Aşıkların Nişantaşı turu

Ayrılsak da Beraberiz dizisiyle tanınan, daha sonra oyunculuğu bırakıp kozmetik sektörüne geçiş yapan ve aromaterapik ürünlerden oluşan "Aisha" adlı markayı yaratan Ayşe Tolga, Fransız tekstilci sevgilisi Marcel’le Nişantaşı turunda görüntülendi. Bebek’teki dükkanını sevgilisinin desteğiyle açtığı konuşulan Tolga, sevgilisinin kendisine her konuda yardımcı olduğunu söylüyor.

Fazla ilgi mutlu etti

Ünlü dekorasyon, ev eşyası ve sofra aksesuvarı markalarını aynı çatı altında toplayan Luxuria, Nişantaşı’ndaki mağazasının kapılarını geçtiğimiz ay açmıştı. Sınırlı sayıda üretilmiş heykeller, porselen tabak ve kristal bardak takımları, sofra süslemeleri, özel som gümüş ve gümüş kaplama sofra aksesuvarları, bu mağazada satışa sunuldu. Luxuria’nın sahipleri Zeynep Madra ve kızı Gönül Hanım, beklediklerinden de fazla ilgi gördüklerini, bu yüzden çok mutlu olduklarını söylüyorlar.

Prag’a gittiler

Geçtiğimiz aylarda bir dizi estetik operasyon geçiren Rüksan Ürgüplü, yeni yılı karşılamak için eşi Mehmet Bey ve dostlarıyla birlikte Prag’a gitmişti. 2008’i çok daha genç bir simayla karşılayan Rüksan Hanım, yeni yıldan tek beklentisinin sağlık ve huzur olduğunu söylüyor.

Dostlar ortak oldu

Fulya’daki Polat Tower’da yeni bir kafe hizmete giriyor. Dostlukları yıllar öncesine dayanan Sermin Çapa ve Sedef Bozok ortaklığında kurulan Çıt Çıt Kafe, bugün saat 10.00’da açılıyor. Kafede, keyifli bir gün geçirmek isteyenlere amiral battı, isim şehir, sessiz film, tavla partileri oynama imkanı sağlanıyor. Çıt Çıt Kafe haftanın altı günü 01.00’e, pazar günleri ise saat 21.30’a kadar açık.

Eski formuna kavuştu

Banu Can, evlenmeden hamile kaldığı eşi Sabi Alfoso’dan bir kız çocuğu dünyaya getirmişti. Geçtiğimiz aylarda doğum yapan Banu Hanım, kısa sürede fazla kilolarından kurtulmayı başardı. Uyguladığı spor ve diyet sayesinde, hamileliğinde aldığı tüm kiloları veren Can’a geçtiğimiz gece bir davette rastladım. Son derece fit görünüyordu gerçekten...

Erkek torun mutluluğu

Ali-Nevbahar Koç, ikinci bebek heyecanı yaşıyor. Bir kızları olan çift, ikinci bebeğin ise erkek olacağını öğrendi. Nevbahar Hanım ile annesi Afet Karacan’a geçtiğimiz gün bir davette rastladım. Neredeyse davetteki herkes yanlarına gelip kendilerini kutladı. Bu yoğun ilginin özellikle Nevbahar Hanım’ı çok mutlu ettiği de kimsenin dikkatinden kaçmadı.

Müstakbel eltisiyle tanışmış

Falım ve First sakızlarını geçtiğimiz yıl 450 milyon dolara satan Intergum Grubu’nun veliahtı Philippe Amram’la aşk yaşayan Hande Ataizi, geçtiğimiz gün bir akşam yemeğinde sevgilisinin ağabeyi Leon Amram ve eşi Clara Hanım’la bir araya gelmiş. Duyduğuma göre yemek çok keyifli geçmiş.



Dakar serüvenleri başlıyor

Lizbon ile Dakar arasında 5-20 Ocak tarihleri arasında yapılacak 30. Dakar Rallisi’ne, motosiklet kategorisinde Kemal Merkit ve Kutlu Torunlar da katılıyor. Yarın Kanyon Alışveriş Merkezi önünden havaalanına, motosikletlerden oluşan bir konvoy eşliğinde gidecek olan Merkit ve Torunlar için önceki gün Kanyon’da bir parti verildi. Partide takımın ana sponsoru Jim Beam yetkilileri ve Kemal Merkit ile Kutlu Torunlar’ın ekibi hazır bulundu. Afrika çöllerinin kızgın sıcağında gerçekleşen ve dünyanın en zor rallisi kabul edilen Dakar Rallisi’ne, 50 ülkeden 570 takım, 205 otomobil, 245 motosiklet, 20 ATV ve 100 kamyon katılacak. 9.273 kilometrelik ralli Portekiz’de başlayıp, İspanya, Fas ve Moritanya’yı geçerek Senegal’de son bulacak.

Evde kutladılar

Mynet’in Yönetim Kurulu Başkanı ve İpragaz’ın sahibi Emre Kurttepeli, yeni yılı eşi Maide Hanım, çocukları Kerim ve Yasemin’le evde kutladı. Emre Bey, bayramda kısa bir tatil yaptıklarını, bu yüzden yılbaşı akşamında evde olmayı tercih ettiklerini söyledi.
Yazarın Tüm Yazıları