Artık panik yok

Cem Büyükhanlı, Bennu Gerede’den boşandıktan sonra hızlı çapkın kesildi.

Haberin Devamı

Hemen her gün farklı bir güzelle görüntülenen Büyükhanlı’nın stilist Merve Polat’la aşkı da kısa sürmüştü. Büyükhanlı, önceki gün Nişantaşı’nda başka bir güzelle görüntülendi. İlk zamanlar yanındaki kadınlarla aynı kareye girmemek için akla karayı seçen Büyükhanlı, artık objektiflere alıştı. Karşısında fotoğraflarını çeken gazetecileri gören Cem Büyükhanlı, kaçmak yerine bu kez rahat tavırlar sergiledi.

Sabancı’dan eğitime ödül

Gençlerin başarılarını teşvik etmek amacıyla Sabancı Vakfı tarafından verilen “Eğitim Ödülleri”, Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi’nden ilk üç dereceyle mezun olan öğrenciler, toplamda 50 Cumhuriyet Altını karşılığı Türk Lirası ile ödüllendirildi. Türkan Sabancı törende yaptığı konuşmada, gençlerin başarılı bir geleceğe sahip olabilmeleri için eğitime verilen desteğin her geçen gün önem kazandığını belirtti.

Haberin Devamı

Onlar da durdu

İş ve sanat dünyasından birçok isim, Gezi Parkı eylemlerinde olduğu gibi Duran Adam eylemlerine de destek veriyor. DB Junk adlı markasıyla adından söz ettiren tasarımcı Deniz Berdan, Duran Adam’ın simgesi olan sırt çantası eşliğinde verdiği pozu, Instagram’a yükledi.

Bezmen’in son kitabı

Kendime İtiraflarım ve Vahşi Aşk Öyküleri adlı kitapları yazan Halil Bezmen’in, “Prens Sabahaddin’in Saklı Hayat(lar)ı” adını verdiği 9’uncu kitabı okurlarla buluştu. Osmanlı siyasetçi ve fikir adamı Prens Sabahaddin’in anlatıldığı kitap, günümüz Türkiye’sinin sorunlarına dair çözüm yolları da sunuyor.

Sezonu açtı

Figen Erenel’in sahibi olduğu Çeşme Şifne’deki Aqua, yaz sezonunu açtı. Düzenlediği eğlenceli partilerle adından söz ettiren Cihan Şensözlü’nün ev sahipliği yaptığı açılışa, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Acemi tavlacı

Sinem Yıldırım ve sevgilisi Musa Aytun, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Bebek Kahve’de sevgilisiyle tavla oynarken objektife takılan Yıldırım, “Acemi tavlacı böyle olur, elimle saya saya oynuyorum” dedi.


AJANDA

Otomobil zarafet yarışması

Otomobil zarafet yarışması İstanbul Concours d’Elegance bugün ve yarın Küçüksu Kasrı’nda yapılacak. Işıklar Holding’in desteğiyle Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan yarışmada “Antik” ve “Klasik” gibi 6 kategoride toplam 60 otomobil, dış görünüm, iç tasarım, orijinallik ve tarihçesine göre puan alacak.

Yazarın Tüm Yazıları