Ayrıntılar önem kazanıyor

Hayallerin gerçek olacağı bir gün. Yüksek idealler ve korkuların uyandırdığı yaratıcı fikirler son derece dikkat çekici ve etkileyici olacak.

Kazanç ve kayıpların birlikte yaşandığını işaret eden gökyüzünün konumu aşama yapmak için ilginç fırsatların ortaya çıkacağını gösteriyor. Geleceğe yönelik atılımda bulunmak ve istekleri ortaya koymak için uygun bir gün. Ayrıntıların önem kazanması fikir ayrılıklarına neden olabilir fakat alınan kararlar hızla uygulanabilir.

Mektuplar

n RUMUZ: DOLUNAY-BURSA

Doğum bilgileriniz doğruysa yükselen burcunuz Terazi. Ay, Balık burcundayken doğmuşsunuz. Doğum haritanızda gezegenler uyumlu bir dağılım içinde bulunuyor bu da sizin çok yönlü biri olduğunuzu gösteriyor. Merkür’ün konumu zihinsel faaliyetinizin yüksek olduğunu, son derece zeki biri olduğunuzu işaret ediyor. Ancak çocukluk döneminin baskılı geçtiğini işaret eden etkiler var ve yetişkin olduktan sonra da kendi üzerinde baskı yaratan biri olduğunuz görünüyor.

Zorlayıcı etkiler olmakla birlikte evlilik anlayışı yüksek birisiniz. Bazı sert tecrübeler yaşamış olabilirsiniz. Ancak bu tecrübeler sizin sağlam ve kararlı bir yapı geliştirmenizi sağlıyor. Her tecrübeden yeni dersler almış olarak ve yükselmiş olarak çıkacağınızı söyleyebilirim. Metanet ve direnciniz yüksek. Ancak son derece duygusal biri olduğunuzu da belirtmem gerekiyor. Fakat duygularınızı disipline edebilme özelliğine de sahipsiniz. Böylece olaylara hakim olabilirsiniz.

Eşinizin doğum saati tam olarak belli olmadığı için yükselen burcunu belirlemek pek mümkün olamadı. Fakat sizin doğum haritanıza göre onun yükseleninin İkizler olması gerek.

Sizin haritanızda erkeği sembolize eden Mars, İkizler burcunda ve muhtemelen eşinizin yükselen burcunun üzerinde duruyor. Tek uyumluluğunuzun da bu olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca eşinizin de iyi bir evlilik anlayışı var. Sevgi potansiyeli yüksek biri.

Siz şu sıralarda hayal kırıklığı denilebilecek türden duygular içinde bulunabilirsiniz. Duygularınız değişiyor. Daha özgür ve farklı beğeniler geliştirmeniz mümkün. Bu ay atılımda bulunmak için güçlü arzular duyacaksınız. Ve gergin olacaksınız. Büyük beklentiler içinde bulunmazsanız, isteklerinizi gerçekleştireceğiniz fırsatlar karşınıza çıkacak.



n RUMUZ: ASLAN ASLAN

İki Aslan’ın uyumluluğu yüksek olur. Ancak doğum haritalarını incelemek gerekiyor. Doğum bilgilerinizi vermediğiniz için ayrıntılardan söz edemeyeceğim. Sadece Aslanlar arasındaki uyumluluk hakkında genel bilgiler aktarabilirim. İki Aslan tıpkı doğada olduğu gibi son derece uyumlu bir ilişki içinde bulunabilir. Dişi Aslan ile erkek Aslan farklı özellikler sergileseler de her ikisi de kendini göstermekten, yönetmekten ve gösterişli olandan hoşlanırlar. Erkek Aslan’ın yönetimini kabul ettiğini gösteren bir dişi Aslan arasında çarpıcı bir aşk yaşanabilir.
Yazarın Tüm Yazıları