E-OKUL ÇÖKTÜ MÜ, neden açılmıyor, girilmiyor? MEB e-Okul VBS girişi nasıl yapılır? e-Okul erişim sorunu

1dk okuma

"e-Okul çöktü mü, neden girilmiyor? sorusu, erişim sorunuyla gündemde yer alıyor. Birinci dönem tatili öncesinde sınav notları ve devamsızlık durumuyla ilgili detaylara e-Okul VBS (Veli Bilgilendirme Sistemi) ekranı üzerinden ulaşılabiliyor. MEB tarafından hizmet veren e-Okul sayfasında zaman zaman yoğunluktan dolayı sorunlar meydana gelebiliyor. Peki e-Okul çöktü mü, neden açılmıyor, girilmiyor? MEB e-Okul VBS girişi nasıl yapılır? İşte detaylar...

Haberin Devamı

e-Okul çöktü mü sorusu, yarı yıl tatili öncesinde sisteme girişte yaşanan yoğunluktan dolayı gündemde yer alıyor. e-Okul öğrenci ve öğretmen giriş ekranı aracılığıyla yazılı tarihleri, not bilgisi, devamsızlık bilgisi de ara tatil öncesi veliler tarafından kontrol edilebiliyor. Peki e-Okul çöktü mü?

E OKUL ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR?

E Okul, zaman zaman sınav sonucu ve devamsızlık durumu gibi süreçlerin öğrenciler tarafından yoğunluk oluşturması dolayısıyla erişim sorununa neden olabilmektedir.

E OKUL ÖĞRENCİ VE VELİ GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

Öğrenciler hakkında bütün bilgilerin yer aldığı e-Okul, eğitim alanında büyük şeffaflık sağlarken bilgilerin erişim kolaylığı açısından da işleri oldukça kolaylaştıran bir yöntem haline geldi.

Öğrencilerin sistem bilgilerine T.C kimlik no ve okul numaraları kolayca erişim sağlanabiliyor.

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne başarılı bir giriş yaptıktan sonra sol menüde yer alan "Not Bilgisi" seçeneğine tıklayın.

Haberin Devamı

Bu seçeneğe tıkladıktan sonra açılan pencerede öğrencinin not bilgilerine erişim sağlayabilirsiniz.