Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Terazi Aralık 2023: Evdeki elektronik aletlerde sorunlar…

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Terazi Aralık 2023: Evdeki elektronik aletlerde sorunlar…
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2022 15:21

12 Aralık’ta, Merkür’ün Oğlak burcundaki geri hareketi başlayacak ve yıl sonuna kadar devam edecek.

Haberin Devamı

Evdeki elektronik aletlerde sorunlar meydana gelebilir. Aile için karar almaya çalışırken stresli durumlar oluşabilir. Bu dönem taşınmak, yer değiştirmek için uygun olmayabilir. Taşınırken eşyalar kırılır, kaybolur…

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Terazi Aralık 2023: Evdeki elektronik aletlerde sorunlar…

13 Aralık’ta, 20 derece Yay burcunda bir yeniay meydana gelecek. Bu yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert bir etkileşimi olacak. Yeniay burcunuzun 3’üncü evinde gerçekleşiyor. Eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler, yakın yerlere seyahatler, birinci dereceden akrabalar, her türlü iletişim bu yeniayın odak noktaları. Bu konularda yeni gelişmeler yaşayabilir, yeni adımlar atabilir, başlangıçlar yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

İşle ilgili kararlar almadan önce etraflıca düşünün.

Yalnız Neptün’ün sert etkisi sebebiyle kafanız karışabilir, sisli bir yolda yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Özellikle bu kafa karışıklığını gündelik işlerinizi yaparken ya da iş ortamınızda daha çok hissedebilirsiniz. Bu yüzden işle ilgili kararlar almadan önce etraflıca düşünün. Sağlık açısından olası bir durumda belki iki ayrı doktor görüşü almakta fayda olabilir. Bu dönem bağışıklığınızı güçlü tutun.

27 Aralık’ta 4 derece Yengeç burcunda dolunay meydana gelecek. Bu dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün destekleyici bir etkisi var. Odağınız daha çok kariyerinizi ilgilendiren konulara kayacak. İş kurmak, iş bulmak, iş konusunda yeni sorumluluklar yüklenmek için ideal bir zaman. Bu sorumlulukların üstesinden gelebileceksiniz. Mesleki anlamda kendinizi geliştirmek için adımlar da atabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!