Mektuplar

RUMUZ: GERİ GİDEN GEZEGENGezegenlerin geri gitmesinin ne demek olduğunu açıklamak oldukça uzun bir konu.

Özellikle astrolojik açıdan geri giden gezegenlerin her birinin yorumu bu köşede bir yazı konusu hatta bir dizi olur. Doğum haritasında üçten fazla gezegen geri gidiyorsa o harita sahibinin geri giden gezegenlerin sembolize ettiği konularla ilgili bilgilerle donanmış olarak dünyaya geldiği söylenebilir. Bu kişinin zorlayıcı olayları hangi alanlarda ve nasıl yaşayacağını belirlemek için yıldız haritasında hangi gezegenlerin geri gittiğine ve onların konumuna bakmak gerekir.

RUMUZ: EVLİLİK - BURSA

Sizin yükselen burcunuz Yengeç. Kendinizi ortaya koymak için güvenmeye ihtiyacınız var. Son derece duyarlı, hassas ve öngörüsü kuvvetli birisiniz. Sevdiğiniz kişiyle bu yılın sonlarına doğru evlenebilirsiniz. Ancak evlilik tarihini eylül ayından sonra gerçekleştirmenizi tavsiye ederim. Haziran ayında eski konular ve geçmiş olaylar gündeme gelebilir. Karar vermek için uygun zaman değil.

RUMUZ: ÇİĞDEM MERSİN

Sevdiğinizle aranızda uyum var. Onunla ilgili endişeleriniz artmış olmalı. Fakat bu durum sizin hayal gücünüzün oyunundan başka bir şey değil. Dikkatinizi kendinize yöneltin ve isteklerinizi gerçekleştirmek için çalışın. Sevdiğinize endişelerinizi yansıtmayın.
Yazarın Tüm Yazıları