Ay tutulmasına geri sayım başladı!

Günaydın gökyüzü savaşçıları;

Haberin Devamı

Ne demiş astromatik hanım; Düşmek bir kaza, yerde kalmak bir seçimdir. 

Ay tutulmasına doğru yaklaşıyoruz. 

19 Kasım sabah saatlerinde başlayıp öğlen zirveyi görüp 15:00 civarlarında tamamlanacak ve sonra 17:00 civarında ay ikizler burcuna geçiş yapacak. 

Elbet o gün bir şeyler olmayacak ama o gün içinizde bazı şeylerin yer değiştirdiğini hissedeceksiniz. Ruh o kadar önemli bir değerdir ki… Bu tutulmalar sadece ruhumuzu, aklımızı bize resmeder.

Ruhunuz ya da aklınızı ispat etmek ne zordur dimi? Bedeninizin olduğunu hemen ispat edebiliriz. Oradasınız işte el, kol ve bacak orada duruyor.

Beden var ama ruh nerde? 

Ruhu, kalbi aynı titreşimde olan insanlar birbirini çekiyor. Olmayanların birbirinden haberi yok. Siz bu yazıyı okuyorsunuz. Benim verdiğim titreşimi alıyorsunuz. Sonra alıp bu yazıyı başka birine atıyorsunuz belkide umurunda olmuyor. Bu kim ki diyor? Ya da şansı varsa onuda bu frekansa çekiyorsunuz. Sizce bizler her akşam Radyo D’de 20:00’ de toplanmaktan neden mutluyuz. İyi ruhlar yalnız olmadığını gördüklerinde daha fazla direnirler. Biz yalnız değiliz duygusu öyle anlamlıdır ki.. 

Haberin Devamı

2021 Senesi bitiyor ve yıl boyunca bizi en çok zorlayan Satürn-Uranüs karesinin gücünü daha fazla hissettiğimiz günlerdeyiz. 

Satürn bizden her gün kalkmamızı, çok çalışmamızı, yaptığımız şey konusunda alçakgönüllü olmamızı ve basit yaşamamızı istiyor. Sonra erken yatmamızı istiyor ki yarın erken kalkıp sıkı çalışalım, alçakgönüllü olalım, basit yaşayalım, doğru olanı yapalım… 

Her gün, Satürn'ün yapmamızı istediği şey bu.

 Bu modeli takip edersek, muhtemelen beladan, kötülüklerden uzak duracağız. Peki insanın hayatında sürekli bunu yapması mümkün müdür? 

Uranüs ise bunları yapmaktan bizleri bunalttı. Diyor ki yeter artık sürekli aynı şeyleri yapıyorsun ve sonuç değişmiyor.

Dünyaya neden gelmiş olabilirsin?

Sonuç olarak; 

Her şeye rağmen doğru durmayı başaranları Satürn ödüllendiriyor. Satürn'ün etkisi, bizi istikrara kavuşturmak, iyi çalışma alışkanlıkları geliştirmemizi sağlamak, günlük ruhsal uygulamalar oluşturmamıza yardımcı olmak, zorluklardan kaçınmayı öğretmek için mükemmeldir. 

Haberin Devamı

Ancak yenilik veya yaratıcılık için yararlı bir etki değildir. 2021 senesi Satürn/Uranüs karesinin etkisiyle birlikte bizleri üretme konusunda oldukça zorladı. Bir şeyleri sürekli oldurmaya çalıştık. Satürn gibi olanlar, Uranüs'ün ani getirdiklerine kafa tuttu. Bu durum bizlere vazgeçmeyi gösterdi. 

2022 senesi sahneye çıkma senesidir. 

Projeleriniz ya da yeni yaptığınız duyurmanız gereken işleri 22 Ocak 2022 tarihinden sonra almayı deneyebilirsiniz. Bu gerçek anlamda bir dönüm noktası niteliğindedir. Bu hafta yaşanacak ay tutulması önümüzdeki iki seneyi belirleyecektir. 

19 Kasım Ay tutulması der ki; Geri dönüşüm kutuna hoş geldin. 

Yaşamın film şeridi gibi gözlerinin önünden ışık süzmesi gibi geçerken, biriktirdiklerinin yok olma zamanı geldi. Kötülük, kötülük yapana mal olmazken, sen kendin için mücadele ettin. Onurun ve haysiyetin ayaklar altına alınırken her zaman gerçeklerin yansıyacağı o mutlak günün umudunu taşıdın. Evet o gün geldi. Siyahlar içerisinde kaybolanlar beyazlığın muhteşem parıltısından kaçamayacaklar. Duygularını ifade edemiyorsun.

Haberin Devamı

Öyle büyük bir yorgun savaşçısın ki bu yorgunluğun zorlu yolları aşmana engel… 

Güçlü iraden ile sorumluluğu üzerine alırken yaradılışından elde ettiğin kaynak ile şuurunu her zaman yükselteceksin. Kazandığın itibar temiz ruhunun sana hediyesi olacaktır. 

Sonsuzluk başlangıç ve bitiş, korunduğun bu dünyada bilgelik ile yol aldığın müddetçe hazinen her zaman yeniden başlangıç olacaktır… 

Geceyi hiç kullanmayı bilmeyiz hep gündüzü kullanmayı öğrenmişizdir. Gece erken yatarsan günü hep iyi geçirirsin ve verimli olursun derler... Dünyayı anladığımızı sandığımız kısmıyla kontrollü bir zindanımız olsun istiyoruz. Aslında bu durum bizi daraltmaktan başka bir şey yapmış değil. Anlamadığımız ya da yanlış olduğunu düşündüğümüz kısmı da yaşamın elimiz, kolumuz, gözümüz gibi bir parçamız olduğunu kabul etmemiz. Ancak böyle olduğunda onu değiştirme şansımız oluyor. Bu yapacağınız en iyi estetik değişim gibi düşünebilirsiniz. Yaşamınıza karşı olduğunuzda ise sadece işleri daha kötüleştiriyorsunuz. Bu durum ise kimsenin işine yaramıyor. 

Haberin Devamı

Artık çöp karıştırmak istemiyorsunuz! 

Belkide hayatınızda ilk kez artık kendinizi kimseye anlatmak ya da kimseye ağız eğmek istemiyorsunuz. Bu neyin, kimin yorgunluğu bilinmez ama konfor alanlarınızı terkedin. Çöpleri bir kenara bırakın ve ellerinizi yıkayın… Değişim dediğiniz şey zaten bir anda olur ve o siz beklediğinizde olmaz. Ay ve güneş tutulmaları hayatımızı düzene koyar. İşlerimizi hızlandırır. Yeni fikirleri olan, yeni bir şey söylemek için en ufak kapasiteye sahip insanların sayısı son derece azdır, hatta olağanüstü bir şekilde azdır. Yeniliklere açık olun. Düzelmeyenleri düzeltmekle uğraşmayın. Belki yeni bir yola götürür ama o yol en hayırlı olandır. 

Haberin Devamı

Tüm hikayeler böyle başlamaz mı?

Ne demiş Tolstoy;

"Tüm muhteşem hikâyeler iki şekilde başlar:

Ya bir insan bir yolculuğa çıkar, ya da şehre bir yabancı gelir." 

Belki kızla erkek çarpışır ve kitaplar yere düşer .)

Zamanını bekleyin… 

Mutlu günler dilerim…

Yazarın Tüm Yazıları