Bu hafta manipülasyona dikkat et, tuzağa düşme!

16 Ocak Pazar Günü 14.50 civarlarında Güneş Plüton Oğlak burcunda kavuşuyor.Bu etkiyi her yıl ocak ayında hissedeceğiz, ta ki 2024 yılına kadar. Plüton kova burcuna geçene kadar. Kavuşumlar tıpkı bir lazer ışını gibi enerjiyi haritanızda belirli bir noktaya odaklar ve yoğunlaştırır. Bugün gerçekleşen bu etki 18 ocakta gerçekleşecek yengeç dolunayı ile daha yüzeye çıkacak. Bu yazıda bahsi geçen her şey 20 Ocak tarihine kadar oldukça geçerli olacak.

Haberin Devamı

Plüton, yeniden inşa etmek için yok eder ve dönüşümün gerçekleştiği yer orasıdır!

Güneş’in kimliği, egoyu, bireyselliği, gücü ve gururu yönettiğini anlamak önemlidir. Plüton’un görevi hayatımızın eski ve yıpranmış kısımlarını yıkmaktır. Eskiyi yeniden inşa etmek için yok ederken, başka bir şeyin küllerden doğmasına neden olur; tıpkı anka kuşunun küllerden doğması gibi. 

Plüton Oğlak burcundayken ise; bir durumun gerçeğini görmekle ve zincirleri kırmakla ilgilidir.

Bu süre zarfında aniden ortaya çıkmış gibi hissettiren ilişki sorunları yaşayabiliriz. Bu aynı zamanda bir ilişkide, kariyerde veya yaşam yolunda nasıl hissettiğimizin daha fazla farkına varabileceğimiz bir zamandır. 

Yalnızlık, depresyon ve kaygı gibi duygular gün yüzüne çıkabilir ve bu duygular hayatı gözden geçirmeniz için bir etmen oluşturabilir. Bu süreçte değişimle ilgili vereceğiniz kararların anlık ve kendiliğinden değil belirli bir süreçte oluştuğunu bilmeniz gerekmektedir. 

Haberin Devamı

Unutmayın; Ateş, yakabileceği her şeyi yakana dek yanar ancak o zaman söner…

Bugün bu etkiler olurken anı zamanda Ay, Yengeç burcunda ilerliyor. İş hayatınızı ya da ekonomik durumunuzu oldukça fazla önemsiyor olabilirsiniz. Bu dünya gelip geçici...

Kendine ve huzuruna odaklan. Mutlu olduğunuz hayatı inşa etmekten vazgeçmeyin. Ailen ya da çevrendeki insanlar seni engelliyor ya da baskılıyor gibi hissedebilirsiniz. Herhangi bir sebepten ötürü sanki özgürlüğün test ediliyor ve yayman gereken ışığı yayamıyorsun. 

Olaylara bakış açını değiştirmen gerekmektedir. Dönüşüm her şeyden önce böyle başlayacaktır. İnsanların birçoğu hayran olacakları karşılarında boyun eğecekleri onlara hükmedecek ve hatta bazen kötü davranacak otoritelere ihtiyaç duyarlar. Bu güç zehirlenmesine dikkat et. Ne onlardan biri ol ne de bu tarz olaylara tahammül et. Karanlıkta yürürken ıslık çalmanız korkunuzu yenmenize yardım ediyor gibi gelsede bu durum önünüzü görmenize yardımcı olmayacaktır. Kendinizi kandırmaktan ne kadar kısa zamanda vazgeçerseniz o kadar hızlı ilerlersiniz. 

Haberin Devamı

Günün Motivasyon Sözü: “Başarısızlık başarının anahtarıdır; her hata bize bir şeyler öğretir.” Morihei Ueshiba 

Koç: Bugün kariyeriniz ile ilgili yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Yaptığınız her şeyin mutlaka alt tabanında bugün, güven söz konusu olacaktır. Artık herhangi bir manipülasyona ya da baskıya tahammülünüz kalmadı. Otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde mesafe içine girebilirsiniz. 

Boğa: Finansal konuları düşünürken bir noktada yön değişikliği yapma kararı alabilirsiniz. Derin bir düşünce ile enerjinizi istediğiniz hedefe odakladığınızda buradan sonuç alabilme günündesiniz. 

İkizler: Bugün isteklerinizi ve enerjinizi çevrenize yansıtmayı tercih ederseniz burada size güzel geri dönüşler söz konusu olabilir. Sürpriz karşılaşmalar gününüzü harekete geçirebilirsiniz.  

Haberin Devamı

Yengeç: Sert çıkışlardan uzak kalmalısınız. Sizin için duygusal tatmin bugün çok önemli olabilir ama sert çıkışlar yaparsanız bazı hayal kırıklıklarıyla içerisinde olabilirsiniz. Bu durumda sizi umutsuzlaştırmasın. 

Aslan: Yeni ve eğlenceli bir gün içerisine olabilirsiniz. Biraz daha olaylar karşısında ani tepkilerinizi olumlu olarak ilerletmelisiniz. Bugün girdiğiniz bazı ortamlarda daha fazla fark ediliyor olabilirsiniz bunu bir avantaj şekline dönüştürmenizi tavsiye edebiliriz. 

Başak: Finansal konularda önemli kazanımlar elde edebilirsiniz. Duygusal hatalar yapmamaya özen gösterin. Belki çevrenize karşı biraz olsun eleştirici konuşmalar yapmak sizi yorabilir. Gerekçelerinizi doğru sunmalısınız. 

Haberin Devamı

Terazi: Çevrenizde hassas bazı dengeleri kurmakta olduğunuz bir gün olabilir. Mümkün oldukça çalışkanlığınızı ve becerilerinizi ortaya sunmanız gerekmektedir. Verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda lütfen bugün daha hassas davranın. 

Akrep: Geçmişte yapmış olduğunuz önemli bir konunun ya da geciken bir bilginin bugün sonucunu alabilirsiniz. Bazı şeyleri bugün daha fazla detaylandırmak için sorular sormak doğru olacaktır. 

Yay: Bugün ilişkilerinizi gözden geçirmek isterken eski defterleri açabilirsiniz. Bunu yapmak yerine daha fazla geleceğe odaklı bir gayret içinde olmalısınız. Bireysel ilişkiler içerisinde odaklanmaktansa toplumsal yardımlar içinde olmak bugün sizi daha pozitif biri yapabilir.  

Haberin Devamı

Oğlak: Bugün duygusal ilişkilerinizde hassas olabilirsiniz. Fikirlerinizi benimsemek benimseyen ve size destek veren kişilerle yaşantınızda hissetmek isteyebilirsiniz. Partnerinizle ya da ortaklık ilişkilerinizde bugün biraz daha fazla zaman ayırmalı ve düşüncelerini değerlendirmelisiniz. 

Kova: Aşk ve ilişkilerinizde biraz daha romantik davranmanız gereken ya da daha şefkatli olmanız gereken bir gün geneli olabilir ya da partneriniz size böyle davranıyor gibi gelebilir. Mümkünse biraz daha bugün bu tür duyguları dengeli kullanmaya çalışın.

Balık: Arkadaşlarınızla gelişebilecek herhangi bir problem ya da gerilime karşı biraz daha dikkatli olmalısınız. Sorumluluklarınızı gerçek anlamda üzerinizde hissetmeniz gereken bir gün içerisindesiniz. Mümkün oldukça bunu daha iyi bir şekilde ortaya koyun.

Yazarın Tüm Yazıları