Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Oğlak Aralık 2023: Yakın çevrenizden gelen her bilgiye hemen inanmayın

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Oğlak Aralık 2023: Yakın çevrenizden gelen her bilgiye hemen inanmayın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2022 13:23

12 Aralık’ta Merkür’ün Oğlak burcundaki geri hareketi başlayacak ve yıl sonuna kadar devam edecek. Yeteri kadar anlaşılmadığınızı düşünürken elektronik aletlerle ilgili sorunlarla uğraşmanız gerekebilir. Bu dönem herhangi yeni bir şeye başlamak için uygun değil; yarım kalanları tamamlayın.

Haberin Devamı

13 Aralık’ta 20 derece Yay burcundaki yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert bir etkileşimi olacak. Sigara veya alkol gibi bağımlı olduğunuz bir şeyden, profesyonel bir destekle kurtulabilirsiniz. Bu illa sağlığınız olmak zorunda değil, sizi kısıtlayan, zorlayan herhangi bir koşuldan kurtulmanız da mümkün.

Biraz daha yalnız kalıp kafanızı dinlemek isteyeceksiniz. Terapiye gidebilir, ruhsal açıdan sizi rahatlatacak konulara odaklanabilirsiniz. Hayatı çok fazla kontrol edebildiğiniz bir dönem değildir bu! Yakın çevrenizden gelen her bilgiye de hemen inanmayın. Aklınız karışabilir, odaklanmakta ve karar vermekte zorlanabilirsiniz, iletişim karmaşaları söz konusu olabilir. 

Bu dönem sizi ruhsal açıdan rahatlatacak konulara odaklanabilirsiniz.

 27 Aralık’ta 4 derece Yengeç burcundaki dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün destekleyici bir etkileşimi olacak. İlişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar ve sözleşmelerle ilgili bir süredir uğraştığınız işleri tamamlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Oğlak Aralık 2023: Yakın çevrenizden gelen her bilgiye hemen inanmayın

Satürn’ün güzel desteğiyle yakın çevrenizden sağlam destekler alabilir, önemli bir fikri bir ortakla organize edebilirsiniz. Eşinizi veya ortağınızı bir konuda ikna etmeniz gerekirse başarılı olabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!