Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Balık ve yükselen Balık burcu 2023

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Balık ve yükselen Balık burcu 2023
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2022 09:49

Yeni yıla yaratıcı işler, çocuklar ve yatırımla ilgili konularla başlıyorsunuz.

Haberin Devamı

Sizi yoğun bir iş temposu da bekliyor ancak birlikte çalıştığınız kişilerle ego çatışmalarına girmemeniz iyi olur. Mart sizin için değişim zamanı…

Şu ana kadar inşa ettiğiniz ne varsa üzerinde düşünmek ve deneyimlerinizi süzgeçten geçirip size neler kattığını ve neyi devam ettirip neyi devam ettirmek istemediğinizi anlayacaksınız.

İçsel bir muhasebe yapabilirsiniz. Maddi konularda hızlı ve dürtüsel kararlar vermek zarar getirebilir, sakin kalmalı ve stratejik düşünmelisiniz.

2023’te Plüton’un 12’nci evinize girmesi sizi başkalarının hissettiklerini anlayamaz hale getirebilir.

Ağustos’ta kendinize odaklanıp hayatınıza çeki düzen vermeniz gerekebilir.

Kendinize sorumluluklarınızı hatırlatırken boş hayallerin peşinde koşmamanız önemli olacak.

Yılı aşka dair güzel gelişmelerle kapatıyorsunuz, bekarlar uzun süreli bir ilişkiye başlayabilir.

Haberin Devamı

Bakalım 2023’te sizi daha neler neler bekliyor…

OCAK

7 Ocak’ta Yengeç burcunda geri hareketteki Merkür’ün etki edeceği bir dolunay var.

Aşk trafiğinizde iletişim kanallarını karıştırmamaya dikkat edin. Bu dönem daha çok yaratıcı işlere, çocuklara, yatırımla ilgili konulara eğilebilirsiniz. Uzun süredir görüşmediğiniz dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. İlkokul, lise veya üniversite arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Balık ve yükselen Balık burcu 2023

Diğer yandan sosyal alanda planlar son dakika değişebilir, iptaller olabilir. Bu yüzden sosyal yaşamınızda bir B planınızın olmasında fayda var. Bu dolunaya Neptün’ün güzel bir etkileşimi olacak. Hayatı daha kolay bir yerden kucaklayacak, daha kolay kabule geçebileceksiniz. Sezgileriniz, rüyalarınız dikkat çekici olabilir. Sinema, tiyatro, resim gibi sanata dair alanlara çekilebilirsiniz.

Sezgileriniz, rüyalarınız oldukça dikkat çekici olabilir.

21 Ocak’ta 1 derece Kova burcunda yeniay meydana gelecek. Yoğun geçen ayın ardından biraz dinlenmek, yalnız kalmak, kafanızı dinlemek isteyebilirsiniz. Enerjinizi toplamalısınız. Arada yurtdışıyla ilgili işlerinizi de halledebilirsiniz. Terapiye gitmek, enerji çalışmaları yapmak, ruhsal açıdan size farkındalıklar katacak grup çalışmaları içinde bulunmak size iyi gelebilir.

ŞUBAT

Haberin Devamı

5 Şubat’ta Aslan burcundaki dolunaya Uranüs’ün sert bir etkileşimi olacak. Bu dönem sağlığınıza odaklanabilirsiniz.

Dengeli beslenme, spor gibi aktivitelere hayatınızda daha çok yer verirken, omurganıza ve kalp sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Sizi yoğun bir iş temposu bekliyor ancak birlikte çalıştığınız kişilerle ego çatışmalarına girmemenizi öneririm.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Balık ve yükselen Balık burcu 2023

İş konusunda hem eğleneceğiniz hem de yaratıcı olacağınız bir zaman dilimi bu... Uranüs’ün sert etkileşimiyle de iletişimle ilgili aklınıza gelebilecek her türlü konuda beklenmedik aksaklıklar, planların değişmesi gibi durumlar yaşanabilir. Yakın çevrenize ve birlikte çalıştığınız kişilere karşı tahammülünüz azalabilir, biraz isyan edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Kendinize yeni hedefler belirleyebilir, fiziksel değişimlere gidebilirsiniz.

20 Şubat’ta Balık burcundaki yeniayla birlikte kendinize, hedeflerinize, sağlığınıza ve görünüşünüze odaklanacaksınız. Kendinize yeni hedefler belirleyebilir, fiziksel değişime gidebilir, daha sağlıklı olmak için kendinize yatırım yapabilirsiniz. Bu yeniay zamanı yaratıcılığınız artıyor, finansal anlamda da güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

MART

7 Mart’ta 16 derece Başak burcundaki dolunaya Uranüs’ün desteği, Mars’ın sert etkileşimi olacak.

Anlaşmalar, işbirlikleri, evlilik, ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konuları tamamlama, sona erdirme sürecinde olabilirsiniz. Uranüs’ün güzel etkileşimiyle bir fikri hayata geçirmek için birileriyle beraber çalışmanız gerekebilir. Planda olmayan bir seyahat gündeme gelebilir, destek ihtiyacınız olan her türlü konuda yardım bulabilirsiniz. Ancak Mars’ın sert etkileşiminden dolayı ailevi konularda sizi strese sokacak gelişmeler yaşanabilir, evde huzuru yakalamak kolay olmayabilir. Ev içi kazalara da dikkat!

Haberin Devamı

7 Mart’ta ‘karmanın lordu’, öğretici, büyütücü, ‘sıkıştırıcı’ gezegen Satürn de Balık burcuna geçip 25 Mayıs 2025’e kadar kalacak. Artık işe yaramayan ilişkiler, işler veya ortaklıkları ya da eşinizle ilgili sıkıntıları sona erdirmek ve yeni bir plana geçmek için seçeneklerinizi değerlendireceksiniz. Değişim ve yeniden yapılanma zamanı bu... Sorumluluklarınız artıyor. Şu ana kadar inşa ettiğiniz ne varsa üzerinde düşünmek ve deneyimlerinizi süzgeçten geçirip size neler kattığını ve neyi devam ettirip neyi devam ettirmek istemediğinizi anlayacaksınız. İçsel bir muhasebe yapabilirsiniz.

Diğer yandan zamanınızı iyi kullanmak, gerekli görmediğiniz ve sizi yoracağını düşündüğünüz işlerden kaçınmak isteyebilirsiniz. İş veya özel hayatınızdaki ilişkiler sizi yormaya başlayabilir. Öyle olmadığı halde kendinizi kısmetsizmiş gibi hissedebilirsiniz. Bu dönemde size bir katkısı olmadığını düşündüğünüz görev ve sorumlulukları bırakmanız gerektiğine karar verebilirsiniz. Gerekli değerlendirmeleri yaptıktan sonra geride bıraktıklarınızı düşünmeden, yolunuza devam etmenizi, yeni deneyimler kazanmak üzere sıkı bir çalışmaya başlamanızı öneririm. Hayatınızı ince bir elekten geçireceğiniz bu dönem size yük olan ne varsa kurtulmanızı sağlayacak.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Balık ve yükselen Balık burcu 2023
Satürn disiplin gezegenidir, yaşamınızı düzene koyacaksınız. İşin bir diğer iyi tarafı, kişisel yeteneklerinizi daha çok parlatabilir ve bunları kazanca dönüştürebilirsiniz. 1’inci evinize seyahat edecek Satürn hızlı bir şekilde kilo vermenizde de yardımcı olacaktır. Öte yandan hayata karşı bakış açınız sertleşebilir. Ayrıca bazılarınız evden ayrılıp yalnız yaşayamaya başlayabilir, evlenebilir veya kendi işini kurabilir. Kısacası Satürn türlü sorumluluklar aldırmak için kollarını sıvadı...

Haberin Devamı

İş veya özel hayatınızdaki ilişkiler sizi yormaya başlayabilir.

21 Mart’ta da 0 derece Koç burcunda Merküryen bir yeniay meydana gelecek. Maddi konularda hızlı ve dürtüsel kararlar vermek zarar getirebilir; sakin kalmalı ve stratejik düşünmelisiniz. Para için kimsenin kalbini kırmayın, önemli işbirlikleri ve anlaşmalar gündeme gelebilir ama kendinize düşünmek için zaman tanımalısınız. Parayla ilgili konular için seyahate çıkabilir, araştırmalar yapabilir veya kendinize iletişim gereçleri satın alabilirsiniz.

23 Mart’ta Plüton Kova burcunda geçecek ve 9 Mart 2043’e kadar burada seyahat edecek. Plüton astrolojik anlamda en yavaş hareket eden gezegendir, bir burçta ortalama 18-23 sene kadar kalır. Plüton bu kadar yavaş hareket ettiğinden, etkileri de zaman içinde ortaya çıkar. Genel olarak yok edip yeni bir sistem kuran, güç kazandıran bir gezegendir.

Plüton’un uzun bir süre 12’nci evinizde seyahat etmesi psikolojik dinamiklerinizde büyük devrimler meydana getirecek. Duygularınız üzerinde o kadar kontrole sahip olabileceksiniz ki başkalarının hissettiklerini anlayamaz hale gelebilirsiniz, bu da yanlış anlaşılmalara ve ihtiyaçların gözden kaçırılmasına yol açabilir. Bu dönemde ruhsal ve psikolojik büyümeye odaklanabilir, ruhunuzun derinlere gömülmüş yönleriyle yüzleşebilirsiniz.

Utandığınız geçmiş olaylar gömüldüğü yerden çıkabilir. Bu, güçlü bir yüzleşme zamanı sizler için... Karanlık rüyalar görebilir, sağlığınızı etkileyebilecek pek çok şeyi kendinize saklayabilirsiniz. Halbuki belki de her şeyi saklamak zorunda değilsinizdir. Bu dönem yurtdışına yaşamak adına önemli adımlar da atabilirsiniz. Gökyüzündeki bu konum bazen güçlü veya beklenmedik düşmanlarla da ilişkilendirilir. 

NİSAN

6 Nisan’da 16 derece Terazi burcunda Jüpiter etkili bir dolunay gerçekleşecek.

Krediler, borçlar, nafaka, prim, burs, vergiler gibi konularda elinizdeki işleri toparlama ve bitirme sürecinde olabilirsiniz. İşin içinde Jüpiter olduğundan finansal açıdan bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu yeni bir gelir kapısı, bir satış işinden gelen beklenmedik bir para olabileceği gibi, size ödenmesi gereken bir para beklemediğiniz bir zamanda gelebilir de... Yalnız dikkat etmeniz gereken, abartılı harcamalardan kaçınmak. Çünkü Jüpiter’in bu konumu, fırsatlarla beraber müsriflik de verebilir. Şansınıza aşırı güvenmeyin derim.

Jüpiter kişiye fırsatlarla beraber müsriflik de verebilir.

20 Nisan’da 29 derece Koç burcunda Jüpiteryen bir Güneş tutulması meydana gelecek. Maddi fırsatlar sizinle! Bu dönem daha iyi maaşlı bir iş, iş yerinde yükseliş ve beraberinde gelen para artışı gündemde; her koşulda maddi fırsatlara hazır olun.

Ancak bu tutulma 29 derecede olmasından ötürü önemli. 29, astrolojide sınır derecesidir, bir hikâyeyi bitirip yeni bir hikâyeye başlamak gibi bir etkisi vardır. Öte yandan eski durumu bitirmek zor gelir ve kişi arada kalabilir. Maddi anlamda sizi rahatlatacak koşullar meydana gelebilir ama eski bir koşulu veya davranış modelini bırakmanız gerekebilir. Bence bu tutulma zamanında ne kadar net olursanız o kadar kazanırsınız.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Balık ve yükselen Balık burcu 2023

21 Nisan’la 15 Mayıs arası Merkür Boğa burcunda geri hareket edecek. Kullandığınız tüm iletişim gereçleriyle ilgili ciddi bir sınav verebilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişim sorunlarının çıkması da muhtemel. Yeni fikirleri hayata geçirmek için uygun bir dönem değil ancak yarım bıraktığınız bir eğitime dönebilirsiniz.

MAYIS

5 Mayıs’ta 14 derece Akrep burcunda bir Ay tutulması gerçekleşecek.

Bu tutulmaya geri hareketteki Merkür’ün sert bir etkileşimi, Yengeç burcundaki Mars’ın güzel bir desteği olacak. Yurtdışı, eğitim, yolculuk, hukuk, sınavlar ve ticaretle ilgili konularda önemli bir krizi yönetmeniz gerekebilir ve bu kriz, para veya dürüstlükle ilgili olabilir. Kişisel gelişim yolculuğuna da çıkabilirsiniz.

İşin içinde geri hareketteki Merkür olduğundan bu dönem gireceğiniz sınavlarda dikkatli olun, yapacağınız tüm sözleşmeleri birkaç defa okuyun, tüm verilerinizi yedekleyin, bir yerlere bir şeyler gönderirken her şeyi iyice kontrol edin, seyahatteyken bavulunuza, değerli eşyalarınıza sahip çıkın.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Balık ve yükselen Balık burcu 2023

Mars’ın güzel desteğiyle aşk hayatınızla ilgili konulara da hız geliyor. Belki sizden uzakta birileriyle flört etmeye başlarsınız. Kendinizi güvence altına almak için yatırımlara yönelebilir veya yabancılarla birlikte projeler yapabilirsiniz.

Sizden uzakta birileriyle flört etmeye başlayabilirsiniz.

16 Mayıs’ta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter Boğa burcuna geçecek ve 26 Mayıs 2024’e kadar burada kalacak. 3’üncü evinize girecek Jüpiter sayesinde önümüzdeki bir sene boyunca iletişim, bilgi alışverişi, yakın çevre, kardeşler, komşular ve eğitimle ilgili türlü fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Bu dönem seyahatlerden, satış, pazarlama, yayıncılık, medya ve ticaret gibi konulardan veya dijital işlerden güzel paralar kazanabilirsiniz. Size maddi kazanç getirecek bir eğitime başlayabileceğiniz gibi ruhsal açıdan büyütebilecek eğitim ve seminere de katılabilirsiniz.

Yeni şeyler öğrenmek, bilhassa yabancı dile başlamak için muhteşem bir zaman. E-ticaret sitesi açabilir, internet üzerinde satış işlerine başlayabilirsiniz. Kardeşlerinizle beraber çalışarak para kazanabilirsiniz. Leyleği havada görmüşçesine sürekli bir yerlere gitmeniz de olası.

Arkadaşlarınızla tartışabilir, onlar ve hayatınızdaki o özel kişi arasında kalabilirsiniz.

19 Mayıs’ta 28 derece Boğa burcundaki yeniayla yeni fikirler ve yeni projeler gündeme gelebilir. Tüm iletişim kanallarınız aktif bir şekilde çalışmaya başlıyor, yeni kitaplar almak, araştırmalar yapmak, yeni bilgilere ulaşmak için güzel bir zaman. Belki de kendinize yeni bir iletişim aracı bile alabilirsiniz. Bu dönem duyulmasını istediğiniz işlerinizi paylaşabilir, pazarlama çalışmaları yapabilirsiniz.

21 Mayıs haftasında Mars’la Plüton arasında gergin bir görünüm olacak. Özel hayatınız, sosyal ilişkileriniz adeta fay hattı üzerinde! Arkadaşlarınızla tartışabilir, onlarla özel hayatınızdaki kişi arasında kalabilirsiniz. Gireceğiniz kalabalık gruplarda sizinle aynı düşünceye sahip olmayan kişilerle münakaşaya girmekten kaçının.

HAZİRAN

4 Haziran’da 13 derece Yay burcundaki dolunay, kariyerinizi odağınıza taşıyacak.

İşinizi büyütmek, yeni bir işe başvurmak veya kendi işinizi kurmak isteyebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu, mesleğinizle ilgili önyargılara takılmamak olabilir. Farklı tavsiyelere ve fikirlere açık olmak sizi geliştirecektir. Yaptığınız işlerle fark edileceğiniz, değerli bir dönem bu...

Mesleğinizle ilgili önyargılara takılmayın.

18 Haziran’da 26 derece İkizler burcunda bir yeniay meydana gelecek. Bu yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert bir etkileşimi olacak. Taşınabilir, araba veya evinize yeni elektronik aletler alabilir, ailenize daha fazla odaklanabilir, onların ihtiyaçlarına karşılık verebilirsiniz. Evde ufak tefek tadilat, tamirat işleriniz varsa bunları da çözebilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Balık ve yükselen Balık burcu 2023

İşin içinde Neptün olduğundan bu dönem kafanız karışık, zihninizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Üzerine tembellik çökebilir, hiçbir şey yapmak istemeyebilirsiniz. Sürekli uyuma ihtiyacınız olursa korkmayın, sizi Neptün uyutuyordur! Bu dönem spiritüel konulara odaklanmak ve yaratıcı bir şeylerle ilgilenmek için harika. Ama hesap-kitap işlerine ekstra özen gösterin zira hatalar yapılabilir. Yediklerinize, içtiklerinize de dikkat, zehirlenebilirsiniz!

TEMMUZ

3 Temmuz’da 11 derece Oğlak burcunda Merkür etkili bir dolunay meydana gelecek.

Boğa burcunda seyahat eden Jüpiter’den güzel bir destek alan bu dolunay, 11’inci evinizde gerçekleşecek. Arkadaşlarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir, onlara yardım etmeniz gerekebilir. Sosyal çevrenizi düzenlemeye karar verebilirsiniz ancak özel hayatınızdaki kişiyle iletişim trafiğinizin hızından dolayı yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Balık ve yükselen Balık burcu 2023

Jüpiter’in desteğiyle beklenmedik kısa yolculuklar gündeme gelebilir; aniden bir seminere veya eğitime katılabilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızdan beklenmedik destekler görebilirsiniz, dostlarınızla beraber para kazanabileceğiniz projeler üretebilirsiniz. Toplumsal konularda oldukça duyarlı olacağınız bu dönemde bol bol davete, düğüne ve kutlamalara katılabilirsiniz.

Çocuk sahibi olmak isteyenler için oldukça destekleyici bir yeniay bu.

17 Temmuz’da 24 derece Yengeç burcunda bir yeniay var. Bu yeniaya Plüton’un sert, Balık burcundaki Neptün’ün güzel bir etkileşimi olacak. Odak noktanız aşk, hobiler, keyif veren konular ve çocuklar... Bekarsanız yeni flörtlere hayatınızda yer açın. Çocuk sahibi olmak isteyenler için de oldukça destekleyici bir yeniay bu.

Ancak Plüton’un sert etkileşimiyle, dostlarınıza karşı sert ve acımasız olabilirsiniz; bazı ilişkileri gözden geçirmeniz gerekebilir ve bu durum sizi rahatsız edebilir. İyi haber: Neptün’ün güzel desteğiyle bu dönem romantik olduğunuz kadar yaratıcı da olabilirsiniz. Sevdiklerinize hoş sürprizler yapabilir, sanatla ilgilenebilirsiniz.

Özellikle omurganıza, sırtınıza, böbreklere ve şekerinize dikkat!

23 Temmuz’la 4 Eylül arası Venüs Aslan burcunda geri hareket edecek. İş ve sağlık konularında bazı gecikmeler olması mümkün. Kronik ama uzun zamandır kendini göstermeyen rahatsızlıklarınız varsa yeniden ortaya çıkabilir. Özellikle omurganıza, sırtınıza, böbreklere ve şekerinize dikkat! Eskiden başvuru yaptığınız yerler sizi arayabilir. İş yerinde kadınlarla birtakım anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

AĞUSTOS

1 Ağustos’ta 9 derece Kova burcundaki dolunaya Boğa burcundaki Jüpiter’in sert bir etkileşimi olacak.

12’nci evinizde meydana gelecek bu dolunayla birlikte kabuğunuza çekilebilir, dinlenmek isteyebilirsiniz. Ruhunuzun ihtiyaçlarına odaklanmak iyi gelecektir. Terapi alabilir, bilinçaltı çalışmalarına katılabilir, rüyalarınıza odaklanabilirsiniz.

Jüpiter’in sert etkileşimiyle kaygı, vesvese gibi durumları abartabilirsiniz. Aslında sizi ruhsal anlamda şifalandıracak bir sürü bilgiye de rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili konularda tepkileriniz abartılı olabilir, aman dikkat! Öte yandan sürpriz bir seyahat gündeme gelebilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Balık ve yükselen Balık burcu 2023

16 Ağustos’ta 23 derece Aslan burcunda gerçekleşecek yeniaya Boğa burcunda seyahat eden Uranüs’ün sert bir etkileşimi olacak. Sağlığınıza odaklanıp dengeli beslenme ve spor gibi aktivitelere hayatınızda daha fazla yer açmaya çalışırken omurganıza ve kalp sağlığınıza dikkat!

Sizi yoğun bir iş temposu bekliyor. İş konusunda hem eğleneceğiniz hem de yaratıcı olacağınız bir zaman dilimi bu... Ama birlikte çalıştığınız kişilerle ego çatışmalarına girmemenizi öneririm. Uranüs’ün sert etkileşimiyle iletişim kazaları yaşanabilir, günlük planlarınız aniden değişebilir. Hem yakın çevrenize hem de birlikte çalıştığınız kişilere tahammülünüz azalabilir ve biraz isyan edebilirsiniz.

İletişim kazaları yaşanabilir, günlük planlarınız da aniden değişebilir.

23 Ağustos’la 15 Eylül arası Merkür Başak burcunda geri harekette. İkili ilişkiler, anlaşmalar, sözleşmeler ve ortaklıklarla ilgili gecikmeler, yanlış anlaşılmalar söz konusu. Yeni bir ortaklık kurmak veya sözleşme yapmak için de biraz bekleyin derim.

31 Ağustos’ta 7 derece Balık burcunda Satürnyen bir dolunay var. Bu biraz sert bir dolunay çünkü Satürn’ün olduğu yerde hem sorumluluk almak gerekir hem de kısıtlanma durumu vardır. Kendinize odaklanıp hayatınıza çeki düzen vermeniz gerekebilir.

Son dönemde biraz ‘dağılmış’ olabilirsiniz. Sağlığınıza odaklanmalı, size iyi gelecek konulara yönelmelisiniz. Kendinize karşı sorumluluklarınızı hatırlayacaksınız. İş anlamında yoğun bir süreç geçirebilirsiniz. Bu dönem hayata ve kendinize karşı gerçekçi olmalı, boş hayallerin peşinde koşmamalısınız.

EYLÜL

15 Eylül’de 21 derece Başak burcunda bir yeniay gerçekleşecek.

Bu yeniaya Neptün’ün sert, Uranüs ve Plüton’unsa destekleyici etkileşimleri olacak. Ortaklıklar, ilişkiler, sözleşmeler ve anlaşmalarda yeni adımlar söz konusu.

Yalnız burcunuzda seyahat eden Neptün’le gerçekleri görmekte zorlanabilirsiniz. Size fayda sağlayacak bir işi, bir anlaşmayı, bir kişiyi zararlı zannedebilirsiniz. Veya çok direttiğiniz bir iş aslında size zarar verebilir ve bunu göremeyebilirsiniz. Bu yüzden tarafsızlığına güvendiğiniz kişilerin fikirlerine kulak vermelisiniz.

Maddi konularda düşüncesizce ve sabırsızca davranmak kayıplara neden olabilir.

Uranüs ve Plüton’un güzel destekleriyle yakın çevrenizden büyük destekler görebilirsiniz. Önemli işbirlikleri gündeme gelebilir. Dijital anlamda önemli projelerle ilgilenebilirsiniz. Satış, pazarlama, reklam, eğitim gibi konulardan yana da destekler alabilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Balık ve yükselen Balık burcu 2023

29 Eylül’de 6 derece Koç burcunda dolunay meydana gelecek. Maddi konularda düşüncesizce ve sabırsızca davranmak kayıplara neden olabilir. Harcamalarınıza daha fazla dikkat etmelisiniz! İşin içinde Koç olduğundan çözüm odaklı olmak gerekebilir. Özellikle maddi konularda hızlı kararlar vermeniz gerekebilir. Bu dönem kendinizi şımartmak, kendiniz için para harcamak iyi gelebilir.

EKİM

14 Ekim’de 21 derece Terazi burcunda Merküryen bir Güneş tutulması meydana gelecek.

Tutulmaya Plüton’un sert bir etkileşimi olacak, Oğlak burcundan... Kredi, borçlanma ve yatırımla ilgili önemli gündemleriniz olabilir. İşin içinde Merkür olduğundan bu konularda araştırmalar yapmak, bilgi sahibi olmak, sözleşmeler yapmak, seyahatlere çıkmak gerekebilir. Maddi konularda çok akıllıca davranmanız gereken bir dönemdesiniz, kararsız kalmak sizi zora sokabilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Balık ve yükselen Balık burcu 2023

Tutulmaya Plüton’un sert etkileşiminden dolayı, belki bir düşünce yapısını değiştirmek, dönüştürmek gerekir. Örneğin maddi olarak kaybetmekten korkan birisinizdir ve bununla ilgili destek alıp bu düşünce kalıbını yıkarsınız. Ya da bu dönem arkanızdan iş çevirenler veya sizin kazancınıza müdahale etmek isteyenler olabilir. Sağlık konusunda harcamalarınız artabilir. En iyisi hiçbir şeyi takıntı yapmamak ve kendi kendinize baskı uygulamamak.

Bu dönem trafikte dikkatli olun, yola odaklanmak pek kolay olmayabilir.

28 Ekim’de 5 derece Boğa burcunda Mars ve Jüpiter’in karşı karşıya olacağı bir Ay tutulması var. Yakın çevre, komşular, kuzenler, fikirler, dijital işler, yayıncılık, pazarlama gibi konular gündeminizde... Sakin kalmakta, yakın çevrenize uyumlanmakta zorlanabileceğiniz, isyan edeceğiniz bir yeniay. Özellikle internet, elektronik aletler, dijital işlerde beklenmedik ve sinir bozucu aksilikler gündeme gelebilir. Bu dönem trafikte dikkatli olun, yola odaklanmak pek kolay olmayabilir.

KASIM

13 Kasım’da 20 derece Akrep burcunda Mars ve Uranüs’ün etkin olacağı bir yeniay meydana gelecek.

Bu yeniaya Balık burcundaki Neptün’den güzel bir destek var. Yurtdışı, eğitim, yolculuklar, hukuk, sınavlar ve ticari konular ana gündem maddeleriniz olabilir.

Yalnız Mars’la Jüpiter karşı karşıya olduğundan tahammülsüz, kavgacı ve fanatik yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla aynı fikirde olmamaktan dolayı gerginlikler oluşabilir. Seyahatlerde, eğitimlerde veya sınavlarda stresli durumlar yaşanabilir. Trafikte dikkatli olun ve hız yapmayın!

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Balık ve yükselen Balık burcu 2023

Zihninizi organize etmek bu dönem pek olay olmayabilir ve hatta zihinsel yorgunluğunuz çok artabilir. Neptün’ün güzel desteğiyle oldukça yaratıcı olacağınız bir zaman dilimi bu... Dinlenmek, kendinizle ilgilenmek, biraz yalnız kalıp kafa dinlemek, birkaç günlük bir yerlere kaçmak ideal olur.

Ailevi konularda sakin kalmalı ve kimseyle ağız dalaşına girmemelisiniz.

27 Kasım’da 4 derece İkizler burcunda Mars etkili bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün sert etkileşimi olacak. Ailevi konularda sakin kalmalı ve kimseyle ağız dalaşına girmemelisiniz.

Ev içinde aceleyle halledilmesi gereken konular olabilir. Taşınma sürecindeyseniz eşyalarınız taşınırken zarar görebilir. Kiracıysanız ev sahibiniz veya komşularınızla iyi geçinmeye bakın. Bu dönem evden onay almanız zor olabilir veya iktidar mücadelesi içine girebilirsiniz. Kişisel hedefleriniz için aşmanız gereken birtakım engeller ortaya çıkabilir. Veya aile bireylerinizin sağlığına ilişkin sorumluluklarınız artabilir.

ARALIK

12 Aralık’ta Merkür’ün Oğlak burcundaki geri hareketi başlayacak ve yıl sonuna kadar devam edecek.

Dostlarınızla yaptığınız planlar sürekli değişebilir ve bu sizi strese sokabilir. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

13 Aralık’ta 20 derece Yay burcundaki yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert bir etkileşimi olacak. 10’uncu evinizde gerçekleşen bu yeniay, odağınıza iş hayatınızı, işyerindeki dengeleri, yöneticilerle ilişkileri taşıyor. Bu konularda hevesli ve iyimser olurken, yeni adımlar gündeme gelebilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Balık ve yükselen Balık burcu 2023

Yalnız Neptün’ün sert etkileşiminden dolayı mesleğinizi ilgilendiren konularda kafanız karışabilir veya yorgun hissedip hiçbir şey yapmak istemeyebilirsiniz. Ama Neptün’ün olduğu alanda her zaman gözden kaçan ayrıntılar vardır. Bu yüzden işle ilgili atacağınız adımlarda ve alacağınız kararlarda çok dikkatli olmanız gerekir ki sonradan pişmanlık yaşamayın!

Bazılarınız sağlam yatırımlarla kendini güvence altına alabilir.

27 Aralık’ta 4 derece Yengeç burcunda dolunay meydana gelecek. Dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün destekleyici bir etkileşimi olacak. Yılı aşka dair güzel gelişmelerle kapatıyorsunuz. Bekarlar için uzun süreli ilişkilerin başlangıcı olabilir. Çocuk sahibi olabileceğiniz koşullar gündeme gelebilir. İşiniz yaratıcılık veya sahneyle ilgiliyse bu alanda sorumluluklarınız artarken uzun vadeli bir iş projesi de gündeme gelebilir. Bazılarınız sağlam yatırımlarla kendini güvence altına alabilir.

DİĞER BURÇLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!