Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Başak Mayıs 2023: Rüyalarınızın etkisi altında kalabilirsiniz

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Başak Mayıs 2023: Rüyalarınızın etkisi altında kalabilirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2022 12:08

5 Mayıs’ta 14 derece Akrep burcundaki Ay tutulmasına retro Merkür’ün sert bir etkileşimi, Yengeç burcundaki Mars’ın da güzel bir desteği olacak.

Haberin Devamı

Komşular, kardeşler, eğitim, dijital işler, satış ve pazarlama konusunda önemli krizleri yönetmeniz gerekebilir. Aklınızda bir sürü yeni fikir gelebilir, dijital alanda işler yapmak isteyebilirsiniz. Yalnız geri hareketteki Merkür’ün bu tutulmaya sert etkileşiminden dolayı; iletişim karmaşaları, kurye sorunları, teknolojik aletlerde sıkıntılar ve seyahatlerde stres getiren durumlar söz konusu. Bu dönem yeni bir eğitime başlamak yerine yarım bıraktığınız bir eğitimi tamamlamanız daha iyi olur. İmza işleri için de uygun bir süreç değil. Öte yandan Mars’ın olumlu etkileşimiyle sosyal çevrenizden sizi harekete geçirecek, motive edecek destekler alabilirsiniz. Bazı dostlarınızla ortak projeler de üretebilirsiniz.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Başak Mayıs 2023: Rüyalarınızın etkisi altında kalabilirsiniz
16 Mayıs’ta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter, Boğa burcuna geçecek ve 26 Mayıs 2024’e kadar burada kalacak. 9’uncu evinize giren Jüpiter sayesinde sık sık seyahate çıkabilirsiniz. Yalnız bu seyahatler ticari/finans amaçlı ve yurtdışıyla ilgili olabilir. Yabancılar, yurtdışı, eğitim, hukuk ve yüksek öğrenim gibi konulardan yana şanslısınız. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz, mesela yabancı bir dil öğrenebilirsiniz! Hukuki problemler daha hızlı ve sizin lehinize sonuçlanabilir. Bazılarınız yarım bıraktığı yüksek öğrenime geri dönebilir. Bazılarınız ani bir kararla yurtdışına yerleşebilir. Bazılarınız medya, tanıtım, halkla ilişkiler, iletişim ve yayıncılıkla ilgili bir işe başlayabilir. İthalat-ihracat ve uluslararası işlerle ilgilenenler de oldukça şanslı ve bereketli bir sürece girecek. Yaşamı, kendinizi, dünyayı çok daha fazla sorgulayabilirsiniz ve daha somut cevaplar almak isteyebilirsiniz. Ruhsal konularda araştırmalar yapabilirsiniz, derinliği olan konulara ilginiz artabilir.

Haberin Devamı

Bazılarınız ani bir kararla yurtdışına yerleşebilir.

19 Mayıs’ta 28 derece Boğa burcundaki yeniayla birlikte felsefe veya hayatı keşfetmenize yardımcı olacak konularda eğitimlere başlayabilirsiniz. Bu dönem rüyalarınızın da çokça etkisi altında kalabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı önemli para işleri gündeme gelebilir. Satış, pazarlama, reklam, halkla ilişkiler, tanıtım gibi faaliyetler için harekete geçebilirsiniz.

Haberin Devamı

21 Mayıs haftasında Mars’la Plüton arasında gergin bir görünüm var. Arkadaşlarınızla ortak yatırımlar yapacak, birlikte şirket kuracaksanız daha temkinli hareket etmenizi tavsiye ederim. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilişkiniz gerilebilir, ani ve sert çıkışlar sizleri zor duruma sokabilir. İş hayatından kazandığınız gelirlerle ilgili minik problemler de yaşayabilirsiniz. Öte yandan libidonuz artabilir, aşk hayatınız için daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Hatta hayatınızdaki kişiye meydan okuma noktasına gelebilirsiniz. Spor yapıyorsanız bu hafta vücudunuzu çok fazla zorlamayın, riskli aktivitelerden bir süreliğine uzak durun.

BAKMADAN GEÇME!