Antalya’da deniz keyfi

Tansa-Can Ekşioğlu çifti, altı aylık oğulları Pars Ekşioğlu’yla birlikte Antalya’da sezonu açtı.

Geçtiğimiz hafta sonunu Antalya’daki Belek Gloria Golf Resort’da geçiren Ekşioğlu ailesinin mutluluğu Hello dergisinin objektifine işte böyle yansıdı. İlk gün golf yarışlarına katılan Can Ekşioğlu, ikinci günün ailesine ayırmıştı. Can Bey, oğlunun ilk deniz deneyimini dijital fotoğraf makinesiyle dakika dakika görüntüledi. /images/100/0x0/55ead8e4f018fbb8f89a86e9

Taşındılar

Antalya Belek’de ağustos ayında açılacak olan Adam&Eve otelinin halkla ilişkiler müdürü Sedef Baran İstanbul’daki ofisini yeni yerine taşıdı. Ofisini Levent’te yeni açılan Canyon Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin yanına taşıyan Sedef Baran, hem otelin hem de ofisinin işleriyle hayli yoğun günler geçiriyor. Baran, bu zor günlerde arkadaşı Banu Birkan’dan destek görüyor.

Ayakkabı markasını Türkiye’ye getiriyor

Vedat Mardin’in eşi Leyla Mardin, dünya jet-seti’nin tercih ettiği, kendisinin de kullandığı Nina marka ayakkabıların Türkiye temsilciliğini almış. Leyla Hanım, markanın ilk mağazasını İstanbul Nişantaşı’nda açmayı planlıyormuş.

Başkanın kızı

Beşiktaş’ın eski başkanı Serdar Bilgili’nin boşandığı eşi Ebru İpekçi ve bu evlilikten dünyaya gelen kızları Lal, geçtiğimiz hafta sonunu Antalya’da geçirdi. Prof. Dr. Kaya Çilingiroğlu anısına düzenlenen golf turnuvasının davetlileri arasında bulunan İpekçi, kızıyla tatilin keyfini çıkardı.

Rezidansa tablo

Dolmabahçe’deki The Ritz Carlton Oteli’nin rezidans bölümü, ünlülerin en çok tercih ettiği adreslerden biri oldu. Burada oturmak neredeyse bir ayrıcalık sayılıyor. Bu ayrıcalıklı kişilere geçen ay ünlü iç mimar Eren Yorulmazer de katılmıştı. Eren Bey’in aylığı 14 bin dolardan kiraladığı 700 metrekarelik daire, binanın en üst katındaki (Penthouse) 7 özel daireden biriydi. Eren Yorulmazer geçtiğimiz gün Teşvikiye’deki Çağla Cabaoğlu Sanat Galerisi’nden ressam Levent Morgök imzalı üç adet tablo satın alıp dairesinin dekorasyonuna renk kattı.

Yenilenmek için

Dr. Hasan Çubuk ve Dr. Cansen Yeni tarafından kurulan Hera Beauty Center, aralarında Nükhet Duru, Fahir Atakoğlu, Reyhan Karaca, Ahu Tuğbay, Dr. Serdar Eren ve Fatma Yaman gibi sanat, sosyete, sağlık ve iş dünyasından ünlü isimlerin katıldığı bir organizasyonla açıldı. Hera Beauty Center’ın açılış gününde Koko adlı bakım kreminin Türkiye’deki lansmanı da yapıldı.

Kısa sürdü/images/100/0x0/55ead8e4f018fbb8f89a86eb

Alinur Velidedeoğlu ve Enci Teker iki haftadır birlikteydi. Ünlü reklamcı ve Enci Hanım’ın arkadaşlıkları kısa sürdü. Üç gün önce biten ilişkinin ardından Velidedeoğlu gecelerde tek başına görünmeye başladı. Ünlü reklamcı, en son Sema Cıngıllıoğlu’nun kızı Begüm Erengül Cıngıllıoğlu’nun iki gün önce Sait Halimpaşa Yalısı’nda verdiği doğum günü davetinde de yine tek başınaydı.

Huggies Türkiye’de!

Kimberly-Clark üretim uzmanlığıyla geliştirilen bebek bezi markası Huggies, "Bebeğiniz için en iyisi" sloganıyla Türkiye pazarına girdi. 140 ülkede milyonlarca bebeğin mutluluk kaynağı Huggies, anne ve bebeklerinin en çok tercih ettiği bebek bezi olma iddiasını 133 yıllık Kimberly-Clark tecrübesiyle destekliyor. Huggies’in mutlu bebekler konsepti Walt Disney işbirliği ile de destekleniyor. Huggies, dış yüzey tasarımında kullanılan Winnie the Pooh çizgi film karakterleriyle de bebeklerin mutluluğuna mutluluk katmayı hedefliyor.

Futbolcuların da tercihi

izzet Çapa’nın Dolmabahçe’deki Lunapark’ın karşısına Banlieue-Sayfiye adıyla açtığı restoran-bar, kısa sürede sosyetenin tercih ettiği yerlerden oldu. Ali Sayar’ı da işletmenin başına getiren Çapa, dekorasyonu ve eğlence anlayışıyla yine trend bir mekana imza atmanın gururunu yaşıyor. Futbolcuların da tercih ettiği adreslerin başında gelen mekanın önceki akşamki konukları arasında Galatasaray’ın yabancıları Tomas ve Song da vardı.
Yazarın Tüm Yazıları