Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Başak Ekim 2023: Para konularında risk almaktan kaçının

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Başak Ekim 2023: Para konularında risk almaktan kaçının
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2022 12:49

14 Ekim’de 21 derece Terazi burcunda Merküryen bir Güneş tutulması yaşanacak.

Haberin Devamı

Tutulmaya Plüton’un sert bir etkileşimi olacak, Oğlak burcundan... Para ve değer duygusu ana gündem maddeleriniz. İşin içinde Merkür olduğundan anlaşma ve sözleşmeler gündeme gelebilir, maddi konular için seyahatlere çıkabilirsiniz.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Başak Ekim 2023: Para konularında risk almaktan kaçının

İhtiyacınız olan elektronik aletleri alabilir veya dijital konulara yatırım yapabilirsiniz. Plüton’un sert etkileşimi olduğundan paraya ilişkin risk almak, örneğin kumar oynamak veya yatırım yapmak için uygun bir dönem değil. Özel hayatınızdaysa bu dönem biraz baskıcı olabilirsiniz.

Trafikte çok dikkatli olun ve hız yapmayın.

28 Ekim’de 5 derece Boğa burcunda Mars ve Jüpiter’in karşı karşıya olacağı bir Ay tutulması meydana gelecek. Yurtdışı, eğitim, yolculuklar, hukuk, sınavlar ve ticaret odağınızda. Yalnız Mars’la Jüpiter karşı karşıya olduğundan bu başlıklarda tahammülsüz ve kavgacı olabilir, fanatik bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla aynı fikirde olmamaktan ötürü gerginlikler de oluşabilir. Seyahatler, eğitimler ve sınavlarda stres veren durumlar yaşanabilir. Trafikte çok dikkatli olun ve hız yapmayın. Bu dönem zihinsel yorgunluğunuz çok artabilir.

 

BAKMADAN GEÇME!