Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Oğlak Nisan 2023: Aile içindeki ufak bir sorunu kocaman hale getirmeyin

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Oğlak Nisan 2023: Aile içindeki ufak bir sorunu kocaman hale getirmeyin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2022 13:07

6 Nisan’da 16 derece Terazi burcunda Jüpiter etkili bir dolunay meydana gelecek. Mesleğiniz en önemli gündeminiz...

Haberin Devamı

Jüpiter sayesinde iş konusunda şanslı etkiler altında olacaksınız. Önemli projeler gündeme gelebilir, önemli bağlantılar kurabilirsiniz. İş kurmak, terfi etmek, ödüller almak, başarılı olmak kolaylaşacak. Yabancılarla çalışabileceğiniz projeler gündeme gelebilir. İş gereği bir seyahate çıkabilir veya mesleki anlamda sizi ileriye taşıyacak bir eğitime katılabilirsiniz. Sizi tatmin edecek bir zam almanız da mümkün.

Eski sevgililerden haberler alabilirsiniz.

 20 Nisan’da 29 derece Koç burcunda Jüpiteryen bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Ev, aile, yuvayla ilgili işlerinizi tamamlama sürecine girebilirsiniz. Jüpiter beraberinde bazı fırsatları getirebilir. Aradığınız evi bulup taşınabilirsiniz veya ev almak için karşınıza düşeş bir olasılık çıkabilir. Toprak, arsa gibi alanlara yatırım da yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bu dönem ailenizden harika destekler alırken, ev içindeki sorunları da rahatlıkla çözüme kavuşturabileceksiniz. Bazılarınız köklerinizle ilgili derin araştırmalar yapabilirsiniz. Yine de şu uyarıyı yapmadan geçemeyeceğim: Jüpiter her zaman, her şeyi büyütür. Aile içindeki ufak bir sorunu kocaman hale getirmeyin.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Oğlak Nisan 2023: Aile içindeki ufak bir sorunu kocaman hale getirmeyin

21 Nisan’la 15 Mayıs arası Merkür Boğa burcunda geri hareket edecek. Hem özel hayatınız hem de çocuklarla iletişimde sorunlar çıkması mümkün. Eski sevgililerden haberler alabilirsiniz. Yatırım konusundaysa dikkatli adım atmanızda fayda var.

BAKMADAN GEÇME!