekleşecek. Ruh sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir yeniay dönemi... Terapilere veya size içsel olarak iyi gelecek uygulamalara başlayabilirsiniz.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Terazi Eylül 2023: Ruh sağlığınıza dikkat
Sağlığınıza, özellikle zehirlenmelere, alerjilere ve bağışıklık sisteminize dikkat! İş ortamınızda rahatsız edici belirsizlikler yaşanabilir veya iş arkadaşlarınız hayal kırıklığı yaratabilir. Bu yeniay yatırım yapmak, ev ya da toprak almak, taşınmak, araba almak, evinizde yenilikler yapmak, ortaklaşa kazançlarınızı arttırmak için uygun bir dönem...

Haberin Devamı

Eğer bir imza veya anlaşma peşinde koşuyorsanız işi bağlayabilirsiniz.

29 Eylül’de 6 derece Koç burcunda dolunay meydana gelecek. Odak noktanız ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar ve iş birlikleri olacak. Bu alanlarda bir süredir uğraştığınız konuların sonuna gelebilirsiniz. İlişkilerinizde veya ortaklığınızdaki sorunlar bitebilir. Bir imza veya anlaşma peşinde koşuyorsanız işi bağlayabilirsiniz. Elbette işin içinde Koç olduğundan şartlar hızlı hatta biraz gergin olabilir. Bu yüzden karşınızdaki kişilerle ilişkilerinizi minimum gerginlikle yürütmenizi tavsiye ederim.

BAKMADAN GEÇME!