Selahattin Dönmez
Selahattin Dönmez
Selahattin Dönmez

Sağlıklı beslenmeye önem veren herkes bu şenliğe!

“Kendimi seviyorum, sağlıklı besleniyorum” diyenler Diyet Şenliği’nde buluşuyor.

Haberin Devamı

Türkiye ve dünyada ilk kez 2012 yılında düzenlenen “Diyet Şenliği”, ikinci yılında da sağlıklı ve dengeli beslenme ile aktif yaşamın önemi konularında farkındalık yaratma misyonu ile 17-18 Mayıs’ta Nişantaşı City’s AVM’de düzenleniyor.

Diyetisyenler, diyet yapanlar ve yapmak isteyenler, sağlıklı beslenmeyi destekleyen firmalar, dernekler, imza günleri, market ve restaurant indirimleri, tadım aktiviteleri, vücut analizi hepsi bu şenlikte ücretsiz…

Diyet Şenliği 2013’te “Sağlıklı beslenmeyi destekliyorum, sağlıklı ürünler üretiyorum” diyen tüm firmalar, bebeklikten itibaren sağlıklı beslenmenin önemine inananlarla buluşuyor. Anne karnından başlayarak tüm hayatımızı kapsayan sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendirme yapmak amacıyla geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen “Diyet Şenliği”, sağlıklı beslenme ve spor bilincinin yaygınlaşması amacıyla, yurt içi ve yurtdışından 2.000’in üzerinde diyetisyeni bir araya toplayan buluşma noktası www.diyetisyendunyasi.com tarafından düzenleniyor. “2.Diyet Şenliği”de giderek artan obezite, kanser ve diyabet oranlarındaki artışın durması ve daha sağlıklı bir beslenme bilincinin yerleşmesi amacıyla düzenlenen şenlikte diyetisyenler, sektörel firmalar ve profesyonel uzman desteğine ihtiyaç duyan danışanlar bir araya geliyor.

Haberin Devamı

Diyet Şenliği 2013’te neler var?

• Şehirde yaşayıp, doğal yaşam ve köy hayatını özleyenlerin, imdadına yetişen, “İpek Hanım'ın Çiftliği” sahibi Pınar Kaftancıoğlu, sohbetleri ile Cuma ve Cumartesi tüm sevenlerini "Diyet Şenliği" İpek Hanım standına bekliyor.

• Dilara KOÇAK, Selahattin Dönmez, Taylan Kümeli, gibi pek çok ünlü diyetisyenin katılacağı "Diyet Şenliği" boyunca, Habertürk gazetesi köşe yazarı Diyetisyen Güneş Aksüs ve Diyetisyen Seren Aksüs, diyetisyen dünyası standında soruları yanıtlıyor olacaklar.

• Çiğ beslenmeye gönül vermiş, Miyase Bülbül, “Diyet Şenliği” süresince, takipçileri ile çiğ pişirme ve besin hazırlama yöntemleri, deneyimleri ile geliştirdiği tariflerini paylaşacak.

• 18 Mayıs Cumartesi saat: 15.00’de Diyetisyen Berrin Yiğit, 17.00’de Diyetisyen Elvan Odabaşı Kanar imza günü etkinlerinde yer alacak..

Haberin Devamı

• “Diyet Şenliği” boyunca birçok marka alışverişlerinde indirim sağlayacak.

Yer: City' AVM Nişantaşı /İstanbul

Tarih / Saat: 17-18 Mayıs 2013 / 10:00 - 22:00

www.diyetsenligi.com