Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Balık Mart 2023: Geride bıraktıklarınızı düşünmeden yolunuza devam edin!

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Balık Mart 2023: Geride bıraktıklarınızı düşünmeden yolunuza devam edin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2022 10:24

7 Mart’ta 16 derece Başak burcundaki dolunaya Uranüs’ün desteği, Mars’ın sert etkileşimi olacak.

Haberin Devamı

Anlaşmalar, işbirlikleri, evlilik, ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konuları tamamlama, sona erdirme sürecinde olabilirsiniz. Uranüs’ün güzel etkileşimiyle bir fikri hayata geçirmek için birileriyle beraber çalışmanız gerekebilir. Planda olmayan bir seyahat gündeme gelebilir, destek ihtiyacınız olan her türlü konuda yardım bulabilirsiniz. Ancak Mars’ın sert etkileşiminden dolayı ailevi konularda sizi strese sokacak gelişmeler yaşanabilir, evde huzuru yakalamak kolay olmayabilir. Ev içi kazalara da dikkat!

7 Mart’ta ‘karmanın lordu’, öğretici, büyütücü, ‘sıkıştırıcı’ gezegen Satürn de Balık burcuna geçip 25 Mayıs 2025’e kadar kalacak. Artık işe yaramayan ilişkiler, işler veya ortaklıkları ya da eşinizle ilgili sıkıntıları sona erdirmek ve yeni bir plana geçmek için seçeneklerinizi değerlendireceksiniz. Değişim ve yeniden yapılanma zamanı bu... Sorumluluklarınız artıyor. Şu ana kadar inşa ettiğiniz ne varsa üzerinde düşünmek ve deneyimlerinizi süzgeçten geçirip size neler kattığını ve neyi devam ettirip neyi devam ettirmek istemediğinizi anlayacaksınız. İçsel bir muhasebe yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Diğer yandan zamanınızı iyi kullanmak, gerekli görmediğiniz ve sizi yoracağını düşündüğünüz işlerden kaçınmak isteyebilirsiniz. İş veya özel hayatınızdaki ilişkiler sizi yormaya başlayabilir. Öyle olmadığı halde kendinizi kısmetsizmiş gibi hissedebilirsiniz. Bu dönemde size bir katkısı olmadığını düşündüğünüz görev ve sorumlulukları bırakmanız gerektiğine karar verebilirsiniz. Gerekli değerlendirmeleri yaptıktan sonra geride bıraktıklarınızı düşünmeden, yolunuza devam etmenizi, yeni deneyimler kazanmak üzere sıkı bir çalışmaya başlamanızı öneririm. Hayatınızı ince bir elekten geçireceğiniz bu dönem size yük olan ne varsa kurtulmanızı sağlayacak.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Balık Mart 2023: Geride bıraktıklarınızı düşünmeden yolunuza devam edin
Satürn disiplin gezegenidir, yaşamınızı düzene koyacaksınız. İşin bir diğer iyi tarafı, kişisel yeteneklerinizi daha çok parlatabilir ve bunları kazanca dönüştürebilirsiniz. 1’inci evinize seyahat edecek Satürn hızlı bir şekilde kilo vermenizde de yardımcı olacaktır. Öte yandan hayata karşı bakış açınız sertleşebilir. Ayrıca bazılarınız evden ayrılıp yalnız yaşayamaya başlayabilir, evlenebilir veya kendi işini kurabilir. Kısacası Satürn türlü sorumluluklar aldırmak için kollarını sıvadı...

Haberin Devamı

İş veya özel hayatınızdaki ilişkiler sizi yormaya başlayabilir.

21 Mart’ta da 0 derece Koç burcunda Merküryen bir yeniay meydana gelecek. Maddi konularda hızlı ve dürtüsel kararlar vermek zarar getirebilir; sakin kalmalı ve stratejik düşünmelisiniz. Para için kimsenin kalbini kırmayın, önemli işbirlikleri ve anlaşmalar gündeme gelebilir ama kendinize düşünmek için zaman tanımalısınız. Parayla ilgili konular için seyahate çıkabilir, araştırmalar yapabilir veya kendinize iletişim gereçleri satın alabilirsiniz.

23 Mart’ta Plüton Kova burcunda geçecek ve 9 Mart 2043’e kadar burada seyahat edecek. Plüton astrolojik anlamda en yavaş hareket eden gezegendir, bir burçta ortalama 18-23 sene kadar kalır. Plüton bu kadar yavaş hareket ettiğinden, etkileri de zaman içinde ortaya çıkar. Genel olarak yok edip yeni bir sistem kuran, güç kazandıran bir gezegendir.

Haberin Devamı

Plüton’un uzun bir süre 12’nci evinizde seyahat etmesi psikolojik dinamiklerinizde büyük devrimler meydana getirecek. Duygularınız üzerinde o kadar kontrole sahip olabileceksiniz ki başkalarının hissettiklerini anlayamaz hale gelebilirsiniz, bu da yanlış anlaşılmalara ve ihtiyaçların gözden kaçırılmasına yol açabilir. Bu dönemde ruhsal ve psikolojik büyümeye odaklanabilir, ruhunuzun derinlere gömülmüş yönleriyle yüzleşebilirsiniz.

Utandığınız geçmiş olaylar gömüldüğü yerden çıkabilir. Bu, güçlü bir yüzleşme zamanı sizler için... Karanlık rüyalar görebilir, sağlığınızı etkileyebilecek pek çok şeyi kendinize saklayabilirsiniz. Halbuki belki de her şeyi saklamak zorunda değilsinizdir. Bu dönem yurtdışına yaşamak adına önemli adımlar da atabilirsiniz. Gökyüzündeki bu konum bazen güçlü veya beklenmedik düşmanlarla da ilişkilendirilir. 

BAKMADAN GEÇME!