Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Oğlak Ağustos 2023: Müsrif davranabilirsiniz

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Oğlak Ağustos 2023: Müsrif davranabilirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2022 13:14

1 Ağustos’ta 9 derece Kova burcundaki dolunaya Boğa burcundaki Jüpiter’in sert bir etkileşimi olacak. Parayı doğru kullanma, yatırımlarınızı değerlendirme, sahip olduklarınızın değerine varma gibi konular odağınızda.

Haberin Devamı

Bir süredir parayla ilgili bir mesele için çabalıyorsanız bu konunun sonuna gelebilirsiniz. Yalnız Jüpiter’in bu dolunaya sert etkileşiminden dolayı hem özel hayatınızda hem de yatırımlarla ilgili abartılı çıkışlar yapabilirsiniz, aman yapmayın! Özel hayatınız, çocuklarınız, hobileriniz, keyfiniz için ekstra harcamalar yapabilir, hatta belki biraz müsrif davranabilirsiniz.

16 Ağustos’ta 23 derece Aslan burcunda bir yeniay meydana gelecek. Bu yeniaya Boğa burcunda seyahat eden Uranüs’ün sert bir etkileşimi olacak. Krediler, nafaka, primler, burslar, faiz oranları gibi konuları araştırabilirsiniz. Sağlık harcamalarınız artabilir. Uranüs’ün sert etkileşiminden dolayı özel hayatınızda bazı şeylere tahammülünüz azalabilir, kimseyi alttan almak istemeyebilirsiniz. Risk içeren yatırımlara yönelmek isteyebilirsiniz ama ani kararlar almamak en iyisi olur. Birilerine borç vermenizi de tavsiye etmem. Çocuklarınız veya mutlu eden şeyler için beklenmedik masraflar çıkabilir.

Haberin Devamı

Özel hayatınızda tahammülünüz azalabilir, kimseyi alttan almak istemeyebilirsiniz.

 23 Ağustos’la 15 Eylül arası Merkür Başak burcunda geri hareket edecek. Eğitim, seyahat, resmi işler ve sınavlarda gecikmeler ve birtakım hatalarla uğraşmanız gerekebilir. Daha önce yarım bıraktığınız bir eğitimi tamamlayabilirsiniz.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Oğlak Ağustos 2023: Müsrif davranabilirsiniz

31 Ağustos’ta 7 derece Balık burcunda Satürnyen bir dolunay gerçekleşecek. Bu biraz sert bir dolunay çünkü Satürn’ün olduğu yerde sorumluluk almak gerekir, üstelik kısıtlanma durumu vardır. Yakın çevrenizle ilişkilerinize çeki düzen verebilir, kardeş veya kuzenlerinizle ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Kullandığınız iletişim gereçlerinden tutun da kendinizi ifade etme şeklinize kadar her konuda kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Seyahat planları veya bazı projeler geçici olarak askıya alınabilir.

BAKMADAN GEÇME!