Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Oğlak Kasım 2023: Biraz anlayış olayların büyümesini engelleyebilir

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Oğlak Kasım 2023: Biraz anlayış olayların büyümesini engelleyebilir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2022 13:20

13 Kasım’da 20 derece Akrep burcunda Mars ve Uranüs’ün etkin olacağı bir yeniay var. Bu yeniaya Balık burcundaki Neptün de güzel bir destek veriyor. Borsa gibi spekülatif yatırım araçlarında dikkatli adımlar atın; acele kararlar atmayın.

Haberin Devamı

 Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, dostlarınızla ilişkilerde dürüstlük veya paraya ilişkin birtakım krizleri, özel hayatınızda stresli durumları yönetmeniz gerekebilir.

Ciddi kavgalardan uzak durun. Kendinizi farkında olmadan fanatik davranışlar sergileyebilirsiniz. Dostlarınızla ve özel hayatınızdaki kişiyle aynı konulara inanmak ve olaylara aynı pencereden bakmak zorunda değilsiniz, biraz anlayış ve alttan alma olayların büyümesini engelleyebilir. Neptün’ün güzel desteğiyle zihniniz yaratıcılığınız artabilir. Manevi açıdan sizi iyi gelebilecek bilgilere yönelebilir, dostlarınızla seyahatlere çıkabilirsiniz.

İşinizle yaratıcı fikirleriniz olabilir ama çalışma arkadaşlarınız veya müşterileriniz tarafından kabul görmeyebilir.

 27 Kasım’da 4 derece İkizler burcunda Mars etkili bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün sert etkileşimi olacak. Sağlığınıza, özellikle sinir sisteminize, ellerinize, bronşlarınıza dikkat!

Haberin Devamı

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Oğlak Kasım 2023: Biraz anlayış olayların büyümesini engelleyebilir

Çalışma arkadaşlarınıza veya müşterilerinize tahammülünüz kalmayabilir, işle ilgili kimseye çatmayın. Satürn’ün sert etkileşiminden dolayı yakın çevreniz, kardeşleriniz ve kuzenlerinizle ilişkilerde araya mesafe koymanızı gerektirecek durumlar oluşabilir. İşinizle ilgili yaratıcı fikirleriniz olabilir ama iş arkadaşlarınız veya müşterileriniz tarafından kabul görmeyebilir. İş için kullandığınız teknolojik gereçlerde sorunlar ortaya çıkabilir.

BAKMADAN GEÇME!