Asmalı gezmesi

Derin Mermerci, hamilelik iddiasına elindeki kadeh ve sigarayla yanıt verdi.

Haberin Devamı

26 Eylül’de Cem Aydın’la evlenen Derin Mermerci, ay bebek beklediği haberleriyle gündeme gelmişti. Daha sonra Mermerci’nin üç aylık hamileyken bebeğini kaybettiği, ardından “boş gebelik” yaşadığı iddiaları ortaya atıldı. Muhabir arkadaşım Sayit Durmaz, Derin Mermerci ve Cem Aydın’ı önceki akşam Asmalımescit’teki Ece’de görüntüledi. Mermerci, hamilelikle ilgili sorulara “Hamile olsam alkol alır mıyım? Elimde sigara olur mu?” diye yanıt verdi.
“Ben de eskiden muhabirdim” diyen Cem Aydın, bir muhabirden fotoğraf makinesini istedi, ardından kendilerini görüntüleyen muhabirlerin fotoğraflarını çekti.

MODAYA BAHAR GELDİ
Arzu Sabancı, ünlü İtalyan markası Pinko’nun 2014 ilkbahar-yaz koleksiyonunu The Edition Hotel’de tanıttı. Gelirinin kültür mirasımızın gelecek nesillere aktarılmasını amaçlayan EPOS 7 Derneği’ne bağışlandığı defilede Zafer Kozanoğlu, katkılarından dolayı Sabancı’ya podyumda teşekkür etti.

Ustasından lezzetler

Haberin Devamı

Papermoon ve Cipriani gibi ünlü yeme, içme ve eğlence adreslerinin Türkiye’deki şubelerinde işletmecilik yapan Erol Usta, Suadiye Restaurant Park’taki La Mia Luce adlı mekâna ortak oldu. Uzun yıllar İtalya’da yaşayan ve ana dili gibi İtalyanca konuşan Usta, şimdi La Mia Luce’de İtalyan mutfağından lezzetler sunuyor. Mönüsündeki tüm yiyecekleri mevsime göre hazırlayan Erol Usta, makarna ve mozarellaları da kendi mutfağında üretiyor.

Doğa dostu koleksiyon
İsveç’in ünlü giyim markası H&M’in geri dönüştürülmüş malzemelerden tasarlanan “Conscious” ve “Conscious Exclusive” koleksiyonları, markanın Nişantaşı’ndaki showroom’unda tanıtıldı. Miranda Kerr, Penelope Cruz gibi ünlü yıldızların da tercih ettiği tasarımlar, beğeni topladı. H&M Türkiye İletişim Müdürü Pelin Atay Kuran’ın ev sahipliği yaptığı tanıtıma katılanlar, ellerinde doğa dostu mesajların yazılı olduğu dövizlerle poz verdi.

PODYUMDA DANS
Modacı Günsel Ülkü de ilkbahar-yaz koleksiyonunu Billionaire Club’da beğeniye sundu. İş ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin izlediği defile sonrası düzenlenen Fashion TV Party, mankenlerin podyumdaki danslarıyla renklendi.

Yazarın Tüm Yazıları