Aşkı için fuar geziyor

Mimar Hasan Mingü, bir yıldır Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk’in kız kardeşi Filiz Şahenk’le flört ediyor.

Önceleri aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, artık birlikte görüntülenmekten de kaçınmıyor. Kulağıma gelenlere göre, Mingü son zamanlarda Avrupa ve Amerika’da düzenlenen fuarları dolaşıp duruyormuş. Bu seyahatlerin temelinde de yine romantik bir sebep yatıyormuş. Mingü, Filiz Şahenk’in yatının dekorasyonunu yapacakmış ve işe girişmeden önce fuarları dolaşarak malzeme bakmak istemiş.

Yaz aşkı bitmedi

İzzet Antebi, sevgilisi Didem Sarı ile ilk kez geçtiğimiz aylarda Çeşme’de tatil yaparken objektiflere yansımıştı. İkiliye önceki akşam da Vogue’da rastladım. Baş başa yedikleri yemeğin ardından İzzet Bey’in yeni aldığı Mercedes otomobille mekandan ayrılan çiftin aşkı belli ki doludizgin devam ediyor.

Düğün yaklaşıyor

Selhan Aloğlu ile Hilal Kosif’e geçtiğimiz gece Vogue Restaurant’da rastladım. Yakın dostları Sinan Kosif ve Melda Kamhi’nin evlenmesinden sonra gözlerin üzerlerine çevrildiği ikilinin evlilik müjdesi vermesi sabırsızlıkla bekleniyor. Aile şirketinde çalışan Hilal Hanım ile babası Sedat Aloğlu’na ait Fen-İş Alimünyum yönetiminde bulunan Selhan Bey, görünüşe bakılırsa müjde bekleyenleri fazla da bekletmeyecek. Genç çiftin önümüzdeki aylarda evlilik hazırlıklarına başlayacağı kulağıma geldi.

Mücevher tasarımında Sezen Aksu imzası

Uzun zamandır sahne aksesuvarlarını ve ayakkabılarını kendisi hazırlayan Sezen Aksu, sonunda mücevher tasarımı işine de el attı. Geçtiğimiz günlerde bir mücevher firmasıyla görüşen sanatçı, işbirliği konusunda yetkililerle anlaşamadı ama tasarımlarını hayata geçirecek firma arayışını hálá sürdürüyor. Aksu’nun yakın çevresi, "Sezen Hanım tüm boş vakitlerini tasarım işine ayırıyor. Bize de ’Herkes koşulları elverdiğince bir şeyler üretmeli... Herkes kapısının önünü süpürmeli’ öğüdünü veriyor" diyor.

Mahkeme kararıyla evliliğe devam

16 yıllık evli ve üç çocuk sahibi Nuri-Feriha Sevil çifti ile iki çocuklu Berna-Ersin Tezol çiftinin yaşamları üç yıl öncesine kadar gayet huzurluydu. Ancak Berna Tezol ile Nuri Sevil’in yasak aşk yaşadığı söylentileri yayılınca, ortalık karışmıştı. Çocukluk arkadaşı ile eşinin adının aşk dedikodusuna karışması yüzünden boşanmanın eşiğine gelen Ersin Bey, sonradan geri adım atmış, hem o hem de Feriha Sevil boşanmaktan vazgeçmişti. Feriha Hanım kocasına, Ersin Tezol da karısına inanmayı seçmiş ve bu dedikoduların iki ailenin arasını bozmak isteyen şahıslar tarafından çıkarıldığını açıklamışlardı. Ancak İzmir’in köklü ailelerinden Nuri-Feriha Sevil çifti, tam sular duruldu sanılırken boşanmak için mahkemenin yolunu tuttu. Geçtiğimiz hafta da duruşmaları vardı. Hakim tarafları dinledi ve sürpriz bir karara vardı; "mahkeme tarafından boşanma sebepleri yerinde görülmediği" gerekçesiyle çiftin boşanma talepleri reddedildi.

Esra Gürsoy, kız kardeşi Berna Tezol’un yuvasının üzerindeki kara bulutların dağılmasına çok sevindiğini söyledi...

En pahalı oteli gezdi

Özdoğan Grubu’na ait Antalya-Belek’teki Calista Luxury Resort’u geçtiğimiz hafta Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ziyaret etti. Özdoğan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Binali Özdoğan, Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel Özdoğan, Calista Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özdoğan ve Calista Luxury Resort Genel Müdürü Ali Kızıldağ, Bakan Yıldırım’a oteli gezdirdiler. Yıldırım, bu tür kaliteli hizmetin ve otellerin Türkiye’nin standardını yükselttiğini belirtti.

Akrep burcuna özel bir gece

Bu gece Moon Restaurant’da "Siyah Gece Kokteyli" düzenleniyor. Akrep burcunda doğan özel konukların da katılacağı, Esra Zarakol’un barmaid’lik, Nadir Yelkenci’nin ise barmenlik yapacağı kokteyle katılanlar, farklı ve renkli bir gece yaşayacaklar. Restoran, Tarlabaşı Bulvarı No: 36/38 Taksim-İstanbul adresindeki Cartoon Otel’in roof’unda bulunuyor.

Vals zamanı

Swissotel, bir zarafet ve şıklık geleneği olan "Viyana Opera Balosu"na, 24 Kasım tarihinde 9’uncu kez ev sahipliği yapacak. Bu muhteşem geceye katılanlar, "Viyana Opera Balosu Orkestrası" tenor ve sopranolarını dinlerken, sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek vals gösterisi ile görsel bir şölenin canlı tanığı olacak. AÇEV yararına düzenlenecek geceye ünlü tenor Ferhat Göçer de misafir sanatçı olarak katılacak. Gece, saat 19:30’da Swissotel’in lobisinde düzenlenecek kokteyl ile başlayacak, ardından gala yemeği ile devam edecek. "Viyana Opera Balosu" için tüm konuklar saat 22:00’den itibaren Fuji Balo Salonu’nda bir araya gelecek. Balonun açılışı, 50 genç çift tarafından gerçekleştirilecek ünlü Polonez dansıyla yapılacak.
Yazarın Tüm Yazıları