Aliye Hanım’ın yeşil saçlı arkadaşı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, önceki akşam Lütfü Kırdar Konser Salonu’nda yapılan Fazıl Say konseriyle 20. yılını kutladı.

Ünlü piyanisti izlemeye gelenler arasında Aliye Simavi de vardı. Aliye Hanım’a yeşil saçlı bir arkadaşı eşlik ediyordu. Simavi ve yeşil saçlı erkek arkadaşı konseri en ön sıradan izlediler.

Yarış başlıyor

Dünya Motonautique Federasyonu (U.I.M) tarafından, dünya şampiyonası olarak ilan edilen Türkiye Offshore 225 şampiyonası, 16-17 Mayıs tarihleri arasında ıstanbul Haliç’te başlayacak. Uğur Işık’ın başkanlığında federasyon olmaya hazırlanan ıstanbul Offshore Kulübü (I.O.C.) tarafından düzenlenen yarışlara, Türkiye, Fransa, Almanya ve Finlandiya’dan toplam 10 takım katılacak. Kapalı kokpit katamaran sınıfından 225 beygir gücündeki tekneler, saatte 140 kilometrenin üzerindeki süratle toplam 14 yarış gerçekleştirecek. Yarışlarda elde edilecek puanlar, yarışmacıların Dünya şampiyonası sıralamasında da belirleyici olacak. Yaklaşık 2500 metrelik parkurda mücadele edecek tamamı kapalı kokpit olan teknelerin asgari ağırlığı ise 1,1 ton. Yarışa Haliç’te Balat kıyısında başlayacak olan tekneler, Boğaz yönüne kadar gittikten sonra dönüş şamandıralarından geri dönecek. Bu şekilde kat edilecek 30 tur sonunda yarışın galibi belirlenecek.

Saraç ıstinyePark’ta

ıstinyePark’ta Doktor Ender Saraç yarın, “Zayıflamanın Önündeki Engelleri ‘Formula 7’ ile Kaldırın” konulu bir seminer verecek. ıstinyePark’taki Armani Cafe’de düzenlenecek seminerde, yaz mevsimine hazırlıkların başladığı bahar döneminde sağlıklı bir şekilde kilo vermenin sırları ele alınacak. Kilo almaya yol açan nedenlerin de konuşulacağı seminerde, Saraç, ABD’de FDA tarafından tescil edilen, Douglas Laboratories tarafından üretilen ve 7 doğal etken maddeden oluşan “Formula 7” ürünü hakkında bilgi verecek.

Her şey çocuklar için

Türk Böbrek Vakfı yararına Nurhan Tarman’nın hazırlayıp organizasyonunu yaptığı kermes geçtiğimiz gün Caddebostan Büyük Kulüp’te yapıldı. Anneler gününe özel düzenlenen kermese Seval Ermiş, Nurhan Tarman, Suna Uslu, Nur Yüceler, Serap Kuroğlu, Aysel Reis, şeyda Alacaklar, şemsa Öztiryaki, Meral Yazıcı ve Güngör Tırnovalı gibi yardımsever isimlerin bulunduğu çok sayıda elit isim katıldı. Kermeste elde edilen gelirle Türk Böbrek Hastanesi’ne televizyon alınacağı belirtildi.

Çitliyo’nun reklam yüzü Ersin

Peyman, Çitliyo markası ile ay çekirdeği sektörünü girdi. Peyman, Çitliyo markası için çektiği reklam filminde BKM Mutfak’ın oyuncularından Ersin Korkut ile çalıştı. Konsepti ve içeriği BKM Mutfak’ın yaratıcı ekibi ile Peyman’ın yaratıcı danışmanı Gökhan Yücel tarafından hazırlanan reklam çalışması, “Çitliyo Muhabbete Kitliyo” konseptiyle 4 ayrı versiyon olarak hazırlandı. Markanın danışmanlığını ise Banu Birkan üstlendi.

Dostlarıyla kutladı

Lütfü Bengü, geçtiğimiz gece sürpriz bir davetle eşi Nalan Hanım’ın doğum gününü kutladı. Lütfü Bey’in sahibi olduğu Küçükyalı’daki Manhattan Cafe’de verilen davete, çiftin yakın dostları Bekir Sohtorik, Güngör Tekin, Mick Morris ve Mine Tekin katıldı. Lütfü Bengü, eşinin destekleriyle işteki başarılarının katlandığını söyledi.

Blender’da partilere devam

Nişantaşı, Beymen Blender mağazasında gerçekleşen partiler devam ediyor. Hafta içi mağaza kapandıktan sonra üst katında verilen partiler dost gruplarını bir araya getiriyor. Ayşe Boyner de geçtiğimiz gece gerçekleşen partide arkadaşı Başak Kocabıyık ile eğlendi.
Yazarın Tüm Yazıları