Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Başak Ağustos 2023: Yüzleşmeler yaşarsanız gerçekleri kabul edin!

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Başak Ağustos 2023: Yüzleşmeler yaşarsanız gerçekleri kabul edin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2022 12:42

1 Ağustos’ta 9 derece Kova burcundaki dolunaya Boğa burcundaki Jüpiter’in sert bir açısı var.

Haberin Devamı

İş koşulları, sağlık, gündelik işler ve evcil hayvanlar bu dolunayın ana konuları... İş yükünüz artabilir veya siz abartılı bir şekilde çalışabilirsiniz. Günlük koşturmacanız yoğunlaşabilir. Bu koşturmacalar resmi evrak, eğitim veya yurtdışıyla ilgili olabilir. Sağlıkla ilgili konularda evham yapabilirsiniz.

16 Ağustos’ta 23 derece Aslan burcundaki yeniaya Boğa burcunda seyahat eden Uranüs’ün sert bir etkileşimi olacak. Sağlık, bilinçaltı, korkular, psikoloji, rüyalar, ruhsal konular, arkanızdan dönen işler, kontrol edemediğiniz şeyler, yalnızlık, yaratıcılık ve sırlar odağınızda…

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Başak Ağustos 2023: Yüzleşmeler yaşarsanız gerçekleri kabul edin
Kabuğunuza çekilmek, yoğun geçen günlerin ardından biraz dinlenmek isteyebilirsiniz. Psikolojik konulara ilgi duymanız, rüyalarınızın etkisinde kalmanız da mümkün. Yalnız Uranüs’ün etkisi yurtdışı, eğitim, sınavlar ve medya gibi işlerde beklenmedik, sert gelişmelerin olabileceğine işaret ediyor. Bu konularda sizin kontrolünüz dışında son dakika değişiklikleri olabilir. Mesela uçuşunuz ertelenebilir, sınav yeriniz veya eğitmeniniz değişebilir.

Haberin Devamı

Sizden yaşça büyük birileriyle yakınlaşabilirsiniz.

23 Ağustos’la 15 Eylül arası Merkür Başak burcunda geri hareket edecek. Yeteri kadar anlaşılmadığınızı düşünebilir, elektronik aletlerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu dönem yeni bir şeye başlamak için pek uygun değil.

31 Ağustos’ta 7 derece Balık burcunda Satürnyen bir dolunay var. Bu biraz sert bir dolunay çünkü işin içinde Satürn varsa duruma bir çeki düzen vermek, sorumluluk almak gerekir, kısıtlanma söz konusudur. İlişki ve ortaklıklar, anlaşma ve sözleşmelerle ilgili bazı düzenlemelere gidebilirsiniz. Bu konularda yüzleşmeler yaşarsanız gerçekleri kabul edin! Partneriniz veya ortağınıza dair önemli sorumluluklar alabilirsiniz. En iyi ihtimalle bu dönem sizden yaşça büyük birileriyle aranızda duygusal bir yakınlaşma olabilir.

 

BAKMADAN GEÇME!