Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Başak ve yükselen Başak 2023

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Başak ve yükselen Başak 2023
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2022 13:03

Yılın ilk günlerinde işinizle ilgili sorumluluklarınız artacak, birlikte çalıştığınız kişilerle daha uyumlu ilişkiler kurmaya gayret etmelisiniz.

Haberin Devamı

Marttaki dolunay burcunuzda gerçekleşecek; ilişki ve ortaklıklardaki hedefleriniz gerçekçi olmalı.

Öte yandan düşmanlarınız kendini net bir şekilde gösterecek, güçlü düşmanlarla savaşmak durumunda kalacaksınız.

2023’te sağlığınız ilgili konular öne çıkarken iş ortamınızda değişiklik olması da mümkün.

Bazılarınız medya, tanıtım, halkla ilişkiler, iletişim ve yayıncılıkla ilgili bir işe başlayabilir, bazılarınız ani bir kararla yurtdışına yerleşme kararı alabilir.

Bu yıl kimi Başak burçları arkadaş çevresinden biriyle bir ilişkiye de başlayabilir. Bakalım 2023 senesinin ayrıntılarında sizi daha neler bekliyor…

OCAK

7 Ocak’ta Yengeç burcunda retro Merkür etkili dolunay meydana gelecek.

Daha fazla sosyalleşmek isteyeceksiniz ama öte yandan yanlış anlaşılmalar ve iletişim kazaları yüzünden zaman zaman keyfiniz kaçabilir. Hayatınızda kimse yoksa ve flörtleşiyorsanız kime ne yazdığınıza dikkat edin.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Başak ve yükselen Başak 2023

Bu dönem yatırımlar konusunda da kafanız karışabilir, uzmanından yardım alın, oradan buradan duyumlarla hareket etmeyin. Bu dolunaya Neptün’ün güzel desteği olacağı için beklediğiniz her türlü konuda yardım bulabileceksiniz. Oldukça yaratıcı iş ve proje teklifleri de gelebilir.

Haberin Devamı

Birlikte çalıştığınız kişilerle daha ılımlı ve uyumlu ilişkiler kurmaya gayret edin.

21 Ocak’ta 1 derece Kova burcunda bir yeniay oluşacak. Günlük hayatın koşturması ve angarya işleriniz artabilir. Belki yeme-içme alışkanlıklarınıza bir çeki düzen vermeniz gerekebilir ya da daha sağlıklı olmak adına spora başlayabilirsiniz. Bu yeniayı hayatınızın dağınık olan taraflarını toparlamak için kullanabilirsiniz. İş konusunda da belli ki sorumluluklarınız artacak, birlikte çalıştığınız kişilerle daha ılımlı ve uyumlu ilişkiler kurmaya gayret edin.

ŞUBAT

5 Şubat’ta Aslan burcundaki dolunaya Uranüs’ün sert bir etkileşimi olacak.

Bu dolunayda kimseyle haşır-neşir olmak istemeyebilirsiniz. Kendi kabuğunuza çekilmek, ruhsal konularla ilgilenmek, enerji çalışmaları yapmak, terapi almak iyi gelebilir. Yalnız bu dolunaya Uranüs’ün sert bir etkileşimi olması yurtdışı, eğitim ve medya gibi işlerde sert gelişmelerin olabileceğine işaret etmekte… Son dakikada kontrolünüz dışında değişiklikler olabilir, mesela uçağınız iptal olabilir, sınav yeriniz veya eğitmeniniz değişebilir.

Haberin Devamı

Yaratıcı işbirlikleri içinde olabilirsiniz.

20 Şubat’ta Balık burcundaki yeniayda ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, işbirlikleri gibi konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Bu dönem partnerinize veya ortağınıza özellikle manevi destek vermeniz gerekebilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Başak ve yükselen Başak 2023

Güzel anlaşmalar yapabilir, yaratıcı işbirlikleri içinde olabilirsiniz. Birilerine sizi temsil etmeleri için vekalet vermeniz de mümkün.

MART

7 Mart’ta 16 derece Başak burcundaki dolunaya Uranüs’ün desteği, Mars’ın da sert etkileşimi olacak.

Burcunuzda gerçekleşen dolunay diyete başlamak için şahane bir fırsat. Bu arada bir süredir gündeminizde olan birtakım konuları tamamlayabilirsiniz. Uranüs’ün güzel desteğiyle yeni deneyim ve yeni heyecanlara açıksınız. Bunlar özellikle medya, yurtdışı, hukuk, eğitim, yayıncılık ve seyahatler gibi başlıklarda olabilir. Bu konularda riskler alarak ilerlemek isteyebilirsiniz. Yalnız Mars’ın sert etkileşimi sebebiyle kariyerinizi ilgilendiren konularda duygusal tepkiler vermeye yatkın olabilirsiniz. Bu durum, fazla titiz davranmaktan veya hatasız iş istemenizden kaynaklanabilir. İşlerinizi sakinlikle yürütmenizde fayda var, esip gürlemeyin.

Haberin Devamı

İlişkilerinizi düzenleme, deneyim kazanma ve olgunlaşma sürecine giriyorsunuz.

7 Mart’ta bir de ‘karmanın lordu’, öğretici, büyütücü, ‘sıkıştırıcı’ gezegen Satürn Balık burcundaki yeni yolculuğuna başlayacak ve 25 Mayıs 2025’e kadar burada seyahat edecek. Satürn öğretmen demekse bu sizin ilişkileriniz konusunda sorumluluk alma, deneyim kazanma ve olgunlaşma sürecine gireceğinizi gösteriyor. İlişkilere dair pek çok şey öğreneceksiniz ama önemli olan şu: İlişki ve ortaklıklardaki hedefleriniz gerçekçi olmalı. Ne kendinizi kandırın ne de kandırılmanıza izin verin!

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Başak ve yükselen Başak 2023

Bir ilişkiniz veya ortaklığınız var ve biraz sorunlu gidiyorsa karşınıza iki yol çıkacak: Ya bunu düzeltmek için gerekli sorumlulukları alacaksınız ya da ayrılacaksınız! Satürn iki arada bir derede bir durum yaratmaz! Ben şunu da gözlemliyorum: Bu dönem bir ilişkinin sorumluluğu doğru bir şekilde alınırsa evlilikle sonuçlanabiliyor. Öte yandan düşmanlarınız kendini net bir şekilde gösterecek, güçlü düşmanlarla savaşmak durumunda kalacaksınız. Bu dönem uzun süreli anlaşma ve işbirlikleri de ortaya çıkar ama aşırı hayalperest, alkol sorunu olan, gerçeklerden kopuk, fazla idealist, ruhsal dengesi değişken insanlardan lütfen uzak durun; yoksa çok zarar görebilirsiniz.

Haberin Devamı

Güçlü düşmanlarla savaşmak durumunda kalacaksınız.

21 Mart’ta 0 derece Koç burcunda Merküryen bir yeniay var. Bu yeniayın ana konusu başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak-verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri gibi başlıklar… Bu konularda bilgi ve iletişim hızı artabilir. Nafaka, burs, vergi gibi konular gündeme gelirse kelimelerinizi özenle seçin. Bu yeniayda sinir sistemi, sindirim sistemi ve baş bölgesine dikkat edin, sağlıkla ilgili harcamalarınız artabilir.

23 Mart’ta Plüton Kova burcunda geçecek ve 9 Mart 2043’e kadar burada seyahat edecek. Evet, tarihi yanlış okumadınız. Plüton astrolojik anlamda en yavaş hareket eden gezegendir ve bir burçta ortalama 18-23 sene kadar kalır. Ömrünüz bir daha Plüton’un Kova burcundaki seyahatini görmeye yetmeyecek, üzgünüm. Plüton bu kadar yavaş hareket ettiğinden, etkileri de yavaş bir şekilde ortaya çıkar. Genel olarak yok eden, güç kazandıran, yeni bir sistem kuran, psikolojik üstünlük ve tatmin isteyen bir gezegendir. Plüton 6’ncı evinize girip zaman içinde günlük yaşam akışınızı tamamen değiştirecek. Sağlıkla ilgili konularda hayatınızda çok büyük değişimler yaşayabilirsiniz. İş ortamınız değişebilir. Örnek veriyorum siz İstanbul Anadolu Yakası’nda çalışıyorsunuzdur, iş yeriniz Avrupa Yakası’na taşınır ve düzeniniz değişir. İş yerinizde büyük organizasyonel bir değişim yaşanır ve yaptığınız iş tanımınız değişebilir. Sağlık veya hizmet sektöründe iş yapmaya başlayabilir veya bu sektörlerde kendi işinizi kurmak için adım atabilirsiniz. Fazla kilonuz vardır ve ameliyat olmaya karar verebilirsiniz. İnanılmaz et seven bir insanken vegan/vejetaryen olmaya karar verirsiniz. Günlük yaşamınızı belki de eve alacağınız patili bir dost değiştirebilir. Yaşayacak görecesiniz...

NİSAN

Haberin Devamı

6 Nisan’da 16 derece Terazi burcunda Jüpiter etkili bir dolunay meydana gelecek, gündeminizde maddi konular olacak.

Daha çok para kazanmak isteyebilir ya da alım-satım işlerinizi halledebilirsiniz. Kendinizi değerli hissedeceğiniz, şımartacağınız alışverişler yapabilirsiniz. Yalnız Jüpiter’in özellikle etkin olmasından dolayı bu dönem kredi araştırmalarınız varsa lütfen ihtiyacınız kadarın alın, karşılayabileceğinizden daha fazla bir maddi yükümlülük altına girmeyin. Bu dolunay sürecinde abartılı para harcayabilirsiniz. Burs, sponsorluk veya kaynak arayışınız varsa bunlara rahatlıkla ulaşabileceksiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Başak ve yükselen Başak 2023

20 Nisan’da 29 derece Koç burcunda Jüpiteryen bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Krediler, borçlar, vergiler, ortaklaşa gelirler, miras, nafaka, burs ve sağlıkla ilgili konular bu tutulmanın etkisi altında... İşin içinde Jüpiter olacağından bu konularda şanslı etkiler alacaksınız. İstediğiniz oranda kredi bulabilirsiniz, borçlarınızın faizleri silinebilir, nafakanızı rahatlıkla bağlatabilirsiniz, miras konuları çözülmeye başlayabilir, burs bulabilir, güzel sponsorluk anlaşmaları yapabilirsiniz. Yalnız sağlık açısından yüzünüze dikkat!

Bir hikâyeyi bitirip yeni bir hikâyeye başlamanız gerekebilir.

Bu tutulma 29 derecede olmasından ötürü de önemli. Çünkü 29 sınır bir derecedir ve bir hikâyeyi bitirip yeni bir hikâyeye başlamak gibi bir etkisi vardır. Ama eski durumu bitirmek zor gelir ve arada kalma, sıkışma durumu getirebilir. Maddi anlamda sizi rahatlatacak koşullar çıkar ama eski bir koşulu bırakmanız gerekebilir ve arada kalabilirsiniz. Örneğin sponsorluk bulursunuz ama bazı şartları yerine getirmeniz gerekebilir. Bu durumu biraz ‘şarta bağlı iyileştirici gelişmeler’ gibi düşünebilirsiniz.

21 Nisan’la 15 Mayıs arası Merkür Boğa burcunda geri hareket edecek. Eğitim, seyahat, resmi işler ve sınavlarda gecikmeler ve hatalarla uğraşmanız gerekebilir. Belki de yarım bıraktığınız bir eğitime yeniden geri dönebilirsiniz.

MAYIS

5 Mayıs’ta 14 derece Akrep burcundaki Ay tutulmasına retro Merkür’ün sert bir etkileşimi, Yengeç burcundaki Mars’ın da güzel bir desteği olacak.

Komşular, kardeşler, eğitim, dijital işler, satış ve pazarlama konusunda önemli krizleri yönetmeniz gerekebilir. Aklınızda bir sürü yeni fikir gelebilir, dijital alanda işler yapmak isteyebilirsiniz. Yalnız geri hareketteki Merkür’ün bu tutulmaya sert etkileşiminden dolayı; iletişim karmaşaları, kurye sorunları, teknolojik aletlerde sıkıntılar ve seyahatlerde stres getiren durumlar söz konusu. Bu dönem yeni bir eğitime başlamak yerine yarım bıraktığınız bir eğitimi tamamlamanız daha iyi olur. İmza işleri için de uygun bir süreç değil. Öte yandan Mars’ın olumlu etkileşimiyle sosyal çevrenizden sizi harekete geçirecek, motive edecek destekler alabilirsiniz. Bazı dostlarınızla ortak projeler de üretebilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Başak ve yükselen Başak 2023

16 Mayıs’ta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter, Boğa burcuna geçecek ve 26 Mayıs 2024’e kadar burada kalacak. 9’uncu evinize giren Jüpiter sayesinde sık sık seyahate çıkabilirsiniz. Yalnız bu seyahatler ticari/finans amaçlı ve yurtdışıyla ilgili olabilir. Yabancılar, yurtdışı, eğitim, hukuk ve yüksek öğrenim gibi konulardan yana şanslısınız. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz, mesela yabancı bir dil öğrenebilirsiniz! Hukuki problemler daha hızlı ve sizin lehinize sonuçlanabilir. Bazılarınız yarım bıraktığı yüksek öğrenime geri dönebilir. Bazılarınız ani bir kararla yurtdışına yerleşebilir. Bazılarınız medya, tanıtım, halkla ilişkiler, iletişim ve yayıncılıkla ilgili bir işe başlayabilir. İthalat-ihracat ve uluslararası işlerle ilgilenenler de oldukça şanslı ve bereketli bir sürece girecek. Yaşamı, kendinizi, dünyayı çok daha fazla sorgulayabilirsiniz ve daha somut cevaplar almak isteyebilirsiniz. Ruhsal konularda araştırmalar yapabilirsiniz, derinliği olan konulara ilginiz artabilir.

Bazılarınız ani bir kararla yurtdışına yerleşebilir.

19 Mayıs’ta 28 derece Boğa burcundaki yeniayla birlikte felsefe veya hayatı keşfetmenize yardımcı olacak konularda eğitimlere başlayabilirsiniz. Bu dönem rüyalarınızın da çokça etkisi altında kalabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı önemli para işleri gündeme gelebilir. Satış, pazarlama, reklam, halkla ilişkiler, tanıtım gibi faaliyetler için harekete geçebilirsiniz.

21 Mayıs haftasında Mars’la Plüton arasında gergin bir görünüm var. Arkadaşlarınızla ortak yatırımlar yapacak, birlikte şirket kuracaksanız daha temkinli hareket etmenizi tavsiye ederim. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilişkiniz gerilebilir, ani ve sert çıkışlar sizleri zor duruma sokabilir. İş hayatından kazandığınız gelirlerle ilgili minik problemler de yaşayabilirsiniz. Öte yandan libidonuz artabilir, aşk hayatınız için daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Hatta hayatınızdaki kişiye meydan okuma noktasına gelebilirsiniz. Spor yapıyorsanız bu hafta vücudunuzu çok fazla zorlamayın, riskli aktivitelerden bir süreliğine uzak durun.

HAZİRAN

4 Haziran’da 13 derece Yay burcundaki dolunay ev, yuva, aile, yerleşim, gayrimenkul ve aile ilişkilerini ön plana çıkaracak.

Taşınabilir veya evinizde bakım, onarım işlerine girişebilirsiniz. Bazılarınız ev veya araba alabilir. Ailenizle daha fazla zaman geçirebilir, belki birlikte tatile çıkabilirsiniz.

İyi veya kötü her halinizle görünür olacağınız bir dönem…

18 Haziran’da 26 derece İkizler burcundaki yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert bir etkileşimi olacak. İşiniz ve kariyerinizle ilgili konularda yeni koşullar gündeme gelebilir. Yaptıklarınızla, iyi veya kötü her halinizle görünür olacağınız bir dönem başlıyor. İş arayabilir, mesleki anlamda kendinizi geliştirmenizi sağlayacak kişi veya konularla karşılaşabilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Başak ve yükselen Başak 2023

Yalnız Neptün’ün sert etkileşiminden dolayı ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinde beklentileriniz yeteri kadar karşılanmayabilir. Bu konularda önünüzü görmeniz zorlaşabilir, sisli bir yolda yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Hatta hayal kırıklığı yaratacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni ortaklıklar için sakince, birkaç defa düşünün derim.

TEMMUZ

3 Temmuz’da 11 derece Oğlak burcundaki Merkür etkili dolunaya Boğa burcunda seyahat eden Jüpiter’den güzel bir destek var.

5’inci evinizde gerçekleşen dolunayla birlikte özel hayatınıza çeki düzen vermek isteyebilirsiniz. Bu dönem sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla yaptığınız planlar değişebilir, zaman zaman fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Öte yandan yeni hobiler edinebilir, hatta belki hobilerinizden para kazanabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim, yabancılar ve yatırımla ilgili konularda beklenmedik gelişmeler, hatta fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hukuki meselelerden yana da şans sizden yana olacak.

Özel hayatla sosyal hayatınız arasında denge kurmanız gerekebilir.

17 Temmuz’da 24 derece Yengeç burcunda yeniay meydana gelecek. Bu yeniaya Plüton’un sert, Balık burcundaki Neptün’ünse güzel bir açısı olacak. Sizleri daha sosyal, daha eğlenceli, daha hareketli zamanlar bekliyor. Yeni dostlar edinebilir, arkadaşlarınızla daha samimi zamanlar geçirebilirsiniz. Yalnız özel hayatınızda takıntılı, sert ve soğuk davranmamaya özen gösterin. Bu konuda önemli bir krizi yönetmeniz veya özel hayatla sosyal hayatınız arasında denge kurmanız gerekebilir. Yatırım gibi konularda güvensiz hissettiğiniz adımlar atmamalısınız. Ortağınızdan, eşinizden, işbirliği yaptığınız kimselerden manevi anlamda güzel destekler alabilirsiniz. Dostlarınızla oldukça yaratıcı işlerin içine girebilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Başak ve yükselen Başak 2023

23 Temmuz’la 4 Eylül arası Venüs Aslan burcunda geri hareket edecek. Kendinizi yalnız, hatta değersiz hissedebilirsiniz. Aşktan yana da pek verimli değil. Bu dönem gizli ilişkilere çekilebilirsiniz. Eskiden birlikte olduklarınız yeniden kapınızı çalabilir. Sosyal ilişkileriniz istediğiniz gibi gitmeyebilir, dostlarınız sizinle arzu ettiğiniz kadar ilgilenmeyebilir.

AĞUSTOS

1 Ağustos’ta 9 derece Kova burcundaki dolunaya Boğa burcundaki Jüpiter’in sert bir açısı var.

İş koşulları, sağlık, gündelik işler ve evcil hayvanlar bu dolunayın ana konuları... İş yükünüz artabilir veya siz abartılı bir şekilde çalışabilirsiniz. Günlük koşturmacanız yoğunlaşabilir. Bu koşturmacalar resmi evrak, eğitim veya yurtdışıyla ilgili olabilir. Sağlıkla ilgili konularda evham yapabilirsiniz.

16 Ağustos’ta 23 derece Aslan burcundaki yeniaya Boğa burcunda seyahat eden Uranüs’ün sert bir etkileşimi olacak. Sağlık, bilinçaltı, korkular, psikoloji, rüyalar, ruhsal konular, arkanızdan dönen işler, kontrol edemediğiniz şeyler, yalnızlık, yaratıcılık ve sırlar odağınızda…

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Başak ve yükselen Başak 2023
Kabuğunuza çekilmek, yoğun geçen günlerin ardından biraz dinlenmek isteyebilirsiniz. Psikolojik konulara ilgi duymanız, rüyalarınızın etkisinde kalmanız da mümkün. Yalnız Uranüs’ün etkisi yurtdışı, eğitim, sınavlar ve medya gibi işlerde beklenmedik, sert gelişmelerin olabileceğine işaret ediyor. Bu konularda sizin kontrolünüz dışında son dakika değişiklikleri olabilir. Mesela uçuşunuz ertelenebilir, sınav yeriniz veya eğitmeniniz değişebilir.

Sizden yaşça büyük birileriyle yakınlaşabilirsiniz.

23 Ağustos’la 15 Eylül arası Merkür Başak burcunda geri hareket edecek. Yeteri kadar anlaşılmadığınızı düşünebilir, elektronik aletlerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu dönem yeni bir şeye başlamak için pek uygun değil.

31 Ağustos’ta 7 derece Balık burcunda Satürnyen bir dolunay var. Bu biraz sert bir dolunay çünkü işin içinde Satürn varsa duruma bir çeki düzen vermek, sorumluluk almak gerekir, kısıtlanma söz konusudur. İlişki ve ortaklıklar, anlaşma ve sözleşmelerle ilgili bazı düzenlemelere gidebilirsiniz. Bu konularda yüzleşmeler yaşarsanız gerçekleri kabul edin! Partneriniz veya ortağınıza dair önemli sorumluluklar alabilirsiniz. En iyi ihtimalle bu dönem sizden yaşça büyük birileriyle aranızda duygusal bir yakınlaşma olabilir.

EYLÜL

15 Eylül’de 21 derece Başak burcunda bir yeniay oluşacak.

Bu yeniaya Neptün’ün sert, Uranüs ve Plüton’unsa destekleyici etkileşimleri olacak. Hedefleriniz, kimliğiniz, sağlığınız ve fiziksel koşullarınız gündeminizde. Neptün’ün sert etkileşimiyle evlilik, ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda kafanız karışabilir, kendinizi sisli bir yolda yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Kandırılma ve aldanmalara karşı dikkatli olmalısınız.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Başak ve yükselen Başak 2023

Uranüs ve Plüton’un etkileşimleriyle karşınıza güzel yatırım fırsatları çıkabilir, plansız ama size iyi gelebilecek bir seyahat gündeme gelebilir veya sürpriz bir hamilelik haberi alabilirsiniz. Eğitim, yayıncılık, yurtdışı bağlantılı işlerden güçlü destekler almanız da olası. Belki de bu alanlardan para kazanabilirsiniz.

Plansız ama size iyi gelebilecek bir seyahat gündeme gelebilir veya sürpriz bir hamilelik haberi alabilirsiniz.

29 Eylül’de 6 derece Koç burcunda bir dolunay meydana gelecek. Krediler, borçlar, nafaka, prim, burs, faizler ve vergilerle ilgili bir süredir uğraştığınız ne varsa bunları tamamlayabilirsiniz. Kredileri araştırabilir, borçlarınızı hızlı bir şekilde bitirmek için çözümler üretebilirsiniz. Sizleri hızlı kararlar alacağınız ve hızlı hareket edeceğiniz bir süreç bekliyor. Sağlık açısındansa başınıza dikkat!

EKİM

14 Ekim’de 21 derece Terazi burcunda Merküryen bir Güneş tutulması yaşanacak.

Tutulmaya Plüton’un sert bir etkileşimi olacak, Oğlak burcundan... Para ve değer duygusu ana gündem maddeleriniz. İşin içinde Merkür olduğundan anlaşma ve sözleşmeler gündeme gelebilir, maddi konular için seyahatlere çıkabilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Başak ve yükselen Başak 2023

İhtiyacınız olan elektronik aletleri alabilir veya dijital konulara yatırım yapabilirsiniz. Plüton’un sert etkileşimi olduğundan paraya ilişkin risk almak, örneğin kumar oynamak veya yatırım yapmak için uygun bir dönem değil. Özel hayatınızdaysa bu dönem biraz baskıcı olabilirsiniz.

Trafikte çok dikkatli olun ve hız yapmayın.

28 Ekim’de 5 derece Boğa burcunda Mars ve Jüpiter’in karşı karşıya olacağı bir Ay tutulması meydana gelecek. Yurtdışı, eğitim, yolculuklar, hukuk, sınavlar ve ticaret odağınızda. Yalnız Mars’la Jüpiter karşı karşıya olduğundan bu başlıklarda tahammülsüz ve kavgacı olabilir, fanatik bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla aynı fikirde olmamaktan ötürü gerginlikler de oluşabilir. Seyahatler, eğitimler ve sınavlarda stres veren durumlar yaşanabilir. Trafikte çok dikkatli olun ve hız yapmayın. Bu dönem zihinsel yorgunluğunuz çok artabilir.

KASIM

13 Kasım’da 20 derece Akrep burcunda Mars/Uranüs’ün etkin olacağı yeniaya Balık burcundaki Neptün’den güzel destek var.

Gündeminizde yakın çevre, komşular, kuzenler, fikirler, dijital işler, yayıncılık ve pazarlama olabilir. Sakin kalmanın zorlaşacağı, yakın çevrenize uyumlanmakta güçlük çekeceğiniz, isyanlar tavırlar sergileyebileceğiniz bir yeniay bu... Özellikle elektronik aletlerde ve dijital işlerde beklenmedik, sinir bozucu sorunlar yaşayabilirsiniz. Yine bu dönem trafikte dikkatli olun, yola odaklanmak pek kolay olmayabilir.

Ancak sizlere iyi haberlerim de var: Neptün’ün güzel desteğiyle ilişki, ortaklık ve anlaşmalardan yana çevrenizden manevi destek görebilir, onların sevgi ve şefkatini hissedebilir, yaratıcı işler ortaya koyabilirsiniz.

İlişki ve ortaklıklardan yana bazı engellerle karşılaşabilirsiniz.

27 Kasım’da 4 derece İkizler burcunda Mars etkili dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün sert etkisi olacak. İş ve kariyerinizi ilgilendiren durumlarda stresinizi ciddi şekilde yönetmeniz gerek. Sabırsız ve hızlı davranabilirsiniz. İş hayatınızda iletişim koordinasyonuna da dikkat etmenizde fayda var. Aynı anda birden çok işi yaptığınız için çok yorulabilirsiniz. Öte yandan iş konusunda iş bitirici olabileceksiniz. Mesleki konularda önemli aksiyonlar almanız gerekebilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Başak ve yükselen Başak 2023

Satürn’ün sert etkileşimiyle ilişki ve ortaklıklardan yana bazı engellerle karşılaşabilir veya bu alanlarda artan sorumlulukların altında ezilebilirsiniz. Kötü giden ilişkilere bir süreliğine ara vermek iyi gelebilir. Yeni ortaklıklar kurmak için güzel bir süreç değil.

ARALIK

12 Aralık’ta Merkür’ün Oğlak burcundaki geri hareketi başlayacak ve yıl sonuna kadar devam edecek.

Hem özel hayatınızda hem de çocuklarla iletişimde sorunlar, gecikmeler yaşanabilir. Eski sevgililerinizden haberler alabilirsiniz. Yarım bıraktığınız bir hobiye yeniden başlamanız da olası.

13 Aralık’ta 20 derece Yay burcundaki yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert etkileşimi olacak. Yeniay 4’üncü evinizde gerçekleşiyor. Geleceğe yönelik hedefler, aile, aile büyükleri, ev, emlak gibi konular bu yeniayın ana başlıkları. Bu konularda yeni adımlar atabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Neptün’ün sert etkileşiminden dolayı bu dönem partnerinizden veya ortağınızdan umduğunuz desteği göremeyebilir veya hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Ev içinde su tesisatı, banyo ve tuvalet gibi alanlarda da sorunlar çıkabilir.

Bu ay arkadaş çevrenizden biriyle bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

27 Aralık’ta 4 derece Yengeç burcundaki dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün destekleyici bir etkileşimi olacak. Odağınız daha çok sosyal çevreniz olacak; dostlarınıza yardım edebilir, davetlere katılabilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Başak ve yükselen Başak 2023

Satürn’ün güzel desteğiyle bazı arkadaşlarınızla ortak projeler gündeme gelebilir, gereken yardımı onlardan rahatlıkla görebileceksiniz. Bu dönem uzun süreli yeni arkadaşlıkların temeli atılabilir veya arkadaş çevrenizden biriyle bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

DİĞER BURÇLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!