Bodrum'un mutluluğa açılan kapıları

Bodrum’u birçok tatil merkezinden farklı kılan bir özelliği var. O da her köşesinin farklı bir karaktere sahip olması ve her yaşa, her zevke uygun olanaklar sunması. Bodrum’daki tatilden mutlu dönmeniz bu nedenle büyük ölçüde beklentilerinize uygun bir noktada konaklamaktan geçiyor. Çok fazla alternatif arasında konaklayacağınız yeri daha kolay bulmanız için bu hafta size geniş beklentilere yanıt veren bir liste sunacağım. Eminim ki içlerinden biri gönlünüzü fethedecek.

Haberin Devamı

Zamansız bir aşk gibi Bodrum… Hiçbir şey eskisi gibi değil derken yeniden kalbinizi kazanan, dünüyle bugünüyle hep sevilen ve hiç vazgeçilemeyen bir aşk. Her semti ayrı bir karaktere sahip. Lüksün ve eğlencenin merkezi Türkbükü, çocuklu ailelerin tercihi Gündoğan, günbatımının adresi Yalıkavak, bohem Gümüşlük, buz gibi deniziyle Akyarlar, şarkılara konu olan Bitez... Gelin birlikte Bodrum’un büyüsünü yaşayabileceğimiz, birbirinden keyifli konaklama adreslerine bir göz atalım.

Boho Otel: Lobiden odalara kadar her yerde lebiderya manzarayla mest olacağınız bir adres. Büyüklükleri ve dekorasyonu birbirinden farklı 5 odasıyla mayıs-ekim arasında hizmet veriyor. Otel lezzetli kahvaltısı kadar, artizan mutfağından çıkan akşam menüsüyle de adından söz ettiriyor.Bodrumun mutluluğa açılan kapıları
Casa Nonna

Haberin Devamı

Casa Nonna: Kumbahçe’de Akdeniz mimarisinden esinlenerek yaratılan bir butik otel. Mavi Bayraklı denizi, özel plajı, SPA hizmetleri, lüks ve konforun birleştiği bir tasarımı var. Kendi tarlasında üretilenlerin kullandığı Akdeniz mutfağı ve deniz ürünleriyle de özel bir lezzet adresi. 

Divan Otel: Renkleri ve tasarımıyla tam bir Akdeniz sıcaklığı yaşatan, klasikleşen Bodrum adreslerinden biri. Otelin farklı büyüklüklere sahip 60 konforlu odası var. 17 dönümlük alana kurulu otelde SPA ve sauna da mevcut. 

Eskiceshme Otel: Eskiçeşme Mahallesi’nde hizmet veriyor. Ev konforunu yansıtmayı özellikle tercih eden bir otel. Farklı büyüklüklere ve tasarımlara sahip 38 odası var. Otel merkeze yürüme mesafesinde ama bulunduğu mahalle nedeniyle sakin bir noktada. 

Mu Suites: İki kız kardeşin hayallerini gerçekleştirdikleri bir adres olarak açılmış. Her biri titizlikle dekore edilmiş, 7’si süit toplam 10 odası var.

No:81: 49 odalı bir otel. Odalar bahçe manzaralı, deniz manzaralı ve farklı konseptlere sahip süitler olarak ayrılıyor. Otelin içinde kendine ait gece kulübü de var. 

Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa: Asarlık mevkisinin en sakin ve gizli noktasında konumlanan otel, bünyesindeki ‘Dharma Detoks Klinik’le öne çıkıyor. 84 odalı otel, panoramik deniz manzarasına sahip. Leziz deniz ürünleri restoranı Barbarossa ve Buddha-Bar Beach otelin sahil kısmında. 

Haberin Devamı

Ramada Resort by Wyndham: Modern ve sade dekorasyonu var ve merkeze yakın. Otel birçok noktadan Kos Adası’nı da içine alan muhteşem bir manzaraya sahip ama benim favorim sonsuzluk havuzunda serinlerken Bodrum’u izlemek. 

Amanruya: Göltürkbükü Demir mevkisinde 36 bağımsız taş villayla hizmet veriyor. Bu yaz için genişletilen Beach Club ve iskelesi, ‘Poolside Bar’ı ve taze hazırlanmış Japon esintili yemekler sunan Sushi by Amanruya otelin bu yıl fark yaratacak yenilikleri. 

Rixos Premium Bodrum: Yenilenmiş konseptiyle konuklarına çok çeşitli etkinlik ve aktivite imkânı sağlıyor. Uzakdoğu restoranı Umi Teppanyaki, deniz ürünleri restoranı Kalamata, İtalyan restoranı L’olivo ve yeni pastanesi Patisserie Art ile misafirlerine etkileyici gastronomik deneyimler yaşatıyor. 

Haberin Devamı

Mandarin Oriental: Cennet Koyu’nda panoramik bir deniz manzarasına karşı her biri kendine ait özel açık alanı ve birçoğu sonsuzluk havuzunu içinde barındıran, 59 oda, 35 daire, 25 süit ve 13 villa olmak üzere toplam 132 adet konaklama ünitesiyle hizmet veriyor.Bodrumun mutluluğa açılan kapıları
Susona Bodrum

Susona Bodrum: Torba’daki otelin tüm odaları panoramik deniz manzarasına sahip. Frankie Beach Club ve bohem tarzda Malva Restaurant lezzet konusunda iddialı. 

Club Med Bodrum: Kızılçam ve fıstık ağaçlarıyla çevrili, peyzajıyla oldukça etkileyici bir otel. Palmiye Spa ise Ege’nin sonsuz mavisi ve muhteşem yeşilinin buluştuğu bir mekânda, Uzakdoğu’dan Kuzey Avrupa’ya farklı kültürlerin geleneksel masajlarını sunuyor.

Haberin Devamı

Hapimag Sea Garden Resort: Bodrum’un halen doğallığını koruyan koylarından Yalıçiftlik’teki otel deniz için Mavi Bayraklı üç koy alternatifine sahip.Bodrumun mutluluğa açılan kapıları
Six Senses Family Beach

Six Senses Kaplankaya: Avrupa’nın en büyük SPA merkezlerinden birini bünyesinde bulunduran otelin birbirinden güzel üç farklı plajı var. Kendi organik bahçesinden ve çevredeki yerel üreticilerden gelen malzemelerle hazırlanan yemekleri ve bütünsel wellness yaklaşımıyla dikkat çekiyor. 

Khai Hotel: Ortakent Yahşi Yalısı’ndaki tesis 60 odayla misafirlerini ağırlıyor. Mavi Bayraklı plaj, odalara 50 metre uzaklıkta.Bodrumun mutluluğa açılan kapıları
METT Hotel

METT Hotel&Beach Resort: Condé Nast Traveller Middle East edisyonu Okur Ödülleri kapsamında, ‘2021’in En İyi Yeni Uluslararası Oteli’ de seçildi. Bodrum Marina’dan yalnızca birkaç dakika uzaklıkta ve büyüleyici bir manzaraya sahip. 

Haberin Devamı

The Marmara Bodrum: Merkeze hâkim konumu ve The Marmara kalitesiyle hizmet veriyor. Bodrum manzarasına hâkim konumdaki otel bu yıl Tuti Restaurant ve Pool Bar’da sunulan lezzetlerle gastronomi konusunda da oldukça iddialı.

Yazarın Tüm Yazıları