Antik şehir Laodikeia’da 2022 koleksiyonları

Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) projesi olan Denizli Fashion Week(DFW) bu yıl 5. sezonunda dijital olarak gerçekleşti. Usta moda tasarımcısı Özlem Süer kreatif direktörlüğünde toplamda 12 markanın yer aldığı ilkbahar/yaz 2022 koleksiyonları, birbirinden farklı moda filmleri ve başarılı çekimler ile moda severlerden tam not aldı.

Haberin Devamı

Antik şehir Laodikeia’da 2022 koleksiyonları
DFW, Özlem Süer kreatif direktörlüğünde geçen hafta Laodikeia Antik Şehri’nin büyüleyici atmosferinde, dev bir gala ile gerçekleşti. Ben de bu galaya davetli olarak katıldım, şehrin dokusu, Denizli halkının ilgisi görülmeye değerdi. Sevgili Burcu Esmersoy’un sunduğu, Metin Hara’nın koleksiyon hikâyelerinden ilham alarak yaptığı konuşma sonrası, markaların dijital sunumları tüm moda severlerin beğenisine sunuldu. Gala öncesi, Özlem Süer ev sahipliğinde özel konuklar ile gerçekleşen Long Table davetine; Burcu Esmersoy, Metin Hara, Damla Aslanalp, Akasya Asıltürkmen, Beliz Baran, Ümit Temurçin, Nazmiye Saral, Alexandra Ceylan ve DETGİS Başkanı Mukaddes Başkaya ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Haberin Devamı

Antik şehir Laodikeia’da 2022 koleksiyonları

DETGİS Başkanı Mukaddes Başkaya, bu özel projelerinde, koleksiyonlarla birlikte dijital sunumlar yapmanın verdiği avantajı; Denizli’nin tarihi, kültürel ve coğrafi zenginliklerini de ön plana çıkartarak çekimlerle çok yönlü fayda sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.

Antik şehir Laodikeia’da 2022 koleksiyonları


DFW marka danışmanlığını 5 yıldır üstlenen moda yazarı Ümit Temurçin, Türkiye’nin ikinci en büyük moda projesini hayata geçirmekten, sürdürülebilir bir moda ve tasarım platformu yaratmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. DFW’in bu yılki proje ekibinde Rönesans Fashion Management kurucusu Akif Örük koreografileri ve tüm organizasyonun yönetimini gerçekleştirdi. Fotoğraf ve video çekim ekiplerine ise Oktay Bingöl liderlik etti.

Antik şehir Laodikeia’da 2022 koleksiyonları

DIOR’UN YENİ ELÇİSİ ANYA TAYLOR-JOY

“The Witch” filmiyle ismini duyuran ve Netflix’in eleştirmenlerin övgüyle söz ettiği mini dizisi “Queen’s Gambit” ile tüm dünyada hatırı sayılır bir izleyici kitlesine ulaşan Anya Taylor-Joy, Dior’un marka elçisi oldu. Genç oyuncu, Maria Grazia Chiuri’nin kreatif direktör olduğu kadın koleksiyonlarının yeni elçisi ve Peter Philips’in kreatif ve görsel direktör olduğu kozmetik ürünlerinin yeni yüzü olarak seçildi. Anya Taylor-Joy, Dior tasarımları ve kreasyonlarını sergileyecek.

Yazarın Tüm Yazıları