Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Balık Kasım 2023: Biraz yalnız kalıp kafa dinleyin

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Balık Kasım 2023: Biraz yalnız kalıp kafa dinleyin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2022 11:18

13 Kasım’da 20 derece Akrep burcunda Mars ve Uranüs’ün etkin olacağı bir yeniay meydana gelecek.

Haberin Devamı

Bu yeniaya Balık burcundaki Neptün’den güzel bir destek var. Yurtdışı, eğitim, yolculuklar, hukuk, sınavlar ve ticari konular ana gündem maddeleriniz olabilir.

Yalnız Mars’la Jüpiter karşı karşıya olduğundan tahammülsüz, kavgacı ve fanatik yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla aynı fikirde olmamaktan dolayı gerginlikler oluşabilir. Seyahatlerde, eğitimlerde veya sınavlarda stresli durumlar yaşanabilir. Trafikte dikkatli olun ve hız yapmayın!

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Balık Kasım 2023: Biraz yalnız kalıp kafa dinleyin

Zihninizi organize etmek bu dönem pek olay olmayabilir ve hatta zihinsel yorgunluğunuz çok artabilir. Neptün’ün güzel desteğiyle oldukça yaratıcı olacağınız bir zaman dilimi bu... Dinlenmek, kendinizle ilgilenmek, biraz yalnız kalıp kafa dinlemek, birkaç günlük bir yerlere kaçmak ideal olur.

Haberin Devamı

Ailevi konularda sakin kalmalı ve kimseyle ağız dalaşına girmemelisiniz.

27 Kasım’da 4 derece İkizler burcunda Mars etkili bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün sert etkileşimi olacak. Ailevi konularda sakin kalmalı ve kimseyle ağız dalaşına girmemelisiniz.

Ev içinde aceleyle halledilmesi gereken konular olabilir. Taşınma sürecindeyseniz eşyalarınız taşınırken zarar görebilir. Kiracıysanız ev sahibiniz veya komşularınızla iyi geçinmeye bakın. Bu dönem evden onay almanız zor olabilir veya iktidar mücadelesi içine girebilirsiniz. Kişisel hedefleriniz için aşmanız gereken birtakım engeller ortaya çıkabilir. Veya aile bireylerinizin sağlığına ilişkin sorumluluklarınız artabilir.

BAKMADAN GEÇME!