Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Terazi Kasım 2023: Eğitim, yayıncılık ve hukuki konular stres yaratabilir

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Terazi Kasım 2023: Eğitim, yayıncılık ve hukuki konular stres yaratabilir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2022 15:18

13 Kasım’da, 20 derece Akrep burcunda Mars ve Uranüs’ün etkin olacağı bir yeniay yaşanacak.

Haberin Devamı

Bu yeniaya Balık burcundaki Neptün’den güzel bir destek var. Maddi konular hayatınızın büyük bir stres noktası haline dönüşebilir ve bir krizi idare etmeniz gerekebilir, hatta birileriyle kavga bile edebilirsiniz. Beklenmedik harcamalar da gündemde… Sağlık açısındansa genital bölge, üreme organları ve boşaltım sistemine bu dönem daha çok dikkat etmeniz gerek.

Ancak Neptün’ün güzel desteği sayesinde iş ve sağlık konularında nispeten yumuşak etkiler altında olacaksınız. İşinizde çok daha yaratıcı olabilirsiniz. Sağlık açısından ruhsal olarak sizi rahatlatacak durumlar meydana gelebilir. İş konularında kabule geçmek, sorunları büyütmeden sakince yönetmek daha kolay olacaktır.

Teknoloji ve internetle ilgili işlerde güvenlik sorunları meydana gelebilir.

27 Kasım’da 4 derece İkizler burcunda Mars etkili bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün sert bir açısı olacak. Eğitim, yayıncılık ve hukuki konularda stresli durumlar meydana gelebilir. Bu konularda oldukça sabırsız ve düşüncesizce davranabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bu dönem diğer insanlarla aynı fikirde buluşmak kolay olmayabilir. Çıkacağınız seyahatlerde sizi sinirlendirecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. İletişim dilinize ve şeklinize dikkat etmenizde, başka insanların fikirlerine hoşgörüyle yaklaşmanızda fayda var. Özellikle de kuzenler, kardeşler ve komşularla ilişkilerde...

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Terazi Kasım 2023: Eğitim, yayıncılık ve hukuki konular stres yaratabilir
Teknoloji ve internetle ilgili işlerde de güvenlik sorunları meydana gelebilir. Satürn’ün sert etkisi nedeniyle çıkacağınız seyahatlerde, araba kullanırken dikkatli olmalı, kimseyle tartışmamalısınız. Hatta iş ortamınızda, birlikte çalıştığınız kişilere karşıda daha kibar olmanız iyi olur. Müşterilerle ilişkilerde de daha sabırlı olmalısınız. Bu dönem sağlığınıza, özellikle dişler, kemikler ve ayaklarınıza dikkat! Belki ufak bir operasyon gündeme gelebilir.

BAKMADAN GEÇME!