Alaçatı’da hayat var!

BU benim sloganım değil. Bu kez ilk kez düzenlenen “Uluslararası Alaçatı Festivali”nin sloganı.

Haberin Devamı

Ne yalan söyleyeyim, bir kez daha basbayağı iyi bir organizasyona ev sahipliği yapacak oluşuyla şaşırttı beni Alaçatı. Jazz Festivali ile başladılar Uluslarası Alaçatı Festivali ile devam ediyor Alaçatılılar.
Hem de bu kez Buika, Perez Fernandez, MFÖ filan geliyor festivale.
İş, sıkı bir iş yani. Hedef Alaçatı’yı orta ve uzun vadede bir dünya markası haline getirmek.
Festival, konserlerinden MillFest Moda Günleri’ne, Surf Yarışları’ndan Turfest Rallisi’ne kadar uzanan etkinlikleriyle yaza iyi bir başlangıç yapacak.
15 – 23 Haziran 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek “Uluslararası Alaçatı Festivali 2012”nin biletleri Biletix’te satışa sunulmuş.
“Uluslararası Alaçatı Festivali 2012” 15 Haziran 2012 Çarşamba akşamı Alaçatı Meydanı’nda yapılacak açılış töreninin hemen ardından nefis bir Filarmoni Orkestrası konseri ile halka açık olarak başlayacak.
Hem İzmirli, hem de iyi bir müzisyen olan Can Bonomo, memleketin “nevi şahsına münhasır” topluluklarından Luxus, aşkın büyülü sesi Buika, benzersiz sesi, güçlü şarkı sözleri ve etkileyici besteleriyle Cem Adrian, efsane grup MFÖ ve birbirinden başarılı DJ’ler, Bu Bi Olay Yeri@Alaçatı Beach Resort’ta Alaçatı severlerle buluşacak.
Aynı zamanda Pamela, Bulutsuzluk Özlemi, Grup Gündoğarken, Emir Ersoy Projecto Cubano, Perez Fernandez Cuban Beats ve Sokak Çalgıcıları da Alaçatı Meydanı’nda verecekleri konserlerle yaz gecelerimize renk getirecek.
“Uluslararası Alaçatı Festivali 2012” süresince Türkiye’nin ünlü tasarımcılarının da dahil olacağı MillFest Moda Günleri, Alaçatı Değirmenler Altı’nda modaya ilgi duyanları bir araya getirirken; spor meraklıları da Alaçatı Surf İstasyonları’nda düzenlenecek Surf Şampiyonaları’na katılabilecekler.
Kültür Bakanlığı, Alaçatı Belediyesi, Alaçatı Turizm Derneği ve Deli İşi Organizasyonu’nun katkılarıyla gerçekleşecek festival Alaçatı’ya epey “kaliteli ve içi sanatla dolu” bir ivme getirecek. Nihayet.

Haberin Devamı

Zumba eğitmenleri ALS hastaları için dans edecek

Bugüne kadar dünyanın dört bir yanında, uluslararası ve ulusal düzeyde toplum yararına “United We Dance” sloganıyla pek çok “Zumbathon” organizasyonu düzenlendi.
Zumba Fitness® eğitmenleri, bu kez, tüm dünyada “ALS Farkındalık Günü” olarak anılan, 21 Haziran 2012 Perşembe günü, 19.30 – 21.30 saatleri arasında, Çeşme Sole Mare Beach Club’da bir araya gelecek. Yapılacak organizasyonun tüm geliri Türkiye ALS-MNH Derneği’ne bağışlanacak.

Haberin Devamı

Alaçatı’da hayat var


Annesi de bu hastalığa yakalanmış olan Zumba eğitmeni Göksu Tumaç’ın “Zumbathon düzenlemek ister misiniz?” linkini çevresiyle paylaşması, Depo Dans Okulu ve diğer Zumba eğitmenlerinin de bu konuda gönüllü olması ile doğdu. İlki 24 Mart 2012’de İstanbul’da düzenlenen Zumbathon’un tüm geliri Amerika’da bu konuda laboratuvar araştırmaları yapan Augie’s Quest Fonu’na aktarıldı. 20 yıllık ALS hastası ve International Alliance of ALS Associations Türkiye Fund Raising Temsilcisi Dr. Alper Kaya’nın desteği ile de İkinci Zumbathon 21 Haziran’da Sole Mare’de gerçekleşiyor. Etkinlik Alper Kaya’nın katkıları ile JTI İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü Ece Süeren Ok tarafından düzenlenecek.

Yazarın Tüm Yazıları