Ay tutulması bitti. Peki şimdi ne olacak?

Günaydın yıldız savaşçıları;

Haberin Devamı

Yaşanılan son ay tutulması ile yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Hayatınızda değişmesi gereken şeylerin köklü değişimlerine şahitlik ederken bir yanda da kabul etmesi çok zor oluyor. 

2022 yılı, ABD için çok farklı bir yıl olacak. Akrep güney düğüm, Hades'in ağzı gibi bir Pandora kutusunu açacak ve tüm kötü suçlar gün ışığına çıkacak. En şok edici açıklamaları göreceğiz. Akrep çok karanlık bir kara delik olabilir. Kötü bir koku her yeri sarar ve sen kaçmak için çabalarsın. 

Akrep Güney düğüm ekseni; 19 Kasım boğa ay tutulması ve akrep yeniayı ile 2022 senesinin fragmanı zaten göstermeye başladı. Tüm dünyada, özellikle de en savunmasız kişilerin başında dizginsiz bir güce sahip olanlarla ilgili sırlar ve karanlık meseleler gün ışığına çıkmaya başladı. Pandora belgeleri, Facebook ve diğer sosyal medya devlerinin yaşadıkları aksilikler ve arka planda yapılan haksızlıklar ortaya çıkmak için yola çıkmış durumdadır.  

Haberin Devamı

Facebook ve Instagram kesintisinden sonra haber akışlarında bazı ölülerin hesaplarının açıldığını fark ettik diye açıklamalar yapıldı. Daha önce engellenen veya esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan insanlar yeniden ortaya çıktı. Kendimden bir örnek vermem gerektiğinde İnstagram’da bir sabah uyandığımda takipçi sayım 945K görünüyordu. Hala ekran görüntüsü bulunmaktadır. Sonra ertesi gün tekrar eski haline geldi 745K döndü. Yurtdışında herkeste 945K görünüyordu ve 745K sadece Türkiye’de görünüyordu. Instagrama e-posta attım. Bu itibarsızlık taşıyor benim için dedim. Açıklama gelmedi ama 1-2 saat içinde hemen düzeldi. 

Buralarda değişen ve şaşırtıcı olaylar yaşayacağımızın izlerini sürmeye başladım. Dünyanın sarsıcı olaylar içine çekilmesi elbet ki bizlerde nasıl bir durum yaratacaktı? 

Gerçekten büyük değişimlere gidiyoruz. Bunun içinde kendine yer bulmalısın. 

Genel olarak, en iyi saklanan korkularınızı ve duygusal güvensizliklerinizi ortaya çıkaran bir kriz meydana gelmeden insan kendini değiştirmiyor. Tehlike ve savunmasızlık duygusu, insanlarda daha fazla şüphe, kıskançlık veya karşılıklı bağımlı ilişkilere sahip olmanıza neden oluyor.  

Haberin Devamı

Korktuğunuzda veya bir tehditle karşı karşıya kaldığımızda, korunmaya, ilgilenilmeye ihtiyaç duyuyoruz ve çoğu zaman yanlış insanlara veya her derde deva bir çözüme güvenmek için değişmekten ödümüz kopuyor.  

Bu durum bazen ihanete bazen aldatmaya neden oluyor. Sonra kendimize soruyoruz. Ben böyle biri değildim. Neden yaptım? 

2022 yılında güney düğüm akrep derslerinden birinin bu olduğunu söyleyebilirim. Sonunda, bu Akrep Güney Düğümü ile transit geçişte düşmanlarınızın kim veya ne olduğunun farkına varırsınız. Ama eğer astroloji ile ilgiliyseniz uyanış daha erken olur ve bunları fark edersiniz. 

Güney düğüm akrep burcundayken dünya liderleri çok fazla bağımsızlıklarını kaybedebilir. Bunun yarattığı yankılar ciddi sonuçlar doğurabilir. 

Haberin Devamı

Güney düğüm akrep burcundayken bağımsızlığınızı kaybetmenin ve değerlerinizden ödün vermenin ciddi sonuçlarının bedelini başkalarına ödetmek istersiniz. Sadakatinize veya gösterdiğiniz vefanın bedelini sormak isteyeceksiniz. 

2022-2023 yılının hissettirdikleri ne olabilir? 

Önümüzdeki bir buçuk yıl için değer sisteminizi gözden geçirecek ve bu süreçte güçlenmiş hissedeceksiniz. Bunu hissetmek için öncelikle ilerleyen süreçte nasıl bir bilinç taşıyacağınız hakkında fikirleriniz olması gerekmektedir. 

Kaynaklarınızı bir başkasının paylaşımları üzerinden elde edip etmediğinizi fark edeceksiniz ve bu şekilde nasıl daha savunmasız hale geldiğinizi iyi anlayacaksınız. Kendi enerjinizin, hatta cinsellikle ilgili düşüncelerinizi değiştirecek veya bununla ilgili derin nedenlerinizi bulup zayıflık ya da gücünüzü öğreneceksiniz.  

Haberin Devamı

Eviniz, arabanız veya paranızı kazanmak, elde tutmak ve korumak için daha sağlam bir finansal strateji geliştireceksiniz. Kendinizi sağlamayı, özerk olmayı ve kendinize gerekli maddi ve duygusal güvenliği sağlamayı öğreneceksiniz. Kendi enerji kaynaklarınızı yönetmek özgürleştirici olacaktır. Artık hayatınızın kendi ellerinizde olduğunu fark etmek size büyük bir memnuniyet verecektir. O zaman hayatın basit zevklerinin tadını kolayca çıkarabileceksiniz. 

Pandemi sonrası neler olacak? 

Yüzyılın pandemisinden sonra küresel anlamda devletler tahminlerin üstünde bütçeler harcadı. Sadece sağlık sistemleri değil tüm ülkeler finansal krizlerle uğraşmak zorunda kaldı. Hükümetler harcamaları olağan üstü bir şekilde yapmak zorunda kaldı ve asla buna hazır değillerdi. 

Haberin Devamı

İşsiz kalanlara yapılan yardım kadar, insanlar kendilerini çeşitli tehlikelerden kurtarmak için bağlı oldukları devletlere güvenmek için büyük tepkiler verdiler. İçi boş olan sistemler ortaya çıktı,içi dolu olanlar kendilerini gösterdi.  

2022-23 seneleri boyunca Akrep Güney Düğüm ve beraberindeki tutulmalar, aşırılığın tehlikeli uçlara ulaştığını ortaya çıkaracak. Hükümetler hesapları dengelemeye çalışırken mücadele edecek ve sonuçları sert olacak. 2021 yılında gördüğümüzden daha sert veya yaygın bir dünya enflasyonu yaşayacağız. Aslında, tüm ekonomik ve finansal sistem, imkânsız borçların ağırlığı altında kelimenin tam anlamıyla zorlandığını fark etmeye başlıyor. Bildiğimiz şirketler artık mevcut sistemlerini yönetmekte zorluk çektiklerini açıklayacak. 

Bunlar olurken Boğa Kuzey düğüm yeni ve farklı para sistemleri getirecektir.

Farklı kazanımlar, dijital para ile ilgili gelişmelerin hayat düzenin bir parçası haline gelmesinin küçük adımları ya da dolar ile ilgili farklı yapılandırmalar söz konusu olabilir. Petrol krizlerinin artması sebebiyle belki de elektrikli araçların kullanımının yaygınlaşması bazı yeni zorunluluklar ya da yeni parasal kazanım alanları getirebilir. 

Uranüs, yaklaşık dört yıl daha Boğa burcunda kalacağından, benzer koşullara yol açabilecek kuraklığın daha da artacağına şaşırmamak gerekiyor. Gelecek sene Neptün ve Jüpiter balık burcunda kavuşması suyun hayatımızdaki önemini dile getirecek. Enerji eksikliği ve diğer faktörlerin yanı sıra daha pahalı bir petrol, ulaşım sorunlarına veya dolayısıyla dağıtım sorunlarına yol açabilir. 

Akrep Güney Düğümün hükümdarı Plüton oğlak burcunda olması sebebiyle tüm yapılarını yıktığından ve dünyanın zenginliklerinden sorumlu olduğundan, enerji kaynakları da dahil olmak üzere kaynakların ve malların paylaşım şeklini değiştireceğine işaret ediyor. Bunu zaten 2008 yılında ilk Plüton oğlak burcuna girdiğinde sinyallerini vermişti. 2024 Yılında Plüton KOVA burcuna geçmeden dünyanın bu güçlü değişimine şahitlik edeceğiz. Gittikçe daha fazla insan, dağıtım zincirine güvenmek yerine kendi hayatta kalmalarını sağlamak için bir şekilde sahalara çalışmaya geri dönmeyi seçebilir. Üretmenin değeri ve sıfırdan başlamanın önemini hissedeceğiz. Ölmeden önce ölmek gibi düşünebilirsiniz. 

Hayatta ne olursa olsun veya ne yaşanırsa yaşansın. Hepimiz için bunlar sadece imtihandır. Biz bunlarla daha fazla okuyarak, daha fazla araştırarak ve birbirimize daha fazla sahip çıkarak aşabiliriz. Her an her şey olabilir ve bir anda her şey değişebilir. Bunlar içinde hazır olmak ve süreci yönetmek gerçek bir yıldız savaşçısının görevidir. Sıradaki kahvemi 2022 yılının güzelliklerine ve umudumuza içiyorum… 

Mutlu pazarlar dilerim…

Bugün 15:00-17:00 arasında Radyo D Astromatik cevaplıyor programına bekliyorum. (Bugünlük sadece 15:00’da başlayacak. Normal saatimiz 14:00’dır)

Yazarın Tüm Yazıları