Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Balık Nisan 2023: Ne kadar net olursanız o kadar kazanırsınız

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Balık Nisan 2023: Ne kadar net olursanız o kadar kazanırsınız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2022 10:28

6 Nisan’da 16 derece Terazi burcunda Jüpiter etkili bir dolunay gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Krediler, borçlar, nafaka, prim, burs, vergiler gibi konularda elinizdeki işleri toparlama ve bitirme sürecinde olabilirsiniz. İşin içinde Jüpiter olduğundan finansal açıdan bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu yeni bir gelir kapısı, bir satış işinden gelen beklenmedik bir para olabileceği gibi, size ödenmesi gereken bir para beklemediğiniz bir zamanda gelebilir de... Yalnız dikkat etmeniz gereken, abartılı harcamalardan kaçınmak. Çünkü Jüpiter’in bu konumu, fırsatlarla beraber müsriflik de verebilir. Şansınıza aşırı güvenmeyin derim.

Jüpiter kişiye fırsatlarla beraber müsriflik de verebilir.

20 Nisan’da 29 derece Koç burcunda Jüpiteryen bir Güneş tutulması meydana gelecek. Maddi fırsatlar sizinle! Bu dönem daha iyi maaşlı bir iş, iş yerinde yükseliş ve beraberinde gelen para artışı gündemde; her koşulda maddi fırsatlara hazır olun.

Haberin Devamı

Ancak bu tutulma 29 derecede olmasından ötürü önemli. 29, astrolojide sınır derecesidir, bir hikâyeyi bitirip yeni bir hikâyeye başlamak gibi bir etkisi vardır. Öte yandan eski durumu bitirmek zor gelir ve kişi arada kalabilir. Maddi anlamda sizi rahatlatacak koşullar meydana gelebilir ama eski bir koşulu veya davranış modelini bırakmanız gerekebilir. Bence bu tutulma zamanında ne kadar net olursanız o kadar kazanırsınız.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Balık Nisan 2023: Ne kadar net olursanız o kadar kazanırsınız

21 Nisan’la 15 Mayıs arası Merkür Boğa burcunda geri hareket edecek. Kullandığınız tüm iletişim gereçleriyle ilgili ciddi bir sınav verebilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişim sorunlarının çıkması da muhtemel. Yeni fikirleri hayata geçirmek için uygun bir dönem değil ancak yarım bıraktığınız bir eğitime dönebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!